EĞİTİM - 22 Nisan 2020 Çarşamba 12:08

Leyla Günay’in "Oyuncakoynuyorumtv" Youtube kanalı Türkiye’de 4. sıraya yükseldi

A
A
A
Leyla Günay’in "Oyuncakoynuyorumtv" Youtube kanalı Türkiye’de 4. sıraya yükseldi

Leyla Günay tarafından kurulan ve çocuklara eğitici, öğretici içerik sağlamayı hedefleyen Oyuncakoynuyorumtv adlı Youtube kanalı 7 milyona yakın abonesi ile Türkiye’de 4.

Leyla Günay tarafından kurulan ve çocuklara eğitici, öğretici içerik sağlamayı hedefleyen Oyuncakoynuyorumtv adlı Youtube kanalı 7 milyona yakın abonesi ile Türkiye’de 4. sıraya yükseldi.


Kızları Masal ve Öykü ile çektikleri eğlendirici ve eğitici oyun aktivitelerini Youtube platformu üzerinden paylaşarak geniş bir kitleye ulaşan Leyla Günay, abone sayısı ile Türkiye’de 4. sıraya Dünya genelinde de 74. sıraya yükselerek pek çok ünlüyü geride bıraktı.


Çocukların eve kapanmasıyla birlikte kanallarına olan ilginin de aynı oranda artış gösterdiğine değinen Günay, ‘’Ben kanalı başta çocuklarımla geçirdiğim keyifli zamanların hatıralarını paylaşmak için açtım. Fakat oynadığımız oyunlar ve video içeriklerimiz diğer anneler tarafından büyük ilgi gördü. Abone sayımız ve video izlenmeleri çok arttı. Kanalımız da büyüyerek Youtube’da 4. Sıraya kadar çıktı. Bazı videolarımız 248 milyon izlenme aldı. Bu sayıya Türkiye’de ulaşan sanatçı sayısı bile çok az’’ diye konuştu.


Kanallarına olan ilginin kendisini ve çocuklarını çok mutlu ettiğine dayanan Günay, ‘’Annelerin ve çocukların ilgisi bizleri mutlu ediyor, yeni oyunlar keşfetmemize ve onlarla paylaşmamıza yardımcı oluyorlar. Bu korona sürecinde annelere ve çocuklara evde keyifli vakit geçirmeleri için olanak sunuyoruz.’’ dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Gaziantep Valiliği’nden süper hücre açıklaması: "Bazı bölgelerde olumsuzluklar yaşanmış, vatandaşlarımız hafif yaralanmıştır" Gaziantep Valiliği, kentte etkili olan süper hücre fırtınası ile ilgili açıklama yaparak ekiplerin tam teyyakkuz halinde sahada olduğunu ve olumsuzluklara müdahale ettiğini vurguladı. Gaziantep kent genelinde öğle saatlerinden sonra "süper hücre" fırtınası etkili oldu. Bir anda bastıran ve kısa sürede etkili olan fırtına kentin pek çok noktasında hayatı adeta felç etti. Süper hücrenin etkisiyle bastıran yağmur, dolu, hortum ve fırtına cadde ve sokaklar ile köprü altlarını göle çevirdi. Etkili olan yağmur, dolu ve fırtına sonrası çatılar uçtu, dereler taştı, ağaçlar kökünden söküldü. Hortumun da oluştuğu kentte sel meydana gelirken, araçlar zarar gördü. Oğuzeli ilçesinde etkili olan hortumun metrelerce savurduğu aracın sürücüsü yaralanırken, kamyonlar devrildi. Vatandaşlar ise büyük panik yaşadı. "Bazı bölgelerde olumsuzluklar yaşanmış, vatandaşlarımız hafif yaralanmıştır" Kentte etkili olan süper hücre fırtınası ile ilgili açıklama yapan Gaziantep Valiliği, "İlimizde öğleden sonra etkisini artıran sağanak yağış ve kuvvetli rüzgâr nedeniyle bazı bölgelerde olumsuzluklar yaşanmıştır. Şu an itibarıyla Alleben Deresi’nde meydana gelen taşkın riski büyük ölçüde kontrol altına alınmış olup, durum ekiplerimiz tarafından yakından takip edilmektedir. Şehrimizin farklı noktalarında olumsuz hava koşullarından etkilenen bazı vatandaşlarımız hafif şekilde yaralanmış, gerekli müdahaleler ilgili ekiplerimizce süratle gerçekleştirilmiştir. Genel itibarıyla şehir içi trafik akışı büyük ölçüde sorunsuz şekilde devam etmektedir. Emniyet, Jandarma, AFAD ve İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerimiz ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimize bağlı ekipler sahada aktif olarak görev yapmakta; gelen ihbarları titizlikle değerlendirerek yaşanan olumsuzluklara anında müdahale etmektedir. Meteorolojik değerlendirmelere göre sağanak yağışın 4 Mayıs 2026 sabah saatlerine kadar etkisini sürdürmesi beklenmektedir. Bu nedenle vatandaşlarımızın olası risklere karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önemle rica olunur" ifadelerine yer verdi.