ASAYİŞ - 26 Ekim 2021 Salı 18:59

Niğde’de tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 1’i çocuk 11 yaralı

A
A
A
Niğde’de tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 1’i çocuk 11 yaralı

Niğde’de tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 1’i çocuk 11 kişi yaralandı.

Niğde’de tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 1’i çocuk 11 kişi yaralandı.


Niğde-Kayseri Yolu Hüyük mevkiinde M.E. yönetimindeki 21 EU 556 plakalı tarım işçilerini taşıyan minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.


Kazada yaralanan M.E. (45), M.K. (55), N.K. (10), M.K. (21), M.E. (32), F.K (28), Ş.K. (32), H.E. (24), A.K. (23) M.K. (26) M.K. (45) ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çorum Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi. Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi. Taraftarlar duygularını paylaştı Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, "Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir" dedi. Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, "Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum" diye konuştu. Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, "Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler" şeklinde konuştu.