MAGAZİN - 27 Ağustos 2014 Çarşamba 14:37

Oyuncu Kuzey Vargın Yoğun Bakımda

A
A
A
Oyuncu Kuzey Vargın Yoğun Bakımda

Yüksek tansiyona bağlı yaşadığı rahatsızlığın ardından Muğla’nın Marmaris ilçesindeki özel bir hastanede tedavi altına alınan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin ’Aksaçlı’sı Kuzey Vargın, durumunda düzelme olmaması üzerine yoğun bakıma alındı.
Mayıs’ta yerleştiği Marmaris’teki evinde 20 Ağustos’ta tansiyonu yükselerek aniden rahatsızlanan 72 yaşındaki sanatçı Kuzey Vargın, Özel Marmaris Hastanesi’ne yatırılarak tedavi altına alındı. Dahiliye servisine yatırılan usta oyuncu Vargın’ın geçen sürede sağlık durumunda gelişme olmaması üzerine doktorlar yoğun bakıma alınmasına karar verdi.
İlaçla uyutulan Vargın’ın, durumu hakkında açıklama yapan Özel Marmaris Hastanesi Başhekimi Ünsal Aybek, “Yoğun bakım şartlarında tutuyoruz. Kalp yetmezliği, yüksek tansiyon gibi bazı rahatsızlıkları bulunuyor. Biraz beyin fonksiyonlarında problem var. Hastanın bir iki gün içinde kendisini toparlayacağını ve normal servise alacağımızı düşünüyoruz" dedi.
Gazetecilerin, "Vargın’ın hayati tehlikesi var mı?" sorusunu ise Aybek, "Şu anda her şey stabil" diye cevapladı.
Ünlü sanatçıya hastanede eşi Mücella Vargın refakat ederken, ilçede yaşayan sanatçılar da ziyaretine giderek Vargın’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırıkkale Kırıkkale’de "kız meselesi" nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi yaralandı: 5 gözaltı Kırıkkale’de iki grup arasında "kız meselesi" nedeniyle çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi yaralanırken, olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. Olayın ardından firar eden 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Olay, Sanayi Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, O.D. (29), Y.K.K. (21), Y.Ö. (19) ile M.D. (19), T.C. (21), Y.K. (21), M.D. (17), M.K. (23), H.M.C. (23), U.K. (18) ve A.A.U. isimli şahıslar arasında "kız meselesi" nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine, O.D. tüfekle, Y.Ö. bıçakla, Y.K.K. ise darp edilerek yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri süren 3 yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Saldırının ardından araçla kaçan şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla bağlantılı olduğu belirlenen H.M.C., U.K. ve A.A.U. isimli firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi. Silahlı kavganın yaşandığı bölgede Olay Yeri İnceleme ekiplerince yapılan çalışmada, bir adet tabanca ile 4 adet kovan ele geçirildi. Şüphelilerin yakalandığı araçta ise bir adet av tüfeği ve sentetik ecza hapı bulundu. Şüpheliler hakkında "kasten yaralama", "mala zarar verme" ve "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçlarından adli işlem başlatılırken, her iki tarafın da çeşitli suçlardan sabıkalarının bulunduğu öğrenildi.