SPOR - 03 Aralık 2023 Pazar 16:07

TFF 3. Lig: 1922 Konyaspor: 0 - Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü: 2

A
A
A
TFF 3. Lig: 1922 Konyaspor: 0 - Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü: 2

TFF 3. Lig 1. Grup 13. haftasında 1922 Konyaspor sahasında karşılaştığı Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü’nü 2-0 mağlup etti.



Hakemler: Mertcan Erölmez, Kerem Çandaş, Mehmet Sonay


1922 Konyaspor: Furkan Kayalı, Emirhan Kaya (Emre Pehlivan dk. 68), Hüseyin Tüfekci, Yaşar Kavas (İsmail Bozkurt dk. 85), İbrahim İnal, Mücahit Kaya, Oğuzhan Şahin Uzun (İsmail Ekdi dk. 85), Yunus Teke (Ali Özdemir dk. 68), Kaan Mert Nasırcılar (Çağdaş Şendur dk. 56), Tuğrul Başkan, Osman Tokay


Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü: Abdülkadir Koç, Ali Aydın, Enes Gümüş (Emre Kuday dk. 81), Berkay Çelik, Selçuk Çetiner, Sami Can Özkan (Ahmet Akgüney dk. 66), Fırat Aras (İsrafıl Güler dk. 66), Batuhan Boz, Umut Tokdemir (Abdülkadir Arslan dk. 81), Efe Ergin (Mehmet Gündüz dk. 58), Tarık Çalışır


Goller: Kaan Mert Nasırcılar (dk. 18), Tuğrul Başkan (dk. 53) (1922 Konyaspor)


Sarı kartlar: Emirhan Kaya, Hüseyin Tüfekci (1922 Konyaspor), Fırat Aras, Ercan Ökten, Doğukan Özdemir (Sivas Dört Eylül)



TFF 3. Lig: 1922 Konyaspor: 0 - Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü: 2

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Gaziantep’te yoğun kar yağışı nikaha engel olamadı Gaziantep’te etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle nikâh salonuna gidemeyen çiftin imdadına Şahinbey Belediyesi ekipleri yetişti. Nikahları evlerinde kıyılan çiftin şahitliğini ise zabıta ekipleri yaptı. Şahinbey ilçesinde yaşayan Cihan Subaşı ile Leyla Ünal, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle nikah salonuna ulaşamayınca durum Şahinbey Belediyesi’ne bildirildi. Bunun üzerine harekete geçen belediye ekipleri, nikah memuru ile birlikte çiftin evine giderek nikahı ev ortamında kıydı. Hava şartları nedeniyle nikah şahitlerinin de salona gelememesi üzerine, çiftin şahitliğini Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri yaptı. Kar yağışı altında gerçekleşen nikah renkli görüntülere sahne olurken, çift ve aileleri belediye ekiplerine teşekkür etti. "Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz" Nikahın ardından duygularını dile getiren Cihan Subaşı ile Leyla Ünal çifti, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yapmış olduğu görevleri ve hizmetleri yakından takip ediyoruz, hepsinden haberimiz var, biliyoruz ve görüyoruz. Allah başarısına başarı katsın, sağlıklı ve uzun ömürler versin. Hemşehrisi olarak kendisini çok seviyoruz. En mutlu günümüzde bize böyle bir destek verdikleri için başta başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederiz. Çok heyecanlıyız, kusura bakmayın konuşmakta zorlanıyoruz ama bu mutluluğu yaşamamıza vesile olan herkese minnettarız" ifadelerini kullandı.
Adıyaman Kahta Belediyesi’nden karla mücadele seferberliği Adıyaman’ın Kahta ilçesinde etkisini artırarak sürdüren yoğun kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkilerken Kahta Belediyesi vatandaşların mağdur olmaması için kapsamlı bir çalışma başlattı. Zorlu hava şartları nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara ekmek ve sıcak yemek ulaştırılırken, yollarda mahsur kalan sürücü ve yolcular için de sıcak çorba ve konaklama desteği sağlanıyor. Belediye ekipleri, kar yağışının başladığı ilk andan itibaren sahada aktif olarak görev alırken, özellikle yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşların temel ihtiyaçlarına öncelik veriliyor. İlçe genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında, kar nedeniyle ulaşımda aksama yaşayan vatandaşların güvenli ortamlara alınması sağlanıyor. Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, olumsuz hava şartlarına karşı tüm imkanların seferber edildiğini belirterek, "Yoğun kar yağışı süresince hiçbir hemşehrimizin mağduriyet yaşamaması için ekiplerimiz 7/24 sahada görev yapıyor. Evlerinden çıkamayan vatandaşlarımıza sıcak yemek ve ekmek ulaştırıyor, yolda kalan misafirlerimize çorba ve konaklama imkânı sunuyoruz. Acil bir durumla karşılaşan vatandaşlarımız belediyemizin 185 numaralı hattını arayarak bizlere ulaşabilir. Gelen her talebi titizlikle ele alıyoruz," ifadelerini kullandı. Kahta Belediyesi, kar yağışının etkisini yitirmesine kadar vatandaşların güvenliği, sağlığı ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla çalışmalarını kesintisiz şekilde sürdüreceğini duyurdu.