SPOR - 04 Mayıs 2024 Cumartesi 21:06

Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (Maç sonucu)

A
A
A
Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor, sahasında Trabzonspor’u 3-1 mağlup etti.



Maçtan dakikalar (İlk yarı)


46. dakikada Alim’in arkaya kaçırdığı topa iyi hareketlenen Trezeguet’in şutunda kaleci Okan topu kornere çeldi.


63. dakikada Eren’in sol çaprazdan şutunda kaleci Okan topu son anda kornere çeldi.


74. dakikada Bardhi’nin sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta kaleci Okan topu iki hamlede kurtardı.


88. dakikada Holse’nin ceza sahsı sağ çaprazından kullandığı serbest vuruşta kaleci Uğurcan gole izin vermedi.



Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta


Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru (Yunus dk. 61), Alim Öztürk (Schindler dk. 61), Van Drongelen, Marc Bola, Ait Bennasser (Tait dk. 82), Taylan Antalyalı, Carlo Holse, Emre Kılınç (Osman dk. 82), Baba Raman (Muja dk. 67), Marius Mouandilmadji


Yedekler: Szumski, Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Muhammed, Ercan


Teknik Direktör: Markus Gisdol


Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Thomas Mendy, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez (Berat dk. 46), Eren Elmalı, Batista Mendy, Umut Güneş (Fountas dk. 70), Nicolas Pepe (Orsic dk. 81), Enis Bardhi, Mahmoud Trezeguet (Visca dk. 61), Paul Onuachu (Enis dk. 70)


Yedekler: Taha, Kerem, Denswil, Mehmet Can, Arif


Teknik Direktör: Abdullah Avcı


Goller: Taylan (dk. 14 pen.), Marius (dk. 28), Fernandez (dk. 36 k.k.) (Samsunspor), Bardhi (dk. 32)


Sarı kartlar: Bennasser, Alim, Taylan, Schindler, Osman (Samsunspor), Eren, Berat (Trabzonspor)



Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (Maç sonucu)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Edirne Edirne’de "dur" ihtarına uymayan otomobilin içinden 17 kişi çıktı Edirne’de polisin "dur" ihtarına uymayan Bulgar plakalı otomobilin içinden 14 düzensiz kaçak göçmen, kaçan sürücü ve yanındaki 2 kişiyle birlikte toplam 17 kişi çıktı. Edirne’de polis ekipleri CB 2356 TH Bulgar plakalı otomobili İstasyon Mahallesi Güney çevre yolunda durdurmak istedi. Şüpheli otomobilin daha önce de defalarca uygulama noktalarında polis ekiplerinin "dur" ikazında bulunmasına rağmen sürekli kaçtığı öğrenildi. Kaçan otomobil yaşanan kovalamaca sonucu trafik polislerinin ekip otosuna çarparak durduruldu. Durdurulan otomobilin sürücüsü ve yanında bulunan 2 kişi ise yaya olarak kaçarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri, otomobilin içinde aralarında çocukların ve kadınların da bulunduğu 14 düzensiz kaçak göçmenin olduğunu tespit etti. Tıka basa adeta istiflenerek otomobilin içine doldurulan göçmenlerin halsiz olduğu ve ayağa kalkmakta zorluk yaşadıkları görüldü. Ayrıca, otomobilin bagajında Meriç Nehri üzerinden göçmenlerin geçiş yapması için de bot bulundu. Polisler, 1’i Iraklı, 6’sı Suriyeli ve 7’si Filistinli toplam 14 düzensiz kaçak göçmeni hastane kontrolünün ardından gerekli işlemlerini yapmak üzere emniyette götürdü. Öte yandan otomobilin içinde göçmenleri terk ederek kaçan sürücü ve 2 kişiyi bulmak için inceleme başlattı. Göçmenlerin emniyetteki işlemlerinin adından ülkelerine geri gönderilmek üzere Edirne İl Göç İdaresine teslim edileceği öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.