Son Dakika
|
Kuyumcukent AVM’de 20 milyonluk soygun
ABD Başkanı Trump: "İran’la görüşebilirim"
Esenler’de İBB şantiyesinde yangın: 3 konteyner zarar gördü
Esenler’de 4 katlı binanın çatısı alev alev yandı
Teknik direktör Engin Fırat son yolculuğuna uğurlandı
İran Ordusu, Hayfa’daki petrol ve gaz rafinerisi ile yakıt depolarını hedef aldı
Niğde’deki patlamanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı
İran Meclis Başkanı Galibaf: "Kesinlikle ateşkes peşinde değiliz"
İran’ın İsrail’e saldırılarında ölenlerin sayısı 13’e yükseldi
İzmir’de taksi şoförü ücret tartışmasında öldürüldü
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Abone
Gündem
Politika
Ekonomi
Dünya
Asayiş
Spor
Video
Yerel
Belgesel
Daha
Fotogaleri
Aktüel
Sağlık
Çevre
Magazin
Kültür Sanat
Eğitim
Teknoloji
Hava Durumu
Tüm Haberler
Tüm Manşetler
RSS
Whatsapp
İHA Kurumsal
EN
Kyrgyz Designer Brings Traditional Motifs to the International Runway
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı el-Burhan ile telefonda görüştü
İsrail Dışişleri Bakanı Sa’ar: "Sonsuz bir savaş istemiyoruz"
Katar’da mahsur kalan Türk vatandaşları Türkiye’ye döndü
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: "İran'ı yok etme hayaline kapılanlar, tarihten hiç ders çıkarmamışlar
Almanya Başbakanı Merz: "İran'daki savaşı sonlandırma konusunda ortak plan olmamasından endişeliyim"
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Fransa’da
Laricani: "Hürmüz Boğazı ya barış ya da savaş kışkırtıcıları için yenilgi boğazı olacak"
MAGAZİN
"Uzaylı Mustafa", Samsun’un güzelliğine türkü yaktı
09 Mart 2026 Pazartesi - 10:34:52
-"Uzaylı Mustafa" lakabıyla tanınan türkücü Mustafa Topaloğlu, Samsun’da ziyaret ettiği estetik cerrah Hayati Akbaş için söylediği Samsun türküyle sosyal medyada gündem oldu. Topaloğlu’nun Samsun’a ithafen yazdığı ve seslendirdiği türkü cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken görüntüler kısa sürede yoğun ilgi gördü. Samsun’da Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hayati Akbaş’ı ziyaret eden ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu, şehir için kaleme aldığı türküyü samimi bir ortamda seslendirdi. Ziyaret sırasında neşeli anlar yaşanırken, Topaloğlu’nun Samsun’a yönelik övgü dolu sözleri dikkat çekti. Prof. Dr. Akbaş ise o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede çok sayıda kullanıcı tarafından izlenirken, beğeni ve paylaşımlar da art arda geldi. Topaloğlu’nun Samsun için seslendirdiği türküde şu sözler yer aldı: "Bakıp durdum Samsunuma güller gülistan/Sendeki bu güzelliği yazılır destan/Ben Samsun’a gelemedim zaman olamayınca/Samsun bana zor geliyor yar olmayınca/Burada başladı şanlı tarih, duruyor ferman/Kahramanlık destanıdır dünyaya ayan, dünyaya beyan."
06 Mart 2026 Cuma - 09:46
"Kadın" dijital platformlarda yayında
Tolga Tüyel’in yeni teklisi "Kadın", 6 Mart günü tüm dijital platformlarda yayında olacak. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü öncesinde dinleyicilerle buluşacak çalışma, hayatın görünür ve görünmeyen yükünü omuzlarında taşıyan kadınlara adanmış güçlü bir iç ses niteliği taşıyor. Söz ve müziği Tolga Tüyel’e ait olan "Kadın", güçlü olduğu için alkışlanan kadınları değil, güçlü olmak zorunda bırakılanları anlatıyor. Günlük yaşamın çoklu sorumluluklarını taşıyan, çoğu zaman "iyiyim" diyerek ayakta kalmaya devam eden kadınların duygusal dünyasını görünür kılıyor. Adarya ile dijital bir düet Şarkıda ve klipte Tolga Tüyel’e dijital karakter Adarya eşlik ediyor. Belirli bir kişiyi temsil etmeyen Adarya, kadınların sözlerinden, deneyimlerinden ve sustukları anlardan oluşan sembolik bir temsil olarak konumlanıyor. Yapay zekâ kullanımı teknik bir gösteri değil; kadınların çoğu zaman duyulmayan iç sesini görünür kılmak için bilinçli bir tercih. Tarihin güçlü kadınları yapay zekâ ile yeniden canlanıyor Tamamı yapay zekâ ile üretilen klipte, tarihe yön vermiş ve topluma ilham olmuş güçlü kadın figürleri canlandırılıyor. Türkan Saylan, Frida Kahlo, Sabiha Gökçen, Afife Jale, Marie Curie ve Halide Edip Adıvar gibi isimler, kadınların mücadele mirasına saygı niteliğinde sahnelerde yer alıyor. Kadınların sözleri, deneyimleri ve görünmezleştirilen anları için Tolga Tüyel projeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu şarkı gerçek kadınların iç sesinden doğdu ancak tek bir kişinin hikâyesi değil. Adarya da bu nedenle tek bir kadını temsil etmiyor. Kadınların sözlerinden, deneyimlerinden ve sessiz kaldıkları anlardan oluşan bir dijital temsili seçmemizin sebebi, duyulmayan sesi görünür kılmak. Klibin tamamında kullanılan yapay zekâ da bu sorunun altını çizmek için bir araç oldu." dedi. "Kadın" teklisi tüm dijital müzik platformlarında yayında. Şarkının tamamı dinleyiciler tarafından erişilebilir durumda. Klibi ise YouTube’da Tolga Tüyel’in resmi kanalında izlenebilecek. Tolga Tüyel hakkında Tolga Tüyel’in müzikle ilişkisi 1991 yılında gitarla tanışmasıyla başladı. Guns N’ Roses, Metallica, Nirvana, Iron Maiden ve The Doors gibi gruplardan etkilendi. Müzikle kurduğu ilişkinin temelinde Rock’ın omurgasını oluşturan tavır ve sahicilik yer alıyor. Bu yaklaşım, yıllar içinde Tolga Tüyel’in müziğe bakışını belirledi. Sözün merkezde olduğu, duygusunu saklamayan, eğilip bükülmeyen bir anlatımı aradı. Kumsallarda başlayan müzikal yolculuğu, Kadıköy ve Taksim sahnelerinde devam etti. Cover gruplarıyla sahne deneyimi kazanırken, kendi şarkılarını yazmaktan hiçbir zaman vazgeçmedi. Türkiye’de rock müziğin karşılaştığı yapısal ve ekonomik zorluklar onu bir süre sahneden uzaklaştırdı. Ancak bu uzaklık bir kopuş değil, bir birikim süreciydi. Kurumsal hayatta geçen yıllar boyunca müzik arka planda değil, zihninin merkezinde kaldı. Bugün Tolga Tüyel, yaklaşık otuz yıllık müzikal birikimiyle solo kariyerine kararlı bir şekilde devam ediyor.
04 Mart 2026 Çarşamba - 23:03
Mehmet Çevik sahnelere ara verdi, Ramazan’da maneviyata yöneldi
Ünlü sanatçı Mehmet Çevik, geçirdiği estetik operasyonun ardından Ramazan ayını dinlenerek ve Bursa’daki İslam alimlerinin kabirlerini ziyaret ederek geçirdiğini söyledi. Annesiyle birlikte Bursa’daki Emir Sultan Camii’ni ziyaret eden Çevik, "Ramazan benim için içe çekildiğim ve Allah’a daha yakın hissettiğim bir ay" dedi. Yoğun sahne temposunun ardından Ramazan ayını dinlenerek geçirmeyi tercih ettiğini belirten Mehmet Çevik, estetik operasyon kararıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Çevik, "Normalde çok kararsızdım böyle bir operasyon yaptırıp yaptırmamak konusunda. Ama artık 38 yaşına geldim. Seyircilerime ve dinleyicilerime daha şık görünmek, daha iyi hissetmek için küçük bir operasyon yaptırdım. Sağ olsun Murat Hoca bu süreci gerçekleştirdi ve yanımda oldu" ifadelerini kullandı. Operasyon sonrası süreci Ramazan ayına denk getirmenin kendisi için avantaj olduğunu söyleyen Çevik, yoğun sahne temposuna ara verdiğini belirterek, "Ramazan ayında genelde kabuğuma çekilirim. Maneviyatımı güçlendirmek için bu dönemi fırsat olarak görüyorum. Normalde her yıl umreye giderim, gidemediğim zamanlarda ise Emir Sultan’a gelirim. Bu yıl da geleneği bozmadım" diye konuştu. Annesiyle birlikte Emir Sultan Camii’ni ziyaret ettiğini söyleyen sanatçı, Ramazan ayının kendisi için huzur ve sakinlik anlamına geldiğini belirtti. Çevik, "Bu süreçte evde dinleniyorum, sahne ve iş görüşmelerini tamamen rafa kaldırdım. Bayramdan sonra yeniden yoğun bir çalışma temposu başlayacak ama şu an tamamen Ramazan’ın manevi atmosferini yaşamak istiyorum" dedi. Dünyada yaşanan savaşlara da değinen Mehmet Çevik, masum insanların zarar görmesinin herkesi derinden üzdüğünü ifade ederek, "Savaşların kazananı yok. Olan her zaman masum insanlara ve çocuklara oluyor. Allah bütün insanlığı kötülüklerden korusun" şeklinde konuştu. Öte yandan Çevik, düzenlediği "Kadınlar Matinesi" programlarının yoğun ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnsanların bize güvenmesi ve programların bu kadar kalabalık geçmesi beni çok mutlu ediyor. Demek ki yılların emeği karşılık bulmuş" ifadelerini kullandı. Ramazan ayının birlik ve bereket ayı olduğunu belirten Mehmet Çevik, tüm vatandaşların Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, "Allah yaptığımız ibadetleri kabul etsin, bizleri sağlık ve huzur içinde nice bayramlara ulaştırsın" dedi.
19 Şubat 2026 Perşembe - 14:42
Tuğba Özay’dan Kars’ta Birlik ve Beraberlik Mesajı: "Emperyalizmin oyununa gelmeyelim"
Özel bir davet üzerine Kars’a gelen ünlü sanatçı Tuğba Özay, kentin tarihi ve turistik dokusuna hayran kaldı. Sarıkamış’ta kayak merkezinden şehitliğe kadar pek çok noktayı ziyaret eden Özay, Türkiye’nin içinden geçtiği süreçlere ve yerli turizmin önemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Elin gavuruna para kazandırmayın, kendi yurdunuzu tanıyın" Sarıkamış Kayak Merkezi’ndeki tesisleşmeden ve doğadan çok etkilendiğini belirten Özay, vatandaşlara tatil rotalarını yurt içine çevirmeleri konusunda çağrıda bulundu. Dünyanın pek çok yerini gezdiğini ancak Anadolu coğrafyasının eşsiz olduğunu vurgulayan sanatçı Tuğba Özay, "İyi ki gelmişim, Sarıkamış’a hayran kaldım. Kars çok güzel, tabi ki o yıllardan bu yıllara çok gelişen şeyler olmuş. Özellikle Sarıkamış Kayak Merkezi olarak müthiş, gerçekten bayıldım ve dün yaptığım çekimlerde de hep şunu vurguladım takipçilerime dediğim şey, ülkemiz çok güzel, ülkemizin her yeri çok güzel, yakın takipçilerim, beni tanıyan herkes çok iyi biliyor ben ciddi bir vatan sevdalısıyım. Yani diyorum ki elin gavuruna gidip, onlarca paralar kazandıracağımıza, gelin kendi yurdumuzu tanıyalım. Kendi yurdumuzda, kendi vatanımızda o kadar güzel keşfedilmemiş yerler ve turiste aç olan o kadar yerler ve tesislerimiz var ki, Sarıkamış’a hayret ettim. O kadar çok oteller yapılmış, hepsi de 5 yıldızlı, tesis olarak işte o telesiyejler, kar motorları, olması gereken her şey var diye düşünüyorum. Ve ‘yerli malı, yurdun malı, herkes onu kullanmalı’ dışarıya vallahi de billahi de çıkmamalı, dünyanın dört bir yanı gezmiş insan olarak en sevdiğim coğrafya kesinlikle kendi coğrafyamız. Tabi ki dünyanın bir çok yeri güzellikle dolu ama ne olursa olsun, bizim kökümüz, bizim toprağımız, bizi sarıp, sarmayan yer kendi vatanımız. Eğer ki bir birimize destek verirsek, bu ülke zaten çok çok güçlü olur diye düşünüyorum. Çıkın çıkın gelin, Sarıkamış ayrı güzel ama Kars’ın diğer ilçelerinde güzellikler var" dedi. "Sarıkamış şehitliğinde duygu seli: "İliklerime kadar hissettim" Ziyaretinin en duygusal anlarını Sarıkamış Şehitliği’nde yaşayan Özay, ""Sabah kalktığımızda ilk işimiz şehitliğimizi ziyaret etmek oldu. O acıyı o kadar çok iliklerime kadar hissettim ki, tabi ki hikayesini biliyoruz, tarihini biliyoruz. Sarıkamış şehitlerimizi saygıyla, minnetle, özlemle anıyoruz. Özellikle o anıt mezare gittiğimde, isimleri gördüğüm zaman, geçekten çok çok iliklerime kadar hissettim. Çok üzüldüm, ağladım. O bayrağımız orada dalgalanırken, o asker heykellerini gördüğümde, o yazılanları okuduğumda muazzam bir duygu fırtınası yaşadım. Bu ülke kolay kurulmadı, bu vatan topraklarına kolay sahip çıkılmadı. Bizler bugün bu coğrafyada rahat ve özgürce yaşıyorsak, atalarımıza minnet borçluyuz. Bu vatan için kim mücadele etti, kim şehit olduysa, kim gazi olduysa, kimin çorbada tuzu varsa hepsine minnet borçluyuz. Yaşamımızı onlara borçluyuz" diye konuştu. "Siyaset olmazsa halklar kardeştir" Terörsüz Türkiye süreci ve toplumsal barış üzerine de görüşlerini paylaşan Tuğba Özay, dış güçlerin müdahalesine karşı uyanık olunması gerektiğini belirtti. Etnik ve inanç üzerinden yapılan kışkırtmalara dikkat çeken sanatçı, Özay, "Ben her zaman tüm halkların kardeşliğini savunan bir insanım. Ama emperyalizm istediği zaman bir yerleri kaşıyor ve oradaki halkları bir birine düşürüyor. Bu yeri geliyor etnik kimlik üzerinden yapılıyor. Yeri geliyor inançlar üzerinden yapılıyor. O yüzden ne olursa olsun, hangi hükümet gelirse gelsin, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının şu bilinçte olması gerekir. Emperyalizmin oyunlarına hiçbir zaman gelmemeliyiz. O yüzden bana göre her zaman halklar kardeştir. Halkların arasında bir sıkıntı sorun yoktur, siyaset olmazsa" şeklinde konuştu. "Kars turizmine davet" Konuşmasının sonunda Kars’ın sadece merkezinin değil, tüm ilçelerinin ayrı bir cevher olduğunu belirten Özay, takipçilerine ve tüm Türkiye’ye "Çıkın çıkın gelin" diyerek bölge turizmine destek istedi. Öte yandan sanatçı Tuğba Özay, Kars’ta yöresel ürünlerin satıldığı işletmede alış-veriş yaptı. Özay, bol bol Kars kaşarı ve gravyer peyniri sipariş etti.
Çok Okunan Kategori Haberleri
1
09 Mart 2026 Pazartesi- 10:34
"Uzaylı Mustafa", Samsun’un güzelliğine türkü yaktı
2
20 Mart 2018 Salı- 16:36
Arda Turan dede ocağında
3
18 Aralık 2018 Salı- 16:53
MasterChef Türkiye'de büyük ÖDÜL ne kadar? Master Şef birincisi ne kadar para alacak? MasterChef 2018 büyük ödül ne?
4
04 Eylül 2013 Çarşamba- 08:29
Şahan Gökbakar, 'Başbakan Erdoğan bana tombişim dedi'
5
05 Ekim 2016 Çarşamba- 15:46
Tarık Akan’ın ismi Bodrum’da yaşayacak
18 Temmuz 2023 Salı - 13:49
Boygar ile eğlence tam gaz
Gece hayatının sevilen genç sanatçılarından Boygar dün Afrika sıcaklarının zirvede olduğu günlerde Highlight Hotel, Miya Beach’te sahne aldı.Seyircileri ile mutlu dakikalar geçiren Boygar sıcaklığı aldırmadan şarkılarını söylemeye devam etti. Aşırı sıcağa rağmen denizden çıkıp eğlenmeye gelen gençler Boygar ile gün batımına kadar çılgınca eğlendi.
18 Temmuz 2023 Salı - 13:18
Fedon sahneleri coşturdu
Taverna müziğin usta ismi Fedon, önceki akşam Bodrum Yalıkavak’taki Aias’ta sahne aldı.Kendisini dinlemeye gelen sevenlerini "Huysuz Fedon" karşınızda diyerek selamlayan Fedon, sevilen şarkılarıyla unutulmaz bir yunan müziği akşamı yaşattı. Rezervasyonların günler öncesinden bittiği akşamda, bol bol tabakların kırıldığı ve sirtaki dansları da geceye ayrı bir renk kattı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Fedon, kendisini dinlemeye gelen müzikseverlerinin alkışlarıyla sahne performansını noktaladı.
18 Temmuz 2023 Salı - 10:07
Efsaneler Bursa’da mest etti
Türkiye’nin en uzun soluklu festivali 61. Uluslararası Bursa Festivali konserleri devam ediyor. Dünyaca ünlü dans topluluğu Sukhishvili’nin, muhteşem performansının ardından efsane isimler Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen Bursalılara nostalji yaşattı.Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, ATIŞ Şirketler Grubu ana sponsorluğunda bu yıl 61’incisi düzenlenen ‘Uluslararası Bursa Festivali, Çaytaze sponsorluğunda taverna ve fantezi müziğin unutulmaz isimleri Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen’i ağırladı. Yılların eskitemediği parçalarını Bursalı müzikseverler için seslendiren ünlü sanatçılar, izleyenleri adeta mest etti.Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki müzik ziyafetinde sahneye ilk olarak taverna müziğinin unutulmayan ismi Arif Susam çıktı. Klavyesiyle seslendirdiği şarkılarına izleyenlerin alkışlarıyla eşlik ettiği sanatçı, bir saatlik muhteşem performansının ardından, sahneyi fantezi müziğinin güçlü sesi Cengiz Kurtoğlu’na bıraktı. 80’ler ve 90’lara damga vuran parçalarını potpuri halinde seslendiren Kurtoğlu, dillerden hiç düşmeyen ‘Gece Olunca’, ‘Duvardaki Resim’, ‘Yıllarım’ ve ‘Hain Geceler’ gibi birçok unutulmaz eserini hayranlarıyla birlikte söyledi. Ünlü sanatçının, son dönemde yeniden popüler olan ‘Duyanlara Duymayanlara’ şarkısına Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran Bursalı müzikseverler coşkuyla eşlik etti.Sahneye en hit şarkısı “Nikah Masası” ile çıkan ünlü şarkıcı Ümit Besen de müzikseverlere duygusal anlar yaşattı. Usta isim, binlerce kişinin eşlik ettiği “Alışmak Sevmekten Zor”, “Dilek Taşı” gibi parçalarıyla festivalde geçmişe bir yolculuk yaşattı. İzleyenlerin ayakta alkışlarıyla sona eren konserin ardından etkinlik sponsoru Çaytaze Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağır ile Atış Şirketler Grubu Genel Müdür Yardımcısı Bahadır Kahraman ve BKSTV Genel Sekreteri Fehim Ferik, sanatçılara birer teşekkür plaketi sundu.
18 Temmuz 2023 Salı - 08:24
Ali Kınık’ın şarkılarına Bayburtluların yanı sıra Somalili ve Bangladeşli öğrenciler de eşlik etti
Bayburt 27’nci Dede Korkut Uluslararası Kültür ve Sanat Şölenlerinin ilk gününde sanatçı Ali Kınık sahne aldı. Saray Bahçesi Meydanı’nda yaklaşık 2 saat süren konsere Bayburtlular yoğun ilgi gösterdiler. Kınık’ın söylediği parçalara Saray Bahçesi’ni dolduran gençler de hep bir ağızdan eşlik ettiler. Doyasıya eğlenen vatandaşlar, keyifli vakit geçirdiklerini söylediler.Bayburtlu vatandaşların yanı sıra Gümüşhane Üniversitesinden şölene katılan yabancı uyruklu öğrenciler de şarkılara eşlik ederek, doyasıya eğlendiler. Bayburt’u ve Bayburtluları çok sevdiklerini belirten Somalili, Bangladeşli öğrenci gençler, Dede Korkut Şölenlerine katılmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.Bayburtlulara yakışır şekilde Dede Korkut Şölenlerini devam ettirmeye çalıştıklarını ifade eden Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, "27 yıldır, Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri her geçen yıl aynı inanç, aynı azim ve aynı kararlılıkla devam ediyor. Bayburtlulara yakışır şekilde şölenimizi devam ettirmeye çalışıyoruz. Hafta boyunca her gün bir programımız olacak, sizlerin zamanınızı en güzel şekilde değerlendirmenizi arzu ediyoruz, eğlenmenizi arzu ediyoruz. Şunu bilmenizi isterim, biz sizi yürekten seviyoruz. Size layık olma adına gece-gündüz elimizden gelen bütün çalışmaları yapıyoruz. İnşallah daha güzel, daha mutlu ve yarınlarda daha güzel Bayburt’u birlikte paylaşacağız" dedi.Şarkılarının sonuna gelen Kınık’a Başkan Pekmezci, plaket ve çiçek takdim etti. Bayburt’ta olmaktan mutluluk duyan Ali Kınık ise, Başkan Pekmezci’ye şükranlarını sunarak, alanı tıklım tıklım dolduran, kendisini yalnız bırakmayan müzikseverlere de teşekkürlerini iletti.
17 Temmuz 2023 Pazartesi - 17:29
Oyuncu Pelin Sönmez boşandı
Oyuncu Pelin Sönmez’in, işadamı Cem Candar’dan boşandığı ortaya çıktı. Pelin Sönmez, Eylül’de vizyona girecek olan Bulanık adlı gerilim filminin de başrolünde yer alacak.
17 Temmuz 2023 Pazartesi - 11:37
GGC’den İhlas Medya’ya 7 ödül
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından, ’Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Geleneksel Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri’ yarışmasının kazananları belli oldu. İhlas Medya, 6 dalda 7 ödüle layık görüldü.
16 Temmuz 2023 Pazar - 21:04
Ufuk Beydemir yeni şarkısını ilk kez Bursa’da seslendirdi
‘Ay Tenli Kadın’ şarkısı ile gönüllerde taht kuran ünlü rock müzik şarkıcısı Ufuk Beydemir, Bursa’da akustik konser verdi. Yeni çıkacak olan şarkısını ilk kez Bursa’da seslendiren Beydemir, büyük beğeni topladı.Tüm biletlerin tükendiği konserde dinleyicilerine özel olarak hazırladığı repertuvarı ile müziğine bambaşka bir soluk kazandıran Ufuk Beydemir, sergilediği performans ile izleyicilerden büyük alkış aldı. Şarkı aralarında sık sık dinleyiciler ile sohbet eden Beydemir, "Bursa İstanbul’dan daha serin. Buraya sadece Ay Tenli Kadın şarkısı için gelen var mı?" dedi. Dinleyicilerin büyük bir çoğunluğu ‘evet’ yanıtını verince ‘Ay Tenli Kadın’ şarkısını seslendirdi. Ardından en çok dinlenen ‘Hiç’, ‘Aklımda Bir Dünya’, ‘Ellerin Uzansa’ gibi dillere pelesenk olan şarkılarını Bursalı sevenleri için seslendirdi. Yakın zamanda ‘Fecri Ebcioğlu 100 Yıllık Şarkıları’ saygı albümünde yer alan ‘Sarhoş’ şarkısını dinleyiciler ile birlikte seslendiren Beydemir, müzik dolu bir gece yaşattı.Dinleyicileri ile buluşmasına gün sayan yeni şarkısını ilk kez Bursa’da seslendiren Beydemir, "Yeni çıkaracağımız şarkımı seslendirmemi ister misiniz? Çok sesli bir şarkı olduğu için akustik olarak hiç hazırlık yapmadık ama deneyelim" diyerek seslendirdi. Bursalı dinleyicilerden tam not aldı.Oyuncu eşi İpek Filiz Yazıcı yalnız bırakmadı‘Her dilde evet’ diyerek hayatlarını birleştiren Ufuk Beydemir ve oyuncu eşi İpek Filiz Yazıcı, sosyal medyadan her fırsatta aşklarını dile getirdikleri paylaşımları ile takipçilerine mutluluklarını gözler önüne seriyor. Önceki Bursa konserinde olduğu gibi İpek Filiz Yazıcı, eşini Bursa konserinde yalnız bırakmadı.
16 Temmuz 2023 Pazar - 17:02
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’ten albüm müjdesi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde önceki akşam sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, "Yanımdakiler için ölürüm" dedi.Bodrum Yalıkavak Günay Restoran’da sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, repertuarı ile dinleyicilerini kendisine hayran bıraktı. Ünlü sanatçı, ‘Bir Kulunu Çok Sevdim’, ’Bebeğim’, ’Şemmame’, ’Sarhoş’, ’Kavur Balıkları’, ’Haydi Söyle’ ve ’Mavi Mavi’ gibi sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Sahneye çıkmadan önce basın mensupları ile bir araya gelen Tatlıses, “Ben çalışmadan paslanıyorum. İş benim için çok önemli. Ciğerim pas tutuyor çalışmazsam, ben pas sevmem. Benim çocuklarım da öyledir. Şu an yakın çevremde bulunan insanlar benim her şeyim. Onlar için ölürüm diyebilirim” dedi.Albüm müjdesi verdiBasın mensuplarının "İdo’dan torun haberi var mı?" sorusu üzerine Tatlıses, “Ben onların özel hayatına karışmam. Neyi nasıl istiyorlarsa doğru bir şekilde yaparlar. Biz daha çok iş üzerine konuşuyoruz. Benim eski şarkılarımı okuyor, biz babadan böyle gördük diyor. Ben de yeni bir şarkı çıkaracağım, 1 ay içinde sevenlerimle buluşturacağım. Sürpriz olsun” dedi.Yaklaşık 2 saat sahnede kalan İbrahim Tatlıses, konserinin sonlarına doğru hareketli şarkıları ile kendisini dinlemeye gelen misafirlerini ayağa kaldırdı.
15 Temmuz 2023 Cumartesi - 19:25
15 Temmuz’a özel Milli Birlik ve Demokrasi Günü konseri
Balıkesirliler, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü’nü muhteşem konserlerle kutladı. Balıkesir Valiliği ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde; Uğur Işılak, İsmail Özkan ve Bekir Köse günün anlam ve önemine yönelik şarkılarını Balıkesirliler için seslendirdi.Balıkesir Valiliği ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Konseri, Avlu Yaşam Merkezi Havuzlu Amfi Alanında gerçekleştirildi. 2016 yılında gerçekleşen darbe girişiminden sonra 15 Temmuz Demokrasi Marşı’nın yazan ünlü bestekâr ve sanatçı Uğur Işılak, Balıkesirli sevilen şarkıcı TRT Sanatçısı İsmail Özkan ve 15 Temmuz Şehitlik Marşı’nı seslendiren Balıkesirli müzisyen Bekir Köse en güzel şarkılarını Balıkesirliler için seslendirdi. 15 Milli Birlik ve Demokrasi Günü’nün ruhuna uygun olarak özel bir repertuvarla gerçekleştirilen konserler, vatandaşların beğenisini kazandı. Milli birlik, beraberlik ve demokrasiye büyük önem veren Balıkesir halkı, konserlere büyük ilgi gösterdi.15 Temmuz ruhunu yaşatan bir konser oldu15 Temmuz günü hain darbe girişimiyle karşı karşıya kalan Türkiye’nin; milleti ve devletiyle omuz omuza verdiği direniş ve mücadeleyle tüm dünyaya örnek olduğunu söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Böylesine önemli ve anlamlı bir günde demokrasi aşığı şehrimizde vatanperver ve milliyetçi sanatçılarımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü’nün ruhuna uygun çok güzel bir konser oldu. Sanatçılarımıza teşekkür ederiz. Güçlüklere boyun eğmeden, milletimizin iradesini koruyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a dik duruşu ve hain darbe girişimine karşı gösterdiği irade ile milletiyle bir bütün olarak tüm dünyanın gözü önünde demokrasi destanı yazmasından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.
15 Temmuz 2023 Cumartesi - 13:31
Galada 11 ülkeden 611 dansçı nefesleri kesti
Denizli’de bu yıl 17.’sini düzenlediği Uluslararası Halk Dansları Festivali’nin galası izleyenleri büyüledi. Muhteşem gösterilere sahne olan gecede 611 dansçı Denizlililere muhteşem bir performans sunarken, Başkan Zolan bu festivalle dünyanın farklı renk ve kültürlerine sahip halk danslarına çıkarak gelecek nesillere aktarılmasına imkan sağladıklarını söyledi.Denizli’de bu yıl 17.’si gerçekleştirilen Uluslararası Halk Dansları Festivali’nin galası Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda yapıldı. Gürcistan, Hindistan, Osetya, Acaristan, İran, Kazakistan, Sırbistan, Ukrayna, Polonya, Makedonya, Moldova; Türkiye’den ise Trabzon, Gaziantep, Bursa, Kütahya, Burdur, Uşak, Aydın, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Dansları Topluluğu ve Sarayköy Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları ekibinden olmak üzere 11 ülkeden toplam 611 dansçının yer aldığı gala gecesine, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gala öncesi sahneye çıkan Başkan Osman Zolan, 17. Uluslararası Halk Dansları Festivali ile dünyanın farklı renk ve kültürlerine sahip halk danslarına çıkarak gelecek nesillere aktarılmasına imkan sağladıklarını söyledi. Başkan Zolan, "İstedik ki Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak sadece yol, altyapı, köprülü kavşaklar, yeşil alanlar, spor alanları kültür merkezlerinin yanında ayrıca sanata ve kültüre dokunuş yapalım dedik. Şehir demek sadece yol, altyapı demek değil. İnsanlarımıza her türlü sosyal faaliyetler yapılabilecek burası gibi mekanlar sağlamak ve bu mekanların içlerini doldurarak kültür ve sanat faaliyetleri yapmak gerekiyor" diye konuştu.Dünyanın farklı kültürleri Denizli’de buluştuBaşkan Zolan konuşmasına şöyle devam etti, "Pazartesi günü başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi 17. Uluslararası Halk Dansları Festivali artık sona eriyor. Hafta boyunca şehrimizin değişik semtlerinde ve değişik ilçelerinde gelen misafirlerimiz gösteriler yaptı, vatandaşlarımız ile buluştu. Dünyanın birçok şehrinde milyonlarca yıl önce oluşan halk dansları Denizli’mize geldi, bizimle buluştu. Yine ülkemizin birçok ilinde binlerce yılda oluşmuş olan halk danslarını sizlerle beraber seyretmek, kaynaşmak, bilmek ve kültürümüze sahip çıkmak adına birçok faaliyetlerde bulunduk. Halk danslarına en üst seviyede sahip çıkarak yolumuza devam ediyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.Muhteşem gösteride görsel şov izleyicileri büyülediDaha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun sunduğu zeybek gösterisi ile başlayan gecede konuk ülkelerin kendi kültürlerini yansıtan dans ve gösterileriyle devam etti. 611 dansçının sahne aldığı galaya vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilirken, izleyiciler unutamayacakları bir gece yaşadı. Dansçıların sunduğu görsel şov misafirleri büyüledi. Finalde sahneye davet edilen tüm grupları tek tek kutlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, festivale katılan gruplara ödüllerini takdim ederken, gece hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.
15 Temmuz 2023 Cumartesi - 12:22
Genç şarkıcı Çelikel, Bodrum’da unutulmaz bir gece yaşattı
Bodrum’daki Azka Otel’de sahne alan başarılı şarkıcı Serkan Çelikel, hayranlarına müzik dolu unutulmaz bir gece yaşattı.Genç şarkıcı, “Arada Bir” isimli şarkısıyla programına başlarken, gece boyunca enerjisi bitmek tükenmek bilmedi. Serkan Çelikel, müziği ve eşsiz sahne performansıyla Bodrum Azka Otel’de gerçekleşen sahnesinde dinleyicilerine keyifli ve güzel bir gece yaşattı.
15 Temmuz 2023 Cumartesi - 12:19
45 derecede coştu coşturdu
Son yılların sahne performanslarıyla sevilen genç şarkıcısı Deha Bilimlier önceki gün Highlight Otel Miya Beach’te sahne aldı.Tüm Türkiye’ye gelen çöl sıcaklarıyla tatil yerlerinde tatilciler artmaya başlarken Bodrum’da da hissedilen 45 derecelik sıcakla tatilciler kendilerini beachlere attılar. Miya Beach happy hour konserlerinde sahne alan Bilimlier, "Bu gün 45 derecenin üzerinde sıcak var şimdi sizi şarkılarımla ben de ısıtacağım yüksek derecede hep beraber eğleneceğiz" diyerek hareketli şarkılarıyla misafirlerine yaklaşık iki saat eğlence dolu bir akşam üzeri yaşattı.
Daha Fazla Yükle
GERİ BİLDİRİM
Geliştirme sürecine katkıda bulunmak için lütfen sitede karşılaştığınız hataları bize bildirin.
Gönder