ASAYİŞ - 18 Ağustos 2023 Cuma 14:39

Kazada ölen baba Karabük’te toprağa verildi

A
A
A
Kazada ölen baba Karabük’te toprağa verildi

Adıyaman’daki trafik kazasında oğlu, eşi ve kayınvalidesiyle birlikte hayatını kaybeden Sefa Eken, memleketi Karabük’te kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.


Önceki gün Adıyaman-Gölbaşı karayolunun 40. kilometresinde meydana gelen kazada Sefa Eken yönetimindeki 34 LAL 87 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ramazan Çelik’in kullandığı 06 CIR 664 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı.


Kazada sürücü ile birlikte Eren Eken, Cansu Eken ve Cansu Güler hayatını kaybetti. İşlemleri tamamlanan Sefa Eken’in cenazesi memleketi Karabük’e gönderildi. Eken için Yeşil Mahalle Yeşil Camiinde tören düzenlendi.


Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eken’in naaşı Küpler Aile Mezarlığında toprağa verildi. Eken’in eşi ve çocuğu ile kayınvalidesi ise Aksaray’da toprağa verildi.


Törene Eken’in yakınlarının yanı sıra Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, KARDEMİR çalışanları ve vatandaşlar katıldı.



Kazada ölen baba Karabük’te toprağa verildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da yılbaşı öncesi geniş çaplı uygulama: Kaçak ve sahte alkole geçit yok Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, il genelinde yılbaşı öncesi huzur ve güven ortamının korunması amacıyla kapsamlı bir asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamaya Asayiş, Narkotik Suçlarla Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Çevik Kuvvet, Trafik Denetleme ile İlçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı ekipler katıldı. Çok sayıda noktada eş zamanlı olarak sabit yol ve hareketli yol denetimleri yapılırken, alkollü ve alkolsüz umuma açık işyerleri de detaylı şekilde kontrol edildi. Denetimlerin özellikle yılbaşı öncesi artış gösteren kaçak ve sahte alkol satışının tespiti ve önlenmesi amacıyla yoğunlaştırıldığı belirtildi. Halk sağlığını ciddi şekilde tehdit eden kaçak ve sahte alkolle mücadele kapsamında işyerlerinde ruhsat, bandrol ve ürün içerikleri titizlikle incelendi. Gerçekleştirilen uygulamalarda ayrıca aranan şahısların yakalanması, uyuşturucu madde kullanımının ve ticaretinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının tespiti hedeflendi. Bu kapsamda bin 620 şahıs ile bin 200 araç sorgulandı. Emniyet yetkilileri, vatandaşların yılbaşını huzur ve güven içinde geçirebilmesi için denetimlerin artarak süreceğini vurgularken, özellikle kaçak ve sahte alkol konusunda vatandaşların dikkatli olmaları ve şüpheli durumları 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmeleri çağrısında bulundu.