SPOR - 20 Ekim 2025 Pazartesi 13:27

Akdeniz Belediye Spor yine kazandı

A
A
A
Akdeniz Belediye Spor yine kazandı

Süper Amatör Lig A Grubu’nun güçlü takımlarından Akdeniz Belediye Spor, ligin üçüncü haftasında sahasında ağırladığı Tarsus Spor’u 3-2 yenerek namağlup unvanını korudu.


Karacailyas Futbol Sahasında oynanan ve Alirıza Altunbakır’ın yönettiği karşılaşmaya etkili başlayan Tarsus Spor, 16. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi Akdeniz Belediye Spor ise 45+1. dakikada Deniz Birgül’ün golüyle skoru eşitledi.


İkinci yarıya hızlı başlayan Akdeniz Belediye Spor, 76. dakikada Batuhan Denizyılmaz’ın golüyle 2-1 üstünlüğü yakaladı. Ancak Tarsus Spor, 82. dakikada attığı golle skoru 2-2’ye getirdi. Mücadelenin uzatma dakikalarında sahneye çıkan Oğuz Can Yorulmuş, 90+2’de attığı golle takımına galibiyeti getirdi.


Karşılaşmayı Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Aktaş, Kulüp Başkanı Mahmut Veysi Karamehmetoğlu ve birim müdürleri de tribünden takip etti. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan futbolculara yöneticiler de eşlik etti.


Maçın ardından açıklama yapan Kulüp Başkanı Mahmut Veysi Karamehmetoğlu, "Zor bir karşılaşmaydı. Geriye düştüğümüz maçı bırakmadan mücadele ettik ve kazandık. Oyuncularımızı kutluyorum. Hedefimiz, bu performansı sürdürerek BAL Ligi’ne yükselmek" dedi.


12 takımın mücadele ettiği Süper Amatör Lig A Grubu’nda averajla ikinci sırada bulunan Akdeniz Belediye Spor, oynadığı üç maçta 12 gol atıp yalnızca 2 gol yedi. Mavi-beyazlı ekip, 21 Ekim Salı günü saat 14.00’te deplasmanda Mersin Cam Spor’a konuk olacak.



Akdeniz Belediye Spor yine kazandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Yeni yıla balkonda mahsur kalarak girdi Aydın’da yeni yıla ev temizliği yaparak giren yaşlı bir kadın, çamaşır asmak için çıktığı balkonda kapının rüzgarla kapanması üzerine mahsur kaldı. Dondurucu soğukta saatlerce mahsur kalan kadının imdat çağrısını duyan komşuların ihbarı ile adrese gelen polis ekipleri yaşlı kadını çilingir yardımı ile kurtardı. İlginç olay Aydın Efeler ilçesi Veysipaşa Mahallesi 1632 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın zemin katında yaşayan Emir Ayşe Şadan, gece yarısı çamaşır sermek için evin balkonuna çıktı. Çamaşır serdiği sırada bir anda rüzgarla balkonun kapısı çarpıp kilitlenince yaşlı kadın buz gibi havada balkonda mahsur kaldı. Kendi çabaları ile uzun süre balkon kapısını açmaya çalışan yaşlı kadın, soğukta donmaktan korkunca gece yarısı bağırıp üst kattaki komşuları uyandırarak yardım istedi. Yaşlı kadının yardım çağrılarını duyan komşuları durumu 112 Acil Servis’e ihbar etti. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, evin balkonuna itfaiye aracı ile ulaşmanın mümkün olmadığını görünce bölgeye çilingir çağırdı. Gece yarısı adrese gelen çilingir, evin arkasından da sürgülü olan kilitli demir kapısını uzun uğraşlar sonucu açarak buz gibi havada saatlerdir balkonda mahsur kalan kadını kurtardı. Yeni yıla mahsur kaldığı balkonda girip saatlerce soğukta beklemek zorunda kalan Emir Ayşe Şadan, kendisini kurtarmak için seferber olan polis ekipleri ve komşularına teşekkür edip verdiği rahatsızlıktan dolayı da özür diledi.