EKONOMİ - 15 Mart 2025 Cumartesi 13:29

Kütahya ve Tavşanlı için bir araya geldiler

A
A
A
Kütahya ve Tavşanlı için bir araya geldiler

AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinin geleceği için önemli bir toplantı gerçekleştirdi.


Toplantıya, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, AK Parti İlçe Başkanı Himmet Özer, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, MHP İlçe Başkanı Kürşat Öztaş, AK Parti İlçe Teşkilat Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İl ve İlçe Teşkilat Yönetim Kurulu üyeleri, Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı İlker Bükni, Tavşanlı Ülkü Ocakları Başkanı Murat Akkaya ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe katıldı.


Toplantıda, Kütahya ve Tavşanlı’ya değer katacak projeler ve yatırımlar ele alındı. Güçlü işbirliği ve istişarelerle şehrin kalkınması için önemli kararlar alındı.


Milletvekili Mehmet Demir, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Kütahya’mızın kalkınması ve halkımızın refahı için el birliğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kütahya’mız için daha güzel yarınlar inşa etmek adına birlikte güçlü adımlar atmaya devam edeceğiz" dedi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük Kar yağışını duyan soluğu burada aldı Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, Karabük’ün yüksek kesimlerine akın ederek ateş yakıp fotoğraf çektirirken karın keyfini doyasıya çıkardı. Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı gecenin ilerleyen saatlerinde de etkisini sürdürdü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından özellikle yüksek rakımlı bölgelerde başlayan kar yağışı, Safranbolu-Bartın kara yolunu beyaza bürüdü. Karayolları ekipleri, daha önce yaptıkları hazırlıklar kapsamında bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, bin 30 rakımlı Ahmetusta Geçidi’ne akın etti. Bölgeye gelenler ateş yakarak ısınırken, bol bol fotoğraf çektirip karın keyfini çıkardı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri de bölgede denetim yaptı. Ekipler, kış lastiği bulunmayan sürücüleri olası olumsuzluklara karşı uyararak, bölgeyi terk etmeleri gerektiğini bildirdi. Sürücülere kar yağışı ve buzlanmaya karşı uyarılarda bulunuldu. Ahmetusta mevkiinde kar yağışının fazla olduğunu öğrendikten sonra eşi ve arkadaşları ile bölgeye geldiklerini ifade eden Selver Yıldırım, araçta kış lastiği bulunmasına rağmen gelmekte zorlandıklarını belirtti. Yıldırım, kar yağışı sonradan bölgedeki atmosferi güzel bulduğunu aktararak çok eğlendiklerini söyledi. Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinden kar için Safranbolu’ya Doğan marka otomobille gelen Alperen Demirkul, "Çok mutluyuz. Aracımızla gelirken biraz zorlandık ama burası beklentimizi karşıladı. Bütün gençler burada. Ekipler de çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.