GENEL - 02 Haziran 2018 Cumartesi 00:48

Başkan Taşkın vatandaşlarla iftar açtı

A
A
A
Başkan Taşkın vatandaşlarla iftar açtı

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Gökçebağ beldesinde vatandaşlarla iftar açtı.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Gökçebağ beldesinde vatandaşlarla iftar açtı. Gökçebağ beldesinde taziye evini ziyaret ederek vefat eden Yılmaz Ailesi’ne başsağlığında bulunan Başkan Taşkın, daha sonra taziye binasının üst katında Siirt Belediyesince verilen iftar programına katıldı.


Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından Tillolu Şeyh Bedrettin Aydın tarafından dua edilmesi ve ezanla birlikte iftar açılmasıyla devam eden programda konuşan Başkan Taşkın, birlik ve beraberliğe en çok bu dönemde ihtiyaç hissettiklerini aktardı. Taşkın, "Allah birliğimizi, huzurumuzu ve geleceğimize ait ümitlerimizi bozdurması ve bozmaya yeltenenlerin oyunlarını bozsun. Bu vesileyle davete icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.


Taşkın iftar sonrası vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri 288 okulda yapılan yetenek taramasında 20 bin öğrenciye ulaşıldı 2023-2024 Yılı Türkiye Sportif Yetenek Taraması programında Kayseri’de 288 okulda yapılan Yetenek Taramasında 20 bin öğrenciye ulaşıldı. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Türkiye Sportif Yetenek Taraması testlerini takip etti. İlkokul düzeyindeki taramaları izleyen İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Geleceğin sporcularını seçmek için bakanlığımız tarafından başlatılan Sportif Yetenek Taramalarının ülke sporuna katkısı çok büyük bizde bu taramaları çok dikkatli bir şekilde yapıyoruz ve takip ediyoruz. Aynı zamanda Yeteneğini Keşfet sloganıyla çıktığımız bu yolda çocuklarımızdan gençlerimizden bu denli karşılık görmek bizleri mutlu ediyor. Spor Bakanlığımızın en büyük projelerinden biri. Her zaman karşılığını buluyor. Yetenekli çocuklarımız, öğretmenlerimizin eşliğinde salonlarımızda cıvıl cıvıl bir şekilde yeteneklerini ortaya koyuyorlar. Biz özellikle geleceğin sporcuları seçmek, milli takım sporcularımızı belirlemek adına en önemli çalışmalarımızdan biri olan bu çalışmayı heyecanla tüm çalışma arkadaşlarımızla sürdürüyoruz.Ben buradan şunu ifade etmek istiyorum. Yetenek taraması bizim en önemli çalışmalarımızdan biri. Çünkü geleceğin şampiyonları buradan çıkacak. Spor her yerde diyoruz.Sporu çocuklarımıza aileleri ile birlikte her yerde yaptırabilmek için mücadele ediyoruz’’ diye konuştu.