MAGAZİN - 04 Şubat 2023 Cumartesi 23:00

Haluk Levent’ten eksi 10 derecedeki konserinde yürekleri ısıtan davranış

A
A
A
Haluk Levent’ten eksi 10 derecedeki konserinde yürekleri ısıtan davranış

Kocaeli’nin önemli turizm merkezlerinden Kartepe, bu yıl ikincisi düzenlenen Karfest’e ev sahipliği yaptı.

Kocaeli’nin önemli turizm merkezlerinden Kartepe, bu yıl ikincisi düzenlenen Karfest’e ev sahipliği yaptı. Festivalde Haluk Levent ve Eypio gibi ünlü isimler sahne aldı. Yoğun kar yağışı altında, eksi 10 derecede gerçekleşen konserde Haluk Levent, sahneye çağırdığı seyyar satıcının tüm ürünlerini alarak seyircilere dağıttı.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen Karfest 2023, Kartepe Sisli Vadi’de gerçekleşti. Hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar soluğu festivalde aldı. Haluk Levent ve Eypio konseri ile vatandaşlar doyasıya eğlendi. Festivalde vatandaşlara sucuk ekmek, çay ve helva ikram edildi.



Seyyar satıcıların bütün kağıt helvalarını aldı


Festivalde sahne alan Haluk Levent sahnenin önünde kağıt helva satan seyyar satıcıları sahneye çağırarak bütün kağıt helvalarını aldı. 350 tane kağıt helva satın alan Haluk Levent, bütün helvaları soğuğa rağmen kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara dağıttı. Haluk Levent’in bu davranışı seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı.


Şarkılarını seslendiren Eypio ve Haluk Levent, seyircilerden tam not aldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Elazığ Erkan Sözeri: "Kupayı hepimiz çok istiyoruz" Elazığspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, pazar günü oynanacak olan Nesine 2. Lig Beyaz Grup Play-Off finalini kazanmak istediklerini belirterek, "İnşallah yüzümüzün akıyla çıkacağız ve bu kupayı açıkçası hepimiz çok istiyoruz" dedi. Nesine 2. Lig Beyaz Grup Play-Off finalinde pazar günü Muğlaspor ile Bursa’da karşı karşıya gelecek olan Elazığspor, bu maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam ediyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri ve yardımcıları refakatinde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Şampiyonluğu hak ettiklerini dile getiren Sözeri, "Elazığspor olarak, futbolcu grubu olarak, teknik heyet olarak biz bu şehre bir şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. Çünkü emek sarf ettik, meşakkatli yollardan geçtik, çok zorlu maçlardan geldik. Bunu kupayla taçlandırmak istiyoruz. Maçımız Bursa’da. Şu anda sosyal medyam yok ama takip ettiğim kadarıyla Bursa taraftarları da, sosyal medyadan bizimle beraber olacaklarını söylüyor. Bu çok sevindirici. Bursaspor’a da hayırlı olsun 1. Lig’e şampiyon olarak çıktılar. Yakıştı da aslında Bursaspor’un da yeri çok üstler. Ben Muğlaspor’un niye yanında oldunuz olmadınız noktasında değil ama Elazığspor daha çok hak ediyor gibi bir profil var. Hatta rakibimizin geçen maçtaki rakibimizin oyuncularının teknik heyetin bile söylediği gibi. Tabii ki hak ediyoruz stadyumuyla, camiasıyla, şehriyle ama bu hak etmeyi sahada da göstermek lazım. Yani sadece dışarıda ambiyansıyla, atmosferiyle değil sahada da göstermek lazım. Bugüne kadar oyuncularımız gösterdiler. İnşallah bu bu maçta da göstereceklerdir. İnşallah yüzümüzün akıyla çıkacağız ve bu kupayı açıkçası hepimiz çok istiyoruz. Valimizden en alttaki malzemecimize kadar çok istiyoruz. İnşallah istediğimiz olur" ifadelerini kullandı.