ASAYİŞ - 30 Ocak 2026 Cuma 17:33

Hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

A
A
A
Hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı.


Kaza, İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı üzeri Büyük Camii mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Necmettin S. idaresindeki 55 AKC 932 plakalı motosiklet ile Ali Y. idaresindeki 55 AFS 028 plakalı hafif ticari araç şerit değiştirirken çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savrularak yaralandı. Savrulan motosiklet ise yol kenarında bulunan bir çekiciye çarparak durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan motosiklet sürücüsü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.



Hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Gaziantep’te ‘hırsızlık çetesi’ çökertildi: 6 gözaltı Gaziantep ve çevre illerde 114 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen hırsızlık çetesi yapılan operasyonla çökertildi, 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 10 milyon TL değerinde çalıntı eşya ile 38 adet çalıntı araç ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi. Gaziantep’te Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesi ve İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, ‘şirinevler grubu’ olarak bilinen hırsızlık çetesine yönelik operasyon yapıldı. 114 ayrı hırsızlık olayı şüphelisi 6 şahıs yakalandı Operasyon çerçevesinde çok sayıda adrese eş zamanlı baskın düzenlenerek 85’i Gaziantep’te, 29’u ise çevre illerde meydana gelen 114 hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen 6 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin adreslerindeki adli aramalarda suçta kullandıkları ve suçtan elde ettikleri gelirle temin edilen 7 araç, 3 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca, 635 adet fişek, 11 adet altın ve 20 bin TL para ele geçirildi. 10 milyon TL değerinde çalıntı malzeme ve 38 adet çalıntı araç sahiplerine teslim edildi Yakalanan şüpheli şahısların hırsızlık yoluyla elde ettiği 10 milyon TL değerinde çalıntı malzeme ile 38 adet çalıntı oto sahiplerine teslim edildi. Ayrıca suç eşyasını satın alan 4 şüpheliye işlem yapıldı. Gözaltına alınan 6 şüpheli hakkındaki yasal işlemlerin ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.