SPOR - 16 Nisan 2021 Cuma 14:19

Manisalı atıcı Gülşen’den gümüş madalya

A
A
A
Manisalı atıcı Gülşen’den gümüş madalya

Manisa Büyükşehir Belediyespor Atıcılık ve Avcılık takımı sporcusu Gülşen Delen, Mersin Erdemli’de düzenlenen ateşli silahlar 50 metre büyük bayanlar 3x40 kategorisinde Türkiye ikincisi olarak turnuvada gümüş madalya kazandı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Atıcılık ve Avcılık takımı sporcusu Gülşen Delen, Mersin Erdemli’de düzenlenen ateşli silahlar 50 metre büyük bayanlar 3x40 kategorisinde Türkiye ikincisi olarak turnuvada gümüş madalya kazandı.


Manisa Büyükşehir Belediyespor Atıcılık ve Avcılık takımı, ulusal başarılarına bir yenisini daha ekledi. Şampiyon sporcu Gülşen Delen, 12 Nisan tarihinde Mersin Erdemli ilçesinde başlayan ateşli silahlar 50 metre büyük bayanlar 3x40 kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Turnuvada Zeynep Yıldız 440.1 puanla şampiyon olurken, Gülşen Delen 438.8 puanla ikinci, Ayça Erdoğan da 427.2 puanla üçüncülük elde etti. Türkiye Şampiyonası’nı ikincilikle tamamlayıp gümüş madalya kazanan Gülşen Delen’in kendilerini bir kez daha gururlandırdığını belirten Kulüp Başkan Yardımcısı Hakan Kadayıfçılar, “Manisa Büyükşehir Belediyespor adının sürekli başarılarla anılması, bizleri oldukça mutlu ediyor. Sporcumuz Gülşen Delen, yine önemli bir sonuç aldı ve kürsüde yer aldı. Mart ayında Türk Milli Takımına seçilme hakkını da elde etmişti. Sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri 288 okulda yapılan yetenek taramasında 20 bin öğrenciye ulaşıldı 2023-2024 Yılı Türkiye Sportif Yetenek Taraması programında Kayseri’de 288 okulda yapılan Yetenek Taramasında 20 bin öğrenciye ulaşıldı. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Türkiye Sportif Yetenek Taraması testlerini takip etti. İlkokul düzeyindeki taramaları izleyen İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Geleceğin sporcularını seçmek için bakanlığımız tarafından başlatılan Sportif Yetenek Taramalarının ülke sporuna katkısı çok büyük bizde bu taramaları çok dikkatli bir şekilde yapıyoruz ve takip ediyoruz. Aynı zamanda Yeteneğini Keşfet sloganıyla çıktığımız bu yolda çocuklarımızdan gençlerimizden bu denli karşılık görmek bizleri mutlu ediyor. Spor Bakanlığımızın en büyük projelerinden biri. Her zaman karşılığını buluyor. Yetenekli çocuklarımız, öğretmenlerimizin eşliğinde salonlarımızda cıvıl cıvıl bir şekilde yeteneklerini ortaya koyuyorlar. Biz özellikle geleceğin sporcuları seçmek, milli takım sporcularımızı belirlemek adına en önemli çalışmalarımızdan biri olan bu çalışmayı heyecanla tüm çalışma arkadaşlarımızla sürdürüyoruz.Ben buradan şunu ifade etmek istiyorum. Yetenek taraması bizim en önemli çalışmalarımızdan biri. Çünkü geleceğin şampiyonları buradan çıkacak. Spor her yerde diyoruz.Sporu çocuklarımıza aileleri ile birlikte her yerde yaptırabilmek için mücadele ediyoruz’’ diye konuştu.