ASAYİŞ - 28 Ocak 2022 Cuma 12:35

Tır sürücüsü tutuklandı

A
A
A
Tır sürücüsü tutuklandı

Niğde’de 2’si çocuk 3 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı trafik kazasında tır sürücü tutuklandı.

Niğde’de 2’si çocuk 3 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı trafik kazasında tır sürücü tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz çarşamba Niğde-Ankara otoyolunda meydana gelen kazadan sonra gözaltına alınan tır sürücüsü F.K’nın (41), emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen F.K, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Niğde E Tipi kapalı cezaevine gönderildi.



Olay


F.K. yönetimindeki 33 BNP 75 plakalı tır, Niğde-Ankara Otoyolu güney gişeleri civarında aynı yönde seyreden Y.E’nin kullandığı 51 ABN 608 plakalı minibüsle çarpışmış, minibüste bulunan B.E. (46), M.E. (11) ve A.B. (11) hayatını kaybederken, sürücü Y.E. (59) ile C.B. (37), A.D. (22) ve Y.E.E. (12) yaralanmıştı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Arnavutköy’de camiler bayrama hazır Arnavutköy Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki tüm camilerde temizlik çalışması gerçekleştirildi. Kurulan cami temizlik ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda camiler detaylı şekilde temizlenirken, ibadethaneler misk amber ve gül suyu kokularıyla bayrama hazır hale getirildi. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Arnavutköy Belediyesi ekipleri ilçedeki camilerde temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Belediye bünyesinde oluşturulan cami temizlik ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki tüm camilerde detaylı temizlik yapıldı. Çalışmalarda cami içleri yıkanırken halılar süpürülüp dezenfekte edildi, ayakkabılıklar, camlar, mihrap, minber ve şadırvan alanlarında kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı ortak alanlarda da hijyen uygulamaları titizlikle tamamlandı. Temizlik çalışmalarının ardından camilerde misk amber ve gül suyu kokuları kullanılarak ibadethaneler bayramın manevi atmosferine uygun hale getirildi. Özellikle bayram namazı öncesinde vatandaşların temiz ve ferah bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirebilmesi için çalışmalar aralıksız sürdürüldü. Arnavutköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte ilçe genelindeki camiler bayram öncesinde hem hijyenik hem de manevi atmosferiyle vatandaşları karşılamaya hazır hale getirildi.
Giresun 5 kişinin öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Giresun’da Karadeniz Sahil Yolu liman mevkiinde arkadan gelen çekicinin kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile arkadan çarpması sonrasında aynı aileden 5 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin de yaralandığı kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.Edinilen bilgilere göre, gece saat 01.45 sıralarında Ordu istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan M.U. yönetimindeki 55 K 4065 plakalı çekici, Karadeniz Sahil Yolu’nun Giresun Limanı mevkiindeki ışıklarda bekleyen Ali Yıldız (45) 34 PM 61 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan araç önünde duran Ferhat Yıldız (45) yönetimindeki 34 PN 09 plakalı otomobile çarptı. Bu araç da çarpmanın etkisiyle ileri fırlayarak önünde kırmızı ışıkta beklemekte olan sürücü Köksal Yusuf Halil (31) idaresindeki otomobile çarptı.4 aracın karıştığı zincirleme kazada Ali Yıldız ile aynı araçta bulunan aynı aileden Melek Yıldız (40), Hamza Yıldız (7) Hasan Yıldız (7) ve Sadem Yağmur Yıldız (15) hayatını kaybetti, Rana Meltem Yıldız (20) ise ağır yaralandı. Kazaya neden olan çekici sürücüsü M.U. (59) da kazada ağır yaralanırken, Ferhat Yıldız, Fatma Yıldız, Rana Yıldız, Sümeyye Yıldız (9) ve Eymen Yıldız (16) Giresun’ndaki hastanelerde tedavi altına alındı.Kaza anı ise kazanan yaşandığı kavşağı gören bir güvenlik kamerasına yansıdı