GENEL - 01 Haziran 2023 Perşembe 11:36

Kiraz Çiçeği Korosu ilk konserini verdi

A
A
A
Kiraz Çiçeği Korosu ilk konserini verdi

Körfez Belediyesi tarafından oluşturulan Kiraz Çiçeği Yetişkin Korosu, ilk konserini verdi.

Körfez Belediyesi tarafından oluşturulan Kiraz Çiçeği Yetişkin Korosu, ilk konserini verdi. Sevilen şarkılara salonu dolduran Körfezliler de alkışlarla eşlik etti.


Kiraz Çiçeği Yetişkin Korosu, ilk konserini Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de yer aldığı konsere, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.


Şefler Selçuk Eker ve Murat Kiremitçi öncülüğünde hazırlanan koro üyeleri, ilk konserlerinde ilgi gördü. Salondan da bol bol alkış alan koro üyeleri, hem solo hem de koro performanslarıyla beğeni topladı. Başkan Şener Söğüt de konser sonrasında koro üyelerine çiçek takdim etti.


Körfez’de kültür ve sanat etkinliklerine devam edeceklerini belirten Başkan Şener Söğüt, "Bu akşam koromuzun ilk konseri olmasına rağmen oldukça iyi performans sergilediler. Hepsini tebrik ediyorum. Bu tür etkinlikler bundan sonra da devam edecek" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda Muğla Büyükşehir damgası Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Uluslararası Kıta Bisiklet Takımı, 26 Nisan-3 Mayıs 2026 tarihleri arasında düzenlenen 61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda sergilediği performansla dikkat çekti. 23 takım ve 27 ülkeden 161 sporcunun mücadele ettiği prestijli organizasyonda Muğla temsilcileri, sprint ve tırmanış etaplarında elde ettikleri derecelerle adından söz ettirdi. Güçlü kadro ile Türkiye’yi temsil ettiler Türkiye’yi temsil eden dört takımdan biri olan Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü; Arda Tekirdağ, Samet Bulut, Mehmet Kanat, Talha Tektaş, Rudolf Remki, İsmail Ozan Aşılıoğlu ve Halil İbrahim Doğan’dan oluşan kadrosuyla yarışta yer aldı. Rudolf Remki Marmaris etaplarının yıldızı oldu Takımın başarılı sporcusu Rudolf Remki, Marmaris etaplarında sergilediği üstün performansla öne çıktı. Remki, hem sprint hem de tırmanış kapılarını birinci sırada geçerek etaplara damga vurdu. Talha Tektaş’tan Antalya’da çifte derece Antalya etabında mücadele eden Talha Tektaş da önemli başarılara imza attı. Tektaş, sprint kapısında ikincilik elde ederken, tırmanış kapısını ilk sırada tamamladı. Etap bazında güçlü performans Muğla Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımı, farklı etaplarda elde ettiği bu derecelerle yarış boyunca istikrarlı ve güçlü bir performans sergileyerek organizasyonun dikkat çeken ekiplerinden biri oldu. Başkan Aras Başarılı Bisikletçileri Kutladı Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, 61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda elde ettiği başarıyla öne çıkan Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularını kutladı. Başkan Aras, "Sporcularımız uluslararası düzeyde güçlü rakipler arasında gösterdiği performans Muğla adına büyük bir gurur kaynağı oldu. Elde edilen derecelerin Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği desteğin somut bir sonucudur. Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kıta Bisiklet Takımı sporcularımızı, teknik ekip ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum" dedi.
İstanbul Kadıköy vapurunda kaybolan yabancı uyruklu kadının görüntüleri ortaya çıktı Kadıköy’de bindiği vapurdan inmemesi üzerine kaybolduğu tespit edilen yabancı uyruklu kadının cansız bedeni Üsküdar açıklarında bulunurken, şahsın vapura bindiği son görüntüler ortaya çıktı. Olay, 2 Mayıs günü saat 22.00 sıralarında Kadıköy’de meydana geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü’nce, 2 Mayıs tarihi saat 22.04 sıralarında bir şahsın kayıp olduğu ve en son Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan yolcu gemisinde bulunduğunun belirlenmesi üzerine inceleme başlatıldı. Gemi ve iskelelerde yapılan incelemelerde; kimlik bilgileri belirlenen M.H. (44) isimli kadın şahsın saat 20.20’de Kadıköy iskelesinde bulunan turnikeden geçerek vapura bindiği; yolcu gemisinin Beşiktaş iskelesine varış yaptığında şahsın kayıp olduğu belirlendi. Çantasını olay yerinde bırakarak kaybolan şahsa ait bir çanta ise muhafaza altına alındı. Elde edilen görüntülerin kayıp şahsın kızı N.Y. (23) isimli şahsa izletilmesinin ardından, görüntülerdeki şahsın annesi olduğu teşhis edildi. Gemi içerisindeki kamera sistemlerinin ise 14 Nisan tarihinden itibaren çalışmadığı tespit edildi. Kayıp şahsın bulunmasına yönelik yürütülen arama çalışmaları neticesinde şahsın cansız bedeni Üsküdar Selimiye açıklarında tespit edilirken, şahıs otopsi işlemleri için Haydarpaşa GATA’ya kaldırıldı. Öte yandan şahsın son görüldüğü anlar da ortaya çıktı. Görüntülerde M.H.’nin Kadıköy vapuruna bindiği anlar yer aldı.