SPOR - 08 Ağustos 2025 Cuma 12:47

Erman Şahin Spor Merkezi yoğun ilgi görüyor

A
A
A
Erman Şahin Spor Merkezi yoğun ilgi görüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmak ve sporu günlük hayatın bir parçası haline getirmek amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda yakın zamanda açılışı yapılan Erman Şahin Spor Merkezine açıldığı günden bu yana 950’yi aşkın kişi kayıt yaptırdı. Erman Şahin Spor Merkezinde, aktif olarak faydalanan üye sayısı 450’ye ulaşırken, günlük ziyaretçi sayısı ise ortalama 300 ila 350 kişi arasında değişiyor.


Erman Şahin Spor Merkezi sağlıklı yaşamın yeni adresi oldu


Toplam bin metrekare kapalı alana sahip olan spor merkezi, zemin katta 500 metrekare, bodrum katta ise 500 metrekarelik kullanım alanıyla hizmet veriyor. Vatandaşlara yönelik fitness eğitimleri ile kadınlara özel olarak sunulan ücretsiz pilates dersleri, düzenli şekilde gerçekleştiriliyor.


Uygun Üyelik Seçenekleri Dikkat Çekiyor


Erman Şahin Spor Merkezi, sosyal belediyecilik anlayışıyla sporu teşvik edecek üyelik politikalarıyla dikkat çekiyor. Spor merkezinde 65 yaş üstü vatandaşlara fitness üyeliği sadece 1 TL, öğrenci üyeliği 300 TL ve tam üyelik 750 TL olarak belirlendi.


Başkan Aras: "Sporu herkes için ulaşılabilir hale getiriyoruz"


Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Muğla’mızda sosyal belediyecilik anlayışımızı her alanda olduğu gibi sporda da sürdürüyoruz. Sağlıklı bir toplumun temelinde aktif yaşam ve spor alışkanlıkları yer alıyor. Bu bilinçle vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hayata geçirdiğimiz Erman Şahin Spor Merkezimiz, her yaştan vatandaşımız için erişilebilir ve nitelikli bir spor ortamı sunuyor. Her detayı sosyal adaleti gözeterek planladık.


Muğla’mızda sporun bir ayrıcalık değil, bir hak olduğunu göstermek ve tüm hemşehrilerimizin bu imkânlardan eşit şekilde faydalanmasını sağlamak en büyük hedefimiz" dedi.



Erman Şahin Spor Merkezi yoğun ilgi görüyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Mersin Okul müdürünü vuran öğrenci ile babası tutuklandı Mersin’in Anamur ilçesinde okul müdürünü vuran 12 yaşındaki öğrenci ile azmettirme suçundan gözaltına alınan babası çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Olay, dün sabah saat: 08.30 sıralarında ilçeye bağlı Çarıklar Mahallesi’ndeki Çarıklar Rüştü Kazım Yücelen Ortaokulu’nun bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, M.K. (12), okulun önünde oturan okul müdürü Ender Kara’ya (39) doğru hızla gelerek tüfekle ateş etti. Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Kara, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise çocuğu okulda gözaltına aldı. Olayda kullanılan ruhsatsız tüfeğe el konulurken baba Y.K. de (55) Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alındı. Baba ve oğlunun savcılıkta ifadesi alınmasının ardından tasarlayarak, kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs ve azmettirme suçlarından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüpheli baba azmettirme, oğlu ise öldürmeye teşebbüs suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Valilik olayla ilgili açıklama yapmıştı Mersin Valiliği olayla ilgili yaptığı açıklamada; "İlimiz Anamur İlçesi Çarıklar Mahallesinde bulunan Çarıklar Rüştü Kazım Yücelen Ortaokulunda, 22.12.2025 günü saat: 08.30 sıralarında M.K. isimli öğrenci, okul bahçesinde, Okul Müdürü E.K.’yı tüfek ile karın bölgesinden yaralamıştır. Yaralanan Okul Müdürü E.K. derhal hastaneye kaldırılmış olup, tedavisi devam etmektedir. Olayı gerçekleştiren öğrenci gözaltına alınmış, konuya ilişkin adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" denilmişti. Öteyandan Mersin’deki bir hastaneye sevk edilen okul müdürünün tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü bildirildi.