YEREL HABERLER - 10 Nisan 2012 Salı 22:37

DEV YAT GÖZ KAMAŞTIRDI

A
A
A
DEV YAT GÖZ KAMAŞTIRDI

Kişisel serveti ile dünyanın en zengin 100 kişi arasında gösterilen Meksikalı işadamı Alberto Bailleres`e ait olduğu belirtilen 93 metrelik Mayan Queen isimli mega yat Fethiye İskelesi`ne demir attı.
4 katlı, gövdesi gümüş grisi, muhteşem mega yatta bulunanlar için Fethiye`den kumanya satın alındı. Görevlilerin yat çevresinde kuş uçurtmadığı mega yatta İngiliz Kraliyet Ailesi`nden simaların bulunduğu ileri sürüldü. Yatın Sahibi Alberto Bailleres`in dünyanın en büyük gümüş üreticileri arasında sayıldığı öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çanakkale Ayvacık’ta şiddetli yağış etkili oldu Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde sağanakyağış hayatı olumsuz etkiledi. Ayvacık ilçesinde 2 gündür etkili olan sağanakhayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sağanak yağış nedeniyle Ayvacık’ın 3 nolu girişi yolu kapandı,sürücüler su birikintileri nedeniyle trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Tarım arazilerisular altında kaldı. Çay ve dere suları yollara taştı. Söğütlü köyü Çayiçi bölgesinde taşan dere suları sebebiyle ağılların ve hayvan damlarına geçiş yolu üzerindeki Çayiçi Köprüsü ulaşıma kapatıldı. İlçede bir kamyonet yağmur sularının birikimi nedeniyle şarampole düştü. Bazı yollarda ulaşımda aksamalar yaşandı. İlçede sağanak yağış etkisini sürdürüyor. Ayvacık Kaymakamlığı yaşanan şiddetli yağışlar sebebiyle açıklamada bulunarak, ‘İlimiz genelinde ve ilçemizde etkili olan yağışlar sebebiyle Ayvacık Barajı’nda doluluk oranı yüzde 96 seviyesine ulaşmış ve kademeli olarak baraj suyu savaklardan tahliye edilmektedir. Tahliye edilen baraj suyu Gemedere ve Tuzla Çayı üzerinden deşarj edilecektir. Muhtemel can ve mal kaybını önlemek adına dere yatağı çevresindeki yerleşimler, hayvan ağıl ve barınakları ile tarlalar için taşkın riski bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın dere yataklarından uzak durmaları mal kaybını önleyecek gerekli tedbirleri almaları ve bu konuda ihtiyatlı olunması önemle arz etmektedir’ denildi.