MAGAZİN - 11 Temmuz 2019 Perşembe 12:57

Kocaeli Fuarında Emre Aydın rüzgarı esti

A
A
A
Kocaeli Fuarında Emre Aydın rüzgarı esti

KOCAELİ (İHA) – Kocaeli Fuarı 53.

KOCAELİ (İHA) – Kocaeli Fuarı 53. yıl yaz etkinlikleri kapsamında sahne alan Emre Aydın’ı izlemeye gelen binlerce kişi alanı tıklım tıklım doldurdu.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ’Kocaeli Fuarı 53. Yıl Yaz etkinlikleri Türk pop-rock sanatçısı Emre Aydın’ın verdiği konserle devam etti. Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde gerçekleştirilen Emre Aydın konserinde, şarkıcı en sevilen şarkılarını Kocaeliler için söyledi. Konser öncesi alanı dolduran binlerce kişinin eşlik ettiği konserde Emre Aydın rüzgarı esti.


En sevilen şarkılarını Kocaeli sahnesinde seslendiren Emre Aydın, konser alanını dolduran binlerce kişiye teşekkür etti. Uzun süredir gelemediği Kocaeli’de olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Aydın, konser sonunda kulise geçerek engelli bir hayranının ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


Öte yandan Kocaeli Fuarı ile sınırlı kalmayan yaz konserleri, Gebze Metin Oktay Stadı’nda 26 Temmuz Cuma Emre Kaya ve 9 Ağustos Cuma Alişan konserleri ile devam edecek. Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Fuarı’nda 24 Temmuz Murat Kekilli, 31 Temmuz Gece Yolcuları, 7 Ağustos Ferhat Göçer konseri ile vatandaşlara coşku dolu saatler yaşatmaya devam edecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Gamze ile Berkay’ın düğünü Aydın dağlarındaki yüzlerce cipi Nazilli’de topladı Aydın’ın Nazilli ilçesine gerçekleştirilen bir düğün cipçileri buluşturdu. Aydın dağlarında daha çok çiftçilerin kullandığı yeşil ciplerin Nazilli’ye akın etmesi pek çok kişiyi şaşırtırken, ciplerin ilçede toplanmasının sebebinin cip tamircisi Ali Kılınç’ın kızı Gamze’nin düğünü dolayısıyla olduğu ortaya çıktı. Nazilli İsabeyli’de gerçekleştirilen Yöresel Ürünler Kültür ve Sanat Festivali’ne Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Dünya Etnospor Birliği Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan’ın yanı sıra protokol üyelerinin yoğun katılım sağlaması nedeniyle polis ve jandarma ekipleri bölgede ve yol güzergahında yoğun güvenlik tedbiri aldı. Hesapta olmayan yeşil köy ciplerinin sırrı sonra ortaya çıktı Bu sırada Nazilli’ye hem dağlardan hem de Denizli ve Aydın istikametinden çok sayıda yeşil cipin akın etmesi dikkat çekti. Vatandaşların yanı sıra güvenlik güçlerinin de dikkatini çeken yeşil köy ciplerinin herhangi bir eyleme değil, Nazilli’de yaklaşık yarım asra yakın süredir cip tamirciliği yapan Ali Kılınç’ın kızı Gamze ile Berkay’ın düğünü nedeniyle toplandıkları öğrenildi. İlçede gün boyu devam eden yeşil cip yoğunluğu gençlerin düğünlerini renklendirirken düğün sahibi cip tamircisi Ali Kılınç eşi Hediye Kılınç ile davetlileri ağırladı. Cip kullanıcılarının yanında cip tamircilerinin de bir araya geldiği düğün adeta cipçilerin buluşması gibi oldu. Gelinle damat hayatlarının en mutlu günlerini düğünlerini renklendiren cipler önünde hatıra fotoğrafı çektirerek ölümsüzleştirdi.