SPOR - 23 Temmuz 2018 Pazartesi 12:00

Erkekler Plaj Voleybolu Turnuvası başlıyor

A
A
A
Erkekler Plaj Voleybolu Turnuvası başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Erkekler Plaj Voleybolu Turnuvası organize ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Erkekler Plaj Voleybolu Turnuvası organize ediyor. 4-5 Ağustos tarihlerinde Cebeci sahilinde yapılacak olan turnuvanın Türkiye’nin çeşitli illerinden büyük ilgi görmesi bekleniyor.


Kocaeli Erkekler Plaj Voleybolu Turnuvası’na katılmak isteyenler için başvuru süresi ise başladı. 2’şer kişilik takımlardan oluşan turnuvada 32 takım yer alacak. Tek set üzerinden eleme usulüne göre düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporculara kupa, madalya ve çeşitli ödüller verilecek.Turnuvaya ön kayıtlar alınmaya başladı. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürlüğü’ne giderek başvuruda bulunabilecek. 4-5 Ağustos tarihlerinde Cebeci’de sahilinde yapılacak olan turnuvanın kura çekimi 4 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00’da turnuvanın düzenleneceği plaj alanında gerçekleşecek. Kuraya katılacak her takım bilgi formunu kura çekimi öncesi doldurup teslim etmesi gerekiyor.


Tek set üzerinden eleme usulüne göre düzenlenecek turnuvada eşleşmelerde galip gelenler ile mağlup olan takımlar ayrılacak. Turnuvada 2 kez mağlup olan takım turnuvaya veda edecek. Maçlar tek sette kazanılmış 21 sayı üzerinden oynanacak. Final müsabakası ise tek set 25 sayı üzerinden oynanacak.


2 gün boyunca oynanacak müsabakalar sonrasında dereceye giren sporculara kupa, madalya ve çeşitli ödüller verilecek. İlk gün yapılacak eleme maçların ardından ikinci gün yapılacak final karşılaşmaları ile turnuva son bulacak. Büyük heyecana sahne olması beklenen maçlar 10:00 ile 16:00 saatleri arasında oynanacak. Turnuvaya son başvuru tarihi ise 3 Ağustos olarak belirlendi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray 3. kez alkollü yakalanan sürücü, gülerek “İnsanlık hali” dedi Aksaray’da alkollü araç kullanırken uygulama noktasına giren ve refüjden dönerek kaçmaya çalışan sürücü polisin hamlesiyle önü kesilerek yakalanırken, hem 1.12 promil alkollü çıkan, hem de 3 kez polise alkollü olarak yakalanan sürücü “Neden alkollü araç kullanıyorsunuz?” sorusuna gülerek “İnsanlık hali” diye cevap verdi. Olay, Hacılar Harmanı Mahallesi Selçuk Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç ve suçluların önüne geçilmesi amacıyla bekçilerle birlikte uygulama yapan asayiş ve trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine şehir merkezi istikametine seyreden 68 ACD 998 plakalı otomobile ‘Dur’ ihtarında bulundu. İhtara görmezden gelerek orta refüjden dönüp kaçmak isteyen sürücü kaçamaklara karşı pusuda bekleyen diğer ekibin anında müdahalesiyle kaçamadan yakalandı. Araçtan inen A.K. (40) isimli sürücü alkollü olduğunu belirterek cep telefonuyla aradığı yakınını polis memurlarıyla görüştürmek istedi. Birçok polis memuruna görüşme teklif eden ancak polis memurlarının görüşmeyi kabul etmediği sürücü uygulama amirlerine de giderek telefonla yakını ile görüştürmeye çalıştı. Yoğun ısrar ve çabaları karşılıksız kalan sürücü uzun süre polis memurlarına dil döktükten sonra trafik ekiplerince alkol kontrolünden geçirildi. Alkolmetre ile yapılan kontrolde sürücünün 1.12 promil alkollü çıkarken, ehliyetine daha önceden 2 kez alkollü araç kullanırken yakalandığı için el konulduğu belirlendi. Kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına, “Çok da bir şey yok lütfen çekmeyin” diyen alkollü sürücü “Neden alkollü araç kullanıyorsunuz?” sorusuna da 3. kez alkollü yakalanmasına rağmen gülerek “İnsanlık hali” diyerek ilginç bir cevap verdi. Sürücüye alkollü araç kullanmaktan 12 bin 997 TL para cezası kesilirken 2030 yılına kadar ehliyetine el konuldu. Alkollü sürücü işlemlerin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken araç olay yerine çağırılan bir yakınına teslim edildi.