ASAYİŞ - 31 Ocak 2024 Çarşamba 10:18

Babaeski’de 3 gün içerisinde aynı yerde ikinci kaza

A
A
A
Babaeski’de 3 gün içerisinde aynı yerde ikinci kaza

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde yoldan çıkan binek bir otomobil devrilmesi sonucu trafik kazası meydana geldi. Son 3 gün içerisinde 2’nci kez aynı yerde kaza olması dikkat çekti.


Kaza, tarihi Babaeski Köprüsü girişinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 34 EJH 321 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprü yanına devrildi. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza sonucunda ölen ya da yaralanan olmadı.


Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.



Babaeski’de 3 gün içerisinde aynı yerde ikinci kaza

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adıyaman Kahta Belediyesi’nden karla mücadele seferberliği Adıyaman’ın Kahta ilçesinde etkisini artırarak sürdüren yoğun kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkilerken Kahta Belediyesi vatandaşların mağdur olmaması için kapsamlı bir çalışma başlattı. Zorlu hava şartları nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara ekmek ve sıcak yemek ulaştırılırken, yollarda mahsur kalan sürücü ve yolcular için de sıcak çorba ve konaklama desteği sağlanıyor. Belediye ekipleri, kar yağışının başladığı ilk andan itibaren sahada aktif olarak görev alırken, özellikle yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşların temel ihtiyaçlarına öncelik veriliyor. İlçe genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında, kar nedeniyle ulaşımda aksama yaşayan vatandaşların güvenli ortamlara alınması sağlanıyor. Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, olumsuz hava şartlarına karşı tüm imkanların seferber edildiğini belirterek, "Yoğun kar yağışı süresince hiçbir hemşehrimizin mağduriyet yaşamaması için ekiplerimiz 7/24 sahada görev yapıyor. Evlerinden çıkamayan vatandaşlarımıza sıcak yemek ve ekmek ulaştırıyor, yolda kalan misafirlerimize çorba ve konaklama imkânı sunuyoruz. Acil bir durumla karşılaşan vatandaşlarımız belediyemizin 185 numaralı hattını arayarak bizlere ulaşabilir. Gelen her talebi titizlikle ele alıyoruz," ifadelerini kullandı. Kahta Belediyesi, kar yağışının etkisini yitirmesine kadar vatandaşların güvenliği, sağlığı ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla çalışmalarını kesintisiz şekilde sürdüreceğini duyurdu.