SPOR - 26 Haziran 2024 Çarşamba 15:29

Niğdeliler milli heyecanı ’dev ekranda’ yaşayacak

A
A
A
Niğdeliler milli heyecanı ’dev ekranda’ yaşayacak

Niğde Belediyesi, Türkiye-Çekya maçı İçin Ömer Halisdemir Meydanı’na dev ekran kuracak.


Niğde Belediyesi, A Milli Takımımızın, Avrupa Şampiyonası’nda Çekya ile oynayacağı maç için Belediye hizmet binası önündeki Ömer Halisdemir Meydanına dev ekran kuracak.


A Milli Futbol Takımı, 26 Haziran Çarşamba 2024 Avrupa Şampiyonası’nın üçüncü maçında Çekya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye, turnuvanın ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 mağlup eden, ikinci maçta Portekiz’e 3-0 yenilen ay yıldızlı ekibin, Çekya ile yapacağı üçüncü karşılaşması için adeta tek yürek olurken, Niğde Belediyesi de bu önemli maç için Ömer Halisdemir Meydanı’na dev ekran kuracak.


Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 26 Haziran Çarşamba günü saat 22.00’de başlayacak karşılaşma için tüm vatandaşları dev ekranda Milli Takımı desteklemeye davet etti. Ay yıldızlı ekibe kritik öneme sahip maçta başarı dileyen Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Niğdeliler olarak kalbimiz Milli Takımımızla birlikte olacak. Bu önemli maçın heyecanını, Ömer Halisdemir Meydanına kuracağımız dev ekranda izleyerek yaşayacağız. Ay yıldızlı bayraklarımızla birlikte tüm halkımızı dev ekranda milli takımımızı desteklemeye davet ediyorum” dedi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Bolu’da kural ihlali yapan sürücülere ceza yağdı Bolu’da polis ekiplerince gece saatlerinde gerçekleştirilen trafik uygulamasında, kural ihlali yaptığı tespit edilen sürücülere ceza yağdı. Denetimlerde ‘dur’ ihtarına uymama, alkollü araç kullanma, ehliyetsiz araç kullanma, yüksek sesle müzik yayını ve psikoteknik belgesi olmadan ticari araç kullanma gibi ihlaller nedeniyle sürücülere cezai işlem uygulandı. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Sümer Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde şok uygulama gerçekleştirdi. Cadde üzerinde seyreden araçlar tek tek durdurularak kontrol edildi. Denetimlerde eksiklikleri ve kural ihlalleri bulunan sürücülere cezai işlem uygulandı. Uygulama noktasında polisin "dur" ihtarına uymayan 33 DD 020 plakalı aracın sürücüsüne, "dur" ihtarına uymamaktan 3 bin lira idari para cezası kesildi. 5’inci kez alkollü ve ehliyetsiz yakalandı Denetimlerde durdurulan 06 DIL 816 plakalı aracın sürücüsü H.A.’nın alkollü ve ehliyetsiz olduğu belirlendi. Sürücüye ayrıca yüksek sesle müzik yayını yaptığı gerekçesiyle de işlem uygulandı. Daha önce de aynı suçtan 4 kez işlem yapıldığı öğrenilen H.A.’ya toplam da 353 bin lira idari para cezası kesildi. H.A.’nın 2035 yılına kadar sürücü belgesi alamayacağı öğrenildi. Alkollü taksiciye işlem Kontrol noktasında durdurulan 14 T 0444 plakalı taksinin sürücüsü H.M.T.’nin de alkollü olduğu ve psikoteknik belgesinin bulunmadığı tespit edildi. Sürücüye alkollü ticari araç kullanmaktan 25 bin lira, psikoteknik belgesi olmadan araç kullanmaktan ise 10 bin 666 lira ceza uygulandı. Ayrıca sürücünün ehliyetine el konulduğu öğrenildi. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla kent genelindeki denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.