SPOR - 27 Ekim 2025 Pazartesi 14:33

Darıcalı 3 karateci, U21 Milli Takımı’na seçildi

A
A
A
Darıcalı 3 karateci, U21 Milli Takımı’na seçildi

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nden 3 sporcu, Elazığ’da düzenlenen U21 Karate Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’nde dereceye girerek milli takıma seçildi.


Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, 24-26 Ekim tarihlerinde Elazığ’da gerçekleşen U21 Karate Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’ne 7 sporcu ile katıldı. Şampiyonada mücadele eden sporculardan 55 kilogramda Kerem Yaray Türkiye şampiyonu olurken, 70 kilogramda Aras Ege Bayhanoğlu ve 68 kilogramda Ali Yasin Özmen Türkiye üçüncüsü oldu. Elde ettikleri derecelerle 3 sporcu, U21 Karate Milli Takımı’na girmeye hak kazandı.


Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, genç sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Darıca Belediyesi olarak 14 farklı branşta geleceğin sporcularını yetiştirdiklerini ifade eden Bıyık, şöyle konuştu:


"Yaklaşık 60’ı milli olmak üzere binlerce lisanslı sporcumuzla Türk sporunun gelişmesi için çalışıyoruz. Karate branşında Darıca artık bir marka haline geldi. Kulübümüzün bünyesinden yeni Eray Şamdan’lar çıkacağına inanıyoruz. Genç kardeşlerimizi elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyorum. Her zaman yanlarında olmaya ve en büyük destekçileri olmaya devam edeceğiz."



Darıcalı 3 karateci, U21 Milli Takımı’na seçildi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Cinayet şüphelilerinin kaçtıkları otomobil ikametlerinin yakınında bulundu Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda iddiaya göre ‘çakmak isteme’ meselesinden çıkan ve 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı bıçaklı kavga olayının şüphelilerinin olay yerinden kaçtığı otomobil, şüphelilerden birinin ikametinin yakınında bulundu. Otomobili park edip, kayıplara karışan şüphelileri yakalamak için başlatılan çalışma sürüyor. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Mithatpaşa Mahallesi Bekir Yıldız Bulvarı üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda iddiaya göre ‘çakmak isteme’ meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada, ağır yaralanan Enes A. kaldırıldığı Kayseri Şehir Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetmiş, arkadaşlarından B.T. bıçakla, A.A.’da darp neticesiyle yaralanmıştı. Olay sonrası 5 şüpheli 38 RA 510 plakalı otomobille akaryakıt istasyonunda kaçmıştı. Ekipler tarafından cinayet şüphelilerini yakalamak için kent genelinde yoğun bir çalışma başlatılırken, şahısların kaçtığı 38 RA 510 plakalı otomobil sabah saatlerinde Yunus Emre Mahallesi Evin Sokak’ta yol kenarına park edilmiş halde bulundu. Ekipler tarafından otomobilde inceleme çalışması yapılırken, otomobil çalışmaların devamı için bulunduğu yerden kaldırıldı. Öte yandan, otomobilin park halinde bulunduğu yerin 5 şüpheliden biri olan E.A.‘nın ikametine yakın bir yer olduğu öğrenildi. Ekiplerin, kaçtıkları otomobili park edip kayıplara karışan şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.