ASAYİŞ - 30 Nisan 2024 Salı 14:49

Kontrolden çıkan araç refüje çarparak takla attı: 1 yaralı

A
A
A
Kontrolden çıkan araç refüje çarparak takla attı: 1 yaralı

Malatya’da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil refüje çarptıktan sonra takla atarak ters döndü. Kazada 1 kişi yaralandı.


Kaza, 12.40 sıralarında Malatya-Elazığ karayolu İl Jandarma Komutanlığı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametinden gelen Ş.G. idaresindeki 34 GS 777 plakalı Toyota marka otomobil sürücünün kontrolünden çıkıp orta refüje çarptıktan sonra takla atıp ters döndü. Kazada araç sürücüsü yaralandı.


İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı sürücü Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



Kontrolden çıkan araç refüje çarparak takla attı: 1 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bayburt Bayburt’ta ’Uluslararası Müzeler Günü’ etkinliklerinin açılışı yapıldı Uluslararası Müzeler Günü dolayısıyla Dede Korkut Kent Müzesi konferans salonunda program düzenlendi. Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen açılış programında, müzeler ve müzecilik üzerine konuşmalar yapıldı. Açılış programında konuşan Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt’ta bulunan iki müzenin turizme büyük katkı sağladığını ifade ederek, "Biz hep Bayburt nasıl gelişir, Bayburt’un gelişmesi nasıl olabilir diye konuşmalar yapıyoruz. Benim ilk günden beri şahsi kanaatim şudur ki; Bayburt’un gelişmesi kültür ve turizmle olur. Avrupa’da ödüller alan, yüz akı olan 2 müzemiz var. Bu müzelerin daha çok bilinmesini, şehir merkeziyle bağlantısının daha çok sağlanması gerektiğini düşüyorum. Bayburt’a gelen misafirleri bu müzelerimize yönlendirmemiz gerekiyor" dedi. Turizm ve kültür etkinlikleriyle Bayburt’un kalkınacağını belirten Vali Eldivan, programa katılanlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından, Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri bağlama eşliğinde Bayburt ve çeşitli yörelerden türküler seslendirdiler. Bayburt Dede Korkut Şehir Müzesi’nde düzenlenen program Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ile Kenan Yavuz Etnografya Müzesi Kurucusu Kenan Yavuz’un müzecilik hakkındaki sunumları sonrasında sona erdi. Programda Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, kurum müdürleri yer aldı. 3 gün boyunca sürecek etkinlikler, 21 Mayıs Salı günü saat 13.30’da Bayburt Kalesi’nde uçurtma şenliğiyle devam edecek.