GENEL - 10 Ocak 2021 Pazar 15:43

Gazi torunu engelli çocuğun akülü tekerlekli sandalye sevinci

A
A
A
Gazi torunu engelli çocuğun akülü tekerlekli sandalye sevinci

Muş’ta yaşayan Kıbrıs gazisi torunu 9 yaşındaki Emirhan Balkaya, Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Merkezi tarafından kendisine gönderilen akülü tekerlekli sandalyeye kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Muş’ta yaşayan Kıbrıs gazisi torunu 9 yaşındaki Emirhan Balkaya, Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Merkezi tarafından kendisine gönderilen akülü tekerlekli sandalyeye kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.


Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Bölge Başkanı Emrullah Aktaş, Kıbrıs gazisi Alaattin Balkaya’nın torunu Emirhan Balkaya’nın akülü sandalyeye ihtiyacı olduğunu belirledi. Durum üzerine genel merkezle görüşme sağlayan Aktaş, Emirhan Balkaya için bir tekerlekli sandalye getirtti. Muş’taki Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Bölge Başkanlığı önünde akülü tekerlekli sandalyesine oturan Emirhan Balkaya, büyük mutluluk yaşadı. Hediye edilen sandalyeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kıbrıs Gazisi Alaattin Balkaya, torununun bu mutluluğu yaşamasına vesile olanlara teşekkür etti.


Dernek Bölge Başkanı Emrullah Aktaş da, her zaman şehit aileleri ve gazilere her konuda destek olacaklarını belirterek, “Gazimizin torunu 9 yaşındaki biricik Emirhan’ın tekerlekli sandalye ihtiyacını giderdiğimiz için çok mutluyuz. Allah, devletimize zeval vermesin. Her zaman şehit aileleri ve gazilerimiz için elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya hazırız” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kayseri’de 2025 yılında 375 şahsa fuhuştan işlem yapıldı Kayseri’de polis ekipleri tarafından 2025 yılında yapılan çalışmalarda 375 şahsa fuhuştan işlem yapılırken, 2 milyon 47 bin TL idari para cezası uygulandı. Öte yandan yapılan çalışmalarda, ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan 6 masaj salonu mühürlenirken, 683 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi. Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından 2025 yılı içerisinde yapılan çalışmalarda, ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan 21 kez adli işlem yapılırken, adli işlemler neticesinde 33 şahsa şüpheli olarak işlem yapıldı. 375 şahsa fuhuştan idari işlem yapılarak 2 milyon 47 bin 192 TL idari para cezası uygulanarak, 87 ikamet ve oda mühürlendi. Ekipler tarafından ‘kumar oynanması için yer ve imkan sağlama’ suçundan, 41 kumar olayında şüpheli olarak 43 şahsa adli işlem yapılırken, yapılan işlemler neticesinde 1 milyon 507 bin 261 TL idari para cezası uygulandı. Konuyla alakalı 41 yer mühürlendi. Ayrıca ekipler tarafından masaj salonlarına yönelik yapılan denetlemelerde; 67 iş yeri denetlenirken, denetlemede belge eksikliklerinden dolayı 60 masaj salonuna idari işlem uygulandı. 6 masaj salonuna ‘fuhuşa teşvik, aracılık veya zorlama’ suçundan yapılan adli işlemlerde 12 şüpheli şahıs yakalanırken, masaj salonunda tespit edilen 20 yabancı uyruklu şahıs, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Denetimlerde 42 masaj salonu mühürlendi. Öte yandan, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2025 yılında yapılan sanal devriye çalışmalarında müstehcen paylaşımlar yaptığı tespit edilen 683 sosyal medya hesabına erişim engeline getirildi.