GENEL - 07 Nisan 2021 Çarşamba 09:33

Kavşaklara motosiklet uyarı levhası

A
A
A
Kavşaklara motosiklet uyarı levhası

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde motosiklet sürücüleri, kendilerinin de trafikte fark edilmesini istedi.

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde motosiklet sürücüleri, kendilerinin de trafikte fark edilmesini istedi.


Tavşanlı ilçesinde motosiklet kazalarına karşı önlem amacı ile kavşaklara uyarı levhası monte edildi.


Tavşanlı Belediyesi ekipleri tarafından trafik ışıklarına monte edilen uyarı levhaları için motosiklet sürücüleri teşekkür etti.


Sanayi esnaflarından motosiklet sürücüsü İlhan Atak, "Çocukluğumuzdan bu yana motosiklet kullanıyoruz. Bu uyarıcı levhalar çok iyi oldu. Birçok motosiklet sürücüsü arkadaşımız sürücülerin de dikkatsizliği sonucu hayatını kaybetti. Motosiklet sürücülerine büyük araçların dikkat etmeleri gerekir" dedi.


Motosiklet sürücülerinden Ahmet Gümüş ise, araçlarda kaporta var iken motosikletlerde kaporta olmadığı için yaralanma riski daha çok olduğunu ifade ederken, otomobil ve kamyonların trafikte motosiklet sürücülerine dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırıkkale İsrail’e tepki gösteren STK’lar, 14 Mayıs’ın "Filistin Soykırım Günü" ilan edilmesini istedi Kırıkkale’de Filistin’e destek için toplanan STK üyeleri, İsrail’in kuruluş yıl dönümü 14 Mayıs’ın "Filistin Soykırım Günü" olarak ilan edilmesini istedi. Kırıkkale’de sivil toplum kuruluşu (STK) üyeleri, İsrail’in Filistin’e yönelik sürdürdüğü saldırıları protesto etti. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan STK üyeleri, İsrail aleyhine sloganlar atarak, tekbir getirdi. Vatandaşlar, ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla İsrail’e tepki gösterdi. Nur Camii İmam-Hatibi Murathan Önder tarafından da Kur-an-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi. Grup adına konuşan İkra Vakfı Başkanı Mustafa İşler, İsrail’in kuruluş yıl dönümü 14 Mayıs’ın "Filistin Soykırım Günü" olarak ilan edilmesini istedi. "Filistinli çocuklar için buradayız" Gazze için toplandıklarını ifade eden İşler, "Buradan tüm dünyaya sesleniyoruz. Bundan sonra 14 Mayıs’ın ’Filistin Soykırım Günü’ olarak ilan etmelerini istiyoruz. İlk kıblemiz Mescid-i Aksa için Kudüs için bombardıman altındaki Gazze için buradayız. Gazze, İslam’ın son kalesi olduğu için buradayız. Yıkılan hastanelerdeki bebekler için buradayız. Canlı olarak organları kesilip organ mafyasına satılan Filistinli çocuklar için buradayız. Yahudi ürünlerini boykot etmek için buradayız. Şehit olan sağlık çalışanları için esnaflar için buradayız" dedi.