SPOR - 17 Aralık 2025 Çarşamba 14:08

Vezirköprü’de ödüller sahiplerini buldu

A
A
A
Vezirköprü’de ödüller sahiplerini buldu

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde "Öğretmenler Günü" kapsamında düzenlenen voleybol ve dart turnuvaları, oynanan final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreniyle tamamlandı.


Vezirköprü İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen turnuvalar, öğretmenlerin yoğun katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Voleybol Turnuvası, Türkiye Voleybol Federasyonu Samsun İl Temsilciliği’nin katkılarıyla düzenlenirken, Dart Turnuvası ise Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonunda yapıldı. Turnuvalar boyunca dostluk ve fair-play ruhu ön planda tutuldu.


Ödül törenine Kaymakam Özgür Kaya, İlçe Müftüsü Naci Yalçınkaya, İlçe Millî Eğitim Müdürü Resul Özata, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, Fazıl Ahmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Kani Yılmaz, Köprülü Mehmet Paşa Spor Kompleksi Tesis Amiri Harun Köse ve öğretmenler katıldı.


Voleybol Turnuvası’nda Vezirköprü İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü birinci olurken, Dart Turnuvası’nda Mustafa Yılmaz birincilik elde etti. Turnuva kapsamında Hilal Çalışkan’a özel ödül takdim edildi.


Yetkililer, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek dereceye giren öğretmenleri tebrik etti.



Vezirköprü’de ödüller sahiplerini buldu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Türkiye e-ticarette seviye atladı: "Dijital dönüşüm, bizi bölgemizin lider ülkesi yapacak" Türkiye’de e-ticaret sektörü, dijital dönüşümle birlikte yalnızca büyüme değil, yönetim kalitesi odaklı yeni bir döneme giriyor. BirFatura CEO’su İbrahim Bayır, Türkiye’nin e-ticarette nicelikten çok nitelik kazandığını belirterek, "Türkiye e-ticarette sadece büyümüyor, olgunlaşıyor" dedi. Son 5 yılda Türkiye’de e-ticaret, satış hacminin ötesinde işletme yönetimi ve operasyonel kalite açısından önemli bir dönüşüm yaşadı. Sektörde rekabeti artık yalnızca satış adetleri değil; yönetim becerisi, müşteri deneyimi ve dijital altyapı belirliyor. BirFatura CEO’su İbrahim Bayır, Türkiye’nin e-ticareti doğru yöneten bir ülke olduğunu vurguladı. Pandemi döneminde hızla artan e-ticaret alışkanlıklarının, bugün işletmelerden daha profesyonel bir yönetim anlayışı talep ettiğini belirten Bayır, başarının yalnızca sipariş sayısıyla ölçülmediğine dikkat çekti. Bayır, "Hızlı teslimat, şeffaf müşteri hizmetleri, sorunsuz iade süreçleri ve dijital entegrasyon rekabetin ayrılmaz parçaları haline geldi. Hız başlangıçtı. Kalite ve yönetim becerisi artık oyunun kurallarıdır" dedi. 13 milyon e-fatura kesildi Kasım 2025 kampanya döneminde BirFatura üzerinden 13 milyonun üzerinde e-fatura kesildiğini açıklayan Bayır, geçen yıl aynı dönemde bu rakamın yaklaşık 10 milyon seviyesinde olduğunu ifade etti. Bu artışın e-ticaret hacmindeki büyümeyi gösterdiğini belirten Bayır, aynı zamanda işletmeler üzerindeki operasyonel yükün de ciddi şekilde arttığını vurgulayarak, "Kasım ayı adeta bir stres testidir. Dijital altyapısı sağlam olan işletmeler bu dönemde öne çıkıyor" diye konuştu. Müşteri deneyimi ve güven ön planda Türkiye’de e-ticaret tüketicisinin daha bilinçli ve seçici hale geldiğini ifade eden Bayır, müşterinin artık yalnızca ürünü değil, hizmeti ve güveni satın aldığını söyleyerek, "Markaya bağlanan müşteri, o markayı büyütür. Uzun vadeli başarı, sadakat oluşturan işletmelerin olacak" ifadelerini kullandı. "Dijital dönüşüm, bizi bölgemizin lider ülkesi yapacak" E-ticarette verinin en değerli unsur haline geldiğini kaydeden Bayır, doğru veri takibinin tedarik planlamasından nakit akışına, pazarlama verimliliğinden ürün stratejilerine kadar birçok alanı doğrudan etkilediğini ifade ederken veri odaklı yönetimin rekabet avantajı sağladığını da aktardı. Türkiye e-ticaretinin artık yalnızca iç pazara değil, bölgesel rekabete odaklandığını dile getiren Bayır, "Türkiye e-ticarette sadece büyümüyor; olgunlaşıyor. Bu dijital dönüşüm, bizi bölgemizin lider ülkesi yapacak" derken Türkiye’nin güçlü üretici altyapısı, genç nüfusu ve artan e-ticaret deneyiminin bu hedef için önemli avantajlar sunduğunu belirtti.