ASAYİŞ - 23 Mayıs 2024 Perşembe 19:43

Üç aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı

A
A
A
Üç aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı

Malatya’da üç aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.


Kaza, saat 17.45 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Şeyh Bayram Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hasanbey Caddesi üzerinde seyir halinde B.K. idaresindeki 06 HE 6979 plakalı araç ile M.K.R. yönetimindeki 44 KR 499 plakalı araç ve E.A. idaresindeki 44 T 0722 ticari araç ışıklarda çarpıştı. Kazada, E.A. yaralandı.


İhbar üzerine olay yerine polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken yaralı sürücü, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.


Kazaya karışan araçların çekici marifetiyle bulundukları yerden kaldırıldığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



Üç aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tokat Babalar Günü’nde eşine kendi ürettiği aracı hediye etti Tokat’ta Babalar Günü’nde Melike Arslan, 2 yaşındaki kızı Lina ile birlikte hazırladığı özel bir hediye ile eşine unutulmaz bir sürpriz yaptı. Tokat’ta Babalar Günü, unutulmaz bir sürprize sahne oldu. Melike Arslan, 2 yaşındaki kızı Lina ile birlikte hazırladığı özel bir hediye ile eşi Cengizhan Sefa Arslan’ı duygulandırdı. Melike Arslan, uzun süredir üzerinde çalıştıkları aracın anahtarını Babalar Günü’nde eşine teslim etti. Cengizhan Sefa Arslan, eşi ve küçük kızı Lina’nın bu özel günde kendisine hazırladığı sürpriz karşısında büyük bir mutluluk yaşadı. Arslan ailesinin birlikte ürettiği araç, Babalar Günü’nün en anlamlı hediyesi oldu. Melike Arslan, "Eşim Cengizhan, her zaman ailesine ve çocuklarına düşkün bir baba. Ona, sevgimizi ve minnettarlığımızı göstermek için Lina ile birlikte böyle bir sürpriz hazırlamak istedik" dedi. Aracın yapım sürecinde Lina’nın da küçük katkıları olduğunu belirten Melike Arslan, "Lina da bu süreçte bizimle birlikteydi ve onun da katkılarıyla bu özel hediyeyi tamamladık" şeklinde konuştu. Cengizhan Sefa Arslan ise, "Bu benim için en özel ve en anlamlı hediye oldu. Eşime ve kızıma çok teşekkür ediyorum" diyerek duygularını ifade etti. Tokat’ta yaşanan bu anlamlı olay, Babalar Günü’ne farklı bir renk kattı ve sosyal medyada da büyük ilgi gördü.
İzmir Kazada şehit olan orman personeli son yolculuğuna uğurlandı İzmir’in Bayındır ilçesinde çıkan yangına müdahale ettikten sonra görev yerine dönerken arazöz ile kaza geçiren ve olay yerinde hayatını kaybeden Serkan Topkaya için cenaze töreni düzenlendi. Bayındır ilçesi Pınar mevkisinde, dün çalılık alanda çıkan yangına müdahale ettikten sonra arazöz ile görev yerine dönüşte kaza geçiren İzmir Orman Bölge Müdürlüğünde görevli 43 yaşındaki personel Serkan Topkaya olay yerinde şehit oldu. Topkaya için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Karşıyaka merkezinde cenaze töreni düzenlendi. Evli ve 2 çocuk babası Topkaya’nın naaşı, gözyaşları arasında Kemalpaşa Rabia Hatun Camii’ne gönderildi. Genç orman personeli, orada kılınacak ikindi namazının ardından Kemalpaşa Cennet Bahçesi mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi. "140’ıncı orman şehidi olarak bugün ebediyete uğurluyoruz" Cenaze töreninde konuşan Orman Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yüzer, "Orman Genel Müdürlüğümüzün 140’ıncı orman şehidi olarak bugün ebediyete uğurlayacağımız Serkan Topkaya kardeşimizin tören merasimi dolayısıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Yeşil vatanın korunması için 7 gün 24 saat mücadele ediyoruz. Bu uğurda yüzlerce şehit verdik. Gönül ister ki hiçbir şekilde bu şehitleri vermeyelim. Kurban Bayramı’na gireceğimiz saatlerde Bayındır’da çıkan orman yangınına müdahale eden ve daha sonra görev yerine dönmeye çalışan Serkan Topkaya kardeşimi şehit oldu. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesi artık bize emanet" diye konuştu. "Fedakarca görev yaptı" İzmir Valisi Süleyman Elban da Topkaya’nın ailesine başsağlığı dileyerek, şehidin ihtiyaç olduğu her yere koştuğunu ve yangın bölgesinde fedakarca görev yaptığını belirtti. Elban, son olarak şehide rahmet diledi. Törene; İzmir Valisi Süleyman Elban, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Orman Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yüzer, İzmir Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İzmir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Osman Kılıç, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Serkan Teze, şehidin ailesi ile mesai arkadaşları katıldı.