ÇEVRE - 08 Ocak 2024 Pazartesi 16:06

Başkan Uzunlar, yapımı süren projeleri inceledi

A
A
A
Başkan Uzunlar, yapımı süren projeleri inceledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Barbaros ve Kumbağ Mahallelerinde inşa edilen sosyal tesis projeleri ile kısa süre içinde açılacak olan Millet Bahçesi projesini yerinde inceledi.


Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen çok sayıda proje, hizmete girmek için gün sayıyor. Bunlardan Barbaros ve Kumbağ Mahalleleri sosyal tesisleri ile Süleymanpaşa Millet Bahçesi, son aşamaya gelinen yatırımlar olarak öne çıkıyor. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, hafta sonu mesaisi kapsamında bu üç projede gelinen noktayı yerinde incelemek üzere ziyaretler gerçekleştirdi.



Barbaros ve Kumbağ sosyal tesisleri gün sayıyor


Barbaros ve Kumbağ Mahallesi sakinlerine hizmet verecek olan sosyal tesis projelerinin kısa süre içinde açılarak hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi. Son aşamaya gelen hazırlıkları yerinde inceleyen Başkan Uzunlar, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. Uzunlar, mahalle sakinlerinin sosyal hayatlarına olumlu katkılar yapacak olan projeleri bir an önce hayata geçirmek için titizlikle çalıştıklarını dile getirerek, “Hepimiz için yeni bir buluşma noktası olacak tesislerimiz, modern ve kullanışlı yapısıyla çok yakında hizmet vermeye başlayacak. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.



Millet Bahçesi’nde son hazırlıklar


Daha sonra Vatan Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde 70 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen ve son düzenlemeleri yapılan Süleymanpaşa Millet Bahçesi’ne ziyarette bulunan Başkan Uzunlar, burada yürütülen çalışmalara nezaret etti.


Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, açılış için gün sayan Millet Bahçesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız bu harika projede, açılış öncesi son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Süleymanpaşa Millet Bahçesi, siz değerli hemşehrilerimizin aileleriyle birlikte huzurlu, keyifli ve yeşillikler içinde vakit geçirebileceği, çocuklarımızın güvenle oynayabileceği bir alan olarak tasarlandı. Burada yürüyüş yolları, dinlenme alanları, çocuk oyun parkları ve daha birçok sürpriz sizleri bekliyor. Çok yakında yeşilin ve doğanın tadını çıkaracağınız bu yeni mekânımızda buluşmak üzere” ifadelerine yer verdi.



Başkan Uzunlar, yapımı süren projeleri inceledi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Başkan Çerçioğlu: "Ekiplerimiz bayram boyunca sahada çalışmalarını sürdürüyor" Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu öncülüğünde çalışmalarını sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca kent genelinde hayata geçirdiği hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ekipler, 17 ilçede gece gündüz görev yapıyor. Bayram döneminde yoğun ziyaretçi ağırlayan turizm kentleri Kuşadası ve Didim’de de çalışmalar hızla devam ediyor. Yerli ve yabancı on binlerce misafirin ziyaret ettiği ilçelerde Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri; cadde, bulvar, meydan ve sahil bölgelerinde kapsamlı temizlik, bakım ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Akbük, Altınkum, Davutlar, Güzelçamlı ve Sevgi Yolu başta olmak üzere yoğunluğun yaşandığı bölgelerde ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında kent genelinde detaylı temizlik ve bakım çalışmaları yapılırken, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri de yeşil alanlarda peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların ve misafirlerin bayramı huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için Büyükşehir Belediyesi, tüm birimleriyle sahada bulunuyor. Bayram boyunca çalışmaların devam edeceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en güzel şekilde geçirebilmesi için ekiplerimiz 17 ilçemizin tamamında çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle bayram döneminde yoğunluk yaşanan Kuşadası ve Didim’de de çalışmalarımız hızla devam ediyor. Aydınımıza gelen tüm misafirlerimizin ve hemşehrilerimizin yanındayız. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum. Hizmetle büyüyen Aydın" ifadelerini kullandı. Vatandaşlar, çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Manisa Salihli Kaymakamı Güldoğan’dan şehit ailesine bayram ziyareti Manisa’nın Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit ailesi, gazi ve ilçe protokolü ile birlikte çeşitli kurumlara ziyaretlerde bulundu. Bayram programı kapsamında ilk olarak Şehit Piyade Asteğmen Hakan Bozkurt’un ailesini ziyaret eden Kaymakam Güldoğan, şehit ailesiyle bir araya gelmenin önemine dikkat çekerek, "Aziz şehitlerimizin emaneti olan ailelerimizin her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı. Şehidi rahmet ve minnetle anan Güldoğan, aileye sağlıklı ve huzurlu bir bayram temennisinde bulundu. Program kapsamında Gazi Erdoğan Orak ve ailesini de ziyaret eden Kaymakam Güldoğan, gazilerin milletin gönlünde müstesna bir yere sahip olduğunu belirterek devletin her zaman gazilerin yanında olduğunu vurguladı. Gazi Orak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Kaymakam Güldoğan, ayrıca Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde gerçekleştirilen trafik uygulamasına katılarak sürücülerle bir araya geldi. Vatandaşlara trafik kurallarına uyulması, hız limitlerine dikkat edilmesi ve emniyet kemeri kullanımının ihmal edilmemesi yönünde uyarılarda bulunan Güldoğan bayram yolculuklarının güvenli geçmesi temennisinde bulundu. Trafik tedbirlerini yerinde inceleyen Kaymakam Güldoğan, görevli personelin de bayramını tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. İlçe protokolü ile birlikte Salihli İtfaiye Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Huzurevi ve Salihli Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden Güldoğan, personelin ve hastaların bayramını kutladı.