SAĞLIK - 05 Temmuz 2025 Cumartesi 10:36

MEAH’ta Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği’nin 9’uncu uzmanı Dr. Keser oldu

A
A
A
MEAH’ta Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği’nin 9’uncu uzmanı Dr. Keser oldu

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı bünyesinde uzmanlık eğitimi gören Araştırma Görevlisi Dr. Deniz Durukan Keser, girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak kliniğin 9. uzmanı unvanını almaya hak kazandı.



Uzmanlık sınavı, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Sınav jürisinde ayrıca; Acil Tıp Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Ethem Acar, Genel Cerrahi Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Önder Özcan, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Ulaş Akgün ile Dr. Öğr. Üyesi Fatih İlker Can yer aldı. Dr. Deniz Durukan Keser’in uzmanlık tezi, tez danışmanı Doç. Dr. Emre Gültaç rehberliğinde tamamlandı. Keser’in tez başlığı ise, ’65 Yaş Üzeri Kalça Kırığı Nedeni ile Hemiartroplasti Yapılan İntertrokanterik ve Femur Boyun Kırıklarında Gizli Kanamanın Karşılaştırılması’ oldu.



Başarılı sınav sürecinin ardından Op. Dr. Deniz Durukan Keser, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden uzmanlık belgesi alan 264. araştırma görevlisi hekim oldu. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi ve Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı yeni uzmanlarını kutlayarak Op. Dr. Deniz Durukan Keser’e meslek hayatında başarılar diledi.



MEAH’ta Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği’nin 9’uncu uzmanı Dr. Keser oldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Gebze’de adli süreçteki çocuklar için "Çocuk Görüşme Merkezi" inşa ediliyor Kocaeli’nin Gebze ilçesinde temeli atılan Çocuk Görüşme Merkezi, boşanma süreci ve diğer adli işlemlerde çocukların psikolojik sağlığını korumayı hedefliyor. Gebze Belediyeler Birliği tarafından hayata geçirilen Çocuk Görüşme Merkezi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, çocuk adalet sisteminin hassasiyetine dikkati çekerek, "Adalet hizmetlerinin en hassas noktalarından biri olan çocuk adalet sistemi için atılmış çok önemli bir adıma tanıklık etmek üzere buradayız. Boşanmış ya da boşanma sürecinde olan ailelerin çocuklarına, adliyenin soğuk koridorlarında değil; onların ihtiyaçlarına uygun, güvenli, sıcak ve şefkatli bir ortamda, uzmanlık desteğiyle hizmet sunulması çağdaş ve insan odaklı yargının bir gereğidir. Temelini attığımız bu mekan sadece bir bina değil, adaletin vicdani yönünü güçlendirecek bir yapıdır" dedi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, merkezin önemini vurgulayarak, "İnşallah çocuk haklarının maddi ve manevi olarak korunduğu bu merkez, bölgemiz için hayırlı olur" diye konuştu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise Gebze Belediyeler Birliği olarak sürece destek verdiklerini belirterek, "Adli mercilerimizden gelen bu talebe memnuniyetle katkı vereceğimizi ifade etmiştik. Bugün de inşallah bu merkezin temelini atıyoruz. Hayırlı olmasını niyaz ediyorum" şeklinde konuştu. Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit de belediyelerin kamu ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarının önemine değinerek, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Ayrıca törene, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Gebze Adalet Komisyonu Başkanı Serdar Murat Yüksel, Darıca Belediye Başkanvekili Kenan Demirbaş, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, MHP Gebze İlçe Başkanı Coşkun Öztürk, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt ile İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu da katıldı.