SPOR - 24 Ocak 2026 Cumartesi 19:55

Volkan Kazak: "Deplasmanda 1 puan değerlidir"

A
A
A
Volkan Kazak: "Deplasmanda 1 puan değerlidir"

SAMSUN (İHA) – Kocaelispor Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak, Samsunspor deplasmanından alınan 1 puanın değerli olduğunu söyledi.


Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Kocaelispor, deplasmanda Samsunspor ile golsüz berabere kaldı. Kocaelispor’da kart cezalısı Selçuk İnan yerine takımın başında sahaya çıkan Yardımcı Antrenör Volkan Kazak, maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. İyi mücadele ettiklerini ifade eden Kazak, "İyi bir rakibe karşı oynadık. Oyun disiplinine sadık kaldığında oyuncularımız iyi iş çıkartıyor. Maçın başından sonuna kadar plana sadık kaldık. İkinci yarıda pozisyonlar yakaladık. Final paslarında başarılı değildik. Oyuncuları tebrik ediyorum. Disiplinden kopmadan sonuna kadar mücadele ettik. Her zaman en üst seviyede oynayamazsınız. Samsunspor kolay bir rakip değil. Avrupa’da da oynuyorlar. Maçın çok kısır geçtiğine inanmıyorum. Son paslarda iyi olsak faklı bir sonuçla ayrılabilirdik. Bir deplasmanda girilebilecek kadar pozisyona girdik. Direkten dönen ve Rivas’la kaçırdığımız pozisyonlar var. Zorlu bir fikstürde ciddi rakiplerle oynuyoruz. Geçen hafta da daha çok pozisyona giren bizdik. Geçen hafta da mağlubiyeti hak etmedik. Futbol böyledir. Bugün için ise deplasmanda 1 puan değerlidir" dedi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara ODTÜ’de Türk bayrağı açan öğrencilere saldıranların birden fazla suçtan dosyası var Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) bahar şenliklerindeki İlkay Akkaya konserinde Türk bayrağı açan öğrencilere saldıran gruptakilerin birden fazla suçtan dosyası olduğu ortaya çıktı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) düzenlenen bahar şenlikleri kapsamında 6 Mayıs’ta sahne alan İlkay Akkaya konseri sırasında Türk bayrağı açan öğrencilere saldıran gruptakilerin birden fazla suçtan dosyası olduğu ortaya çıktı. Konser sırasında meydana gelen olaylarla ilgili ‘Devletin Egemenlik Alametlerini Aşağılama’, ‘Nitelikli Kasten Yaralama’, ‘Tehdit’ ve ‘Hakaret’ suçlarından resen soruşturma başlatılmıştı. Gözaltına alınan 6 şüpheliden 4’ünün birden fazla suç kaydı olduğu öğrenildi. İlhan Kaya’nın 16 suç kaydı var İlhan Kaya’nın 2 adet Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma, 3 adet Terör örgütü Propagandası Yapma, 1 adet Yasa Dışı Örgüte Yardım Etme, 1 adet Kasten Yaralama, 2 adet Görev Yaptırmamak İçin Direnme, 7 adet Kanuna Aykırı Toplantı/Yürüyüş olmak üzere toplam 16 adet suç kaydı bulunduğu öğrenildi. Celal Elmacı’nın 27 suç kaydı var Celal Elmacı’nın 3 adet Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma, 3 adet Örgüt Propagandası Yapma, 1 adet Yasa Dışı Örgüt Üyesi Olma, 19 adet Kanuna Aykırı Toplantı/Yürüyüş ve 1 adet Başkasına Ait Kimlik Bilgilerini Kullanma olmak üzere toplam 27 Adet Suç Kaydı bulunuyor. Mehmet Ferit Güneş ve Anıl Baran Dolu’nun 4 suç kaydı var Muhammed Enis Yıldız ve Oktay Akpınar’ın suç kaydı olmadığı tespit edilirken Anıl Baran Dolu’nun 2 adet Kasten Yaralama ve 2 adet Kanuna Aykırı Toplantı/Yürüyüş olmak üzere toplam 4 adet suç kaydı, Mehmet Ferit Güneş’in ise 1 adet Devletin Kurumlarını Aşağılamak, 3 adet Kanuna Aykırı Toplantı/Yürüyüş olmak üzere 4 adet suç kaydı mevcut. İsmi geçen 6 şahsın yakalaması Ankara Başsavcılığı’nın emriyle yapıldı. Diğer şahısların yakalanması hususunda gerekli çalışmalar devam ediyor.