YEREL HABERLER - 07 Nisan 2014 Pazartesi 16:15

Akhisar'da Başkan Hızlı Ve Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

A
A
A
Akhisar'da Başkan Hızlı Ve Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

Daha sonra Belediye Meclis Üyeleri sırası, Latif Çakmak (AK Parti), Ömer İşçi (AK Parti), Hüseyin Eryüksel (AK Parti), Hikmet Çağan (CHP), Doğan Ensivri (MHP), İbrahim Kaya (AK Parti), Lütfi Akdağ (CHP), Halil Aktaş (MHP), Zafer Aşkın (AK Parti), Aydın Coşkun (CHP), Cem Doğan (AK Parti), Fatma Kocabıyıkoğlu (MHP), Aynur Üngün (CHP), Şemsi Okur (AK Parti), Ali Sevgil (CHP), Mehmet Taşar (MHP), Necati İniş (AK Parti), Caner Yılmaz (CHP), İrfan Korkmaz (AK Parti), Arif Oruntaş (MHP), Kazım Özbek (CHP), Bayram Ali Kalaycı (AK Parti), Hasan Paşalı (MHP), Ali Özgen (CHP), Gülşah Çorukma (AK Parti), Hamdi Kumova (CHP), Fatih Mehmet Füzün (AK Parti), Leyla Özkan (MHP), İsmail Seyrek (CHP), Ahmet Güzeltepe (AK Parti) mazbatalarını aldı.
Mazbatasını alan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek şunları kaydetti; “Bir seçim sürecini daha atlattık, bundan dolayı mutluyuz. Seçimi sağ salim geçirdik bu bizim daha önemliydi. Bütün siyasi partililerimize ben buradan teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir kampanya yürütüldü, çok adil ve bana göre kaliteli bir kampanya yürütüldü. Dolayısıyla herkes kendini en iyi şekilde ifade edebildi. Akhisar da bu konuda bir karar verdi, bu karar sonucu oluşan tablo buradadır. Ben Belediye Başkanlığını üçüncü kez kazanmış bulunuyorum ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte böyle bir tablo oluştu. İnşallah bundan sonra, bundan önce olduğu gibi hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu yeni oluşan tablo Akhisar’ın takdiridir, dolayısıyla çok değerlidir. Demokratik bir süreç sonrasında oluşan bu tablo bizler için çok önemli ve anlamlıdır. İnşallah bu tablo ile Akhisar halkı neyi emrettiyse bu doğrultu da çalışmaya devam edeceğiz”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Gönülleri ısıtan yakacak desteği Kocaeli’de yakacak desteği ödemeleri başlarken, ailelere kasım-nisan ayları arasında toplam 6 bin TL verilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin etkisini artırmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşların ısınma giderlerine katkı sağlamak amacıyla yakacak desteği ödemelerine başladı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürütülen destek kapsamında, düzenli gıda yardımı alan ailelere kasım-nisan ayları arasında aylık bin TL, toplamda 6 bin TL yakacak desteği sağlanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatları doğrultusunda yürütülen yakacak desteği, ihtiyaç sahibi vatandaşların 41 Su Nakit Kartlarına yatırılıyor. Destek programı kapsamında ilk ödeme kasım ayı için hak sahiplerinin kartlarına aktarılırken, ödemeler nisan ayına kadar 6 ay boyunca düzenli olarak devam edecek. Aylık bin TL destek veriliyor Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmayla, Kocaeli genelinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin kış aylarında yaşayabileceği ısınma sorunlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Sağlanan yakacak desteğiyle vatandaşların kış mevsimini daha güvenli ve sağlıklı şartlarda geçirmesi amaçlanıyor. Yakacak desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşların başvuruları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası aracılığıyla alınıyor. Başvurular, uzman ekipler tarafından yapılan sosyal incelemelerin ardından değerlendiriliyor. Yardımın türü ve kapsamı ise Sosyal Yardımları Değerlendirme Kurulu tarafından karara bağlanıyor.