GÜNDEM - 22 Mart 2024 Cuma 11:24

Başkan Büyükkılıç’tan "Büyük Kayseri Mitingi" teşekkürü

A
A
A
Başkan Büyükkılıç’tan "Büyük Kayseri Mitingi" teşekkürü

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Büyük Kayseri Mitingi’nde yalnız bırakmayan tüm Kayserililere teşekkür etti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği Büyük Kayseri Mitingi’ni değerlendirdi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingde Kayseri hakkında övgüler yağdırdığını hatırlatan, Kayseri’nin bu övgüleri fazlasıyla hak ettiğini söyleyen Başkan Büyükkılıç, “Dünyada eşi bulunmayan Kayseri ve Kayserili kardeşlerimizle iftihar eden Cumhurbaşkanımız ile bizler de iftihar ediyor, kendisine minnet duyuyoruz. Bu övgü tüm Kayseri’nindir” dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kayseri’den memnun ayrıldığına işaret eden Büyükkılıç, “Kalan 8 günde ana kadememiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla kapı kapı dolaşmaya, elini sıkmadık vatandaşımız bırakmamaya devam edeceğiz. Kayseri, büyük bir coşkuyla Cumhuriyet Meydanı’nda Sayın Cumhurbaşkanımızın hitaplarını dinledi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da Kayseri’nin çok özel bir yeri olduğunu söyledi. Tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.



“Kadim Kentimiz Kayseri, Tüm Türkiye’ye Örnek Olmaya Devam Edecek”


Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Kayseri’nin ticarette, sanayide ve tarımda yaptığı güzel çalışmaların Türkiye’nin 81 vilayetinde öncü olduğuna dair söylemlerini hatırlatarak, “Orta Anadolu’nun parlayan yıldızı kadim kentimiz Kayseri, tüm Türkiye’ye örnek olmaya devam edecek. Ulaşımdan altyapıya, eğitimden spora, turizmden kültür sanata hemen her alanda, Kayseri için ‘kaliteli hizmet’ algısını ön planda tutarak, bu kadim şehrin hak ettiği yatırımları kararlı bir şekilde bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Büyükkılıç, miting değerlendirmesinde, “Cumhur İttifakı’nın kalesi Kayseri’miz, 14 Mayıs genel seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart yerel seçimlerinde de ‘yola devam’ diyecektir. Kayseri sizi çok seviyor Sayın Cumhurbaşkanım. Büyük Kayseri Mitingi’nde 75 bin kişi ile Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ederim. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin ülkemize ve Kayseri’mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.



Başkan Büyükkılıç’tan "Büyük Kayseri Mitingi" teşekkürü

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kayseri’de 2025 yılında 375 şahsa fuhuştan işlem yapıldı Kayseri’de polis ekipleri tarafından 2025 yılında yapılan çalışmalarda 375 şahsa fuhuştan işlem yapılırken, 2 milyon 47 bin TL idari para cezası uygulandı. Öte yandan yapılan çalışmalarda, ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan 6 masaj salonu mühürlenirken, 683 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi. Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından 2025 yılı içerisinde yapılan çalışmalarda, ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan 21 kez adli işlem yapılırken, adli işlemler neticesinde 33 şahsa şüpheli olarak işlem yapıldı. 375 şahsa fuhuştan idari işlem yapılarak 2 milyon 47 bin 192 TL idari para cezası uygulanarak, 87 ikamet ve oda mühürlendi. Ekipler tarafından ‘kumar oynanması için yer ve imkan sağlama’ suçundan, 41 kumar olayında şüpheli olarak 43 şahsa adli işlem yapılırken, yapılan işlemler neticesinde 1 milyon 507 bin 261 TL idari para cezası uygulandı. Konuyla alakalı 41 yer mühürlendi. Ayrıca ekipler tarafından masaj salonlarına yönelik yapılan denetlemelerde; 67 iş yeri denetlenirken, denetlemede belge eksikliklerinden dolayı 60 masaj salonuna idari işlem uygulandı. 6 masaj salonuna ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan yapılan adli işlemlerde 12 şüpheli şahıs yakalanırken, masaj salonunda tespit edilen 20 yabancı uyruklu şahıs, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Denetimlerde 42 masaj salonu mühürlendi. Öte yandan, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2025 yılında yapılan sanal devriye çalışmalarında müstehcen paylaşımlar yaptığı tespit edilen 683 sosyal medya hesabına erişim engeline getirildi.