SPOR - 16 Mayıs 2018 Çarşamba 10:04

Hekimoğlu, Ömer Ortakudaş’ı unutmadı

A
A
A
Hekimoğlu, Ömer Ortakudaş’ı unutmadı

Hekimoğlu Döküm Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, geçtiğimiz günlerde bünyelerine kattıkları teknik sorumlu Ömer Ortakudaş’a plaket takdim ederek teşekkür etti.

Hekimoğlu Döküm Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, geçtiğimiz günlerde bünyelerine kattıkları teknik sorumlu Ömer Ortakudaş’a plaket takdim ederek teşekkür etti.


Uzun yıllar Trabzon sporuna Hekimoğlu Doğanspor markasıyla hizmet veren Hekimoğlu Döküm Sanayi, şirket yönetiminin aldığı karar doğrultusunda TFF 3. Lig’de mücadele eden Düzyurtspor’u da bünyesine katmıştı. Yapılan genel kurul sonrası, yönetim kurulu kulübün ismini Trabzon FK olarak değiştirerek yoluna devam etmem kararı almıştı. Hekimoğlu Döküm Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, 2003 yılında birkaç arkadaşıyla bir araya gelerek daha önce futbol oynadığı kulübünü kapanmaktan kurtaran, zor süreçte takımı 2. Amatör Lig, 1. Amatör Lig, Bölgesel Amatör Lig ve Spor Toto 3. Lig’de şampiyon yaptıktan sonra Spor Toto 2. Lig’e çıkartan teknik sorumlu Ömer Ortakudas’ı unutmadı. 17 yıl takımına hizmet eden tecrübeli teknik adama, Trabzon FK Başkan Vekili Suat Hekimoğlu ile birlikte plaket takdim ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Hekimoğlu Döküm Sanayi olarak Trabzon futbolunun gelişimine katkı sağlamak ve genç yetenekleri Türk futboluna kazandırmak amacıyla profesyonel bir kulüple yollarına devam etiklerini belirten Celil Hekimoğlu, "Profesyonel bir yapı, tesisleşme ve güçlü bir altyapı planlaması içerisinde hareket ederek şirketimizi ve şehrimizi Türk futbol ailesi içerisinde en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Bunun yanında göz bebeğimiz olan Trabzonspor’a da genç yetenekleri kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız" ifadelerini kullandı.



"Trabzonlu sporseverleri destek olmaya davet ediyoruz"


Yeni sezona yönelik çalışmaları tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, "Kulübün misyonu Trabzonlu gençleri üst liglere taşımak ve bu liglerde mücadele edebilecekleri deneyimi ve gelişimi sağlayıp öncelikle Trabzonspor’a sonrasında Türk futboluna katkı sağlamak olacaktır. Trabzonlu sporseverleri bu yeni heyecana kendi takımları gibi destek olmaya davet ediyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım durdu TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde, Ankara istikametinde 3 tırın yolu kapatması sonucu ulaşım bir süre durdu. Karayolları ekiplerinin ters yönden ulaşarak yaptığı müdahale ile trafik akışı kısmen sağlanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kış lastiği veya zincir takmadan yola çıkan araçlar ulaşımın aksamasına neden oldu. TEM otoyolunun Ankara istikametinde Çaydurt bölgesinde 3 şeridi, 3 tırın tedbirsizliği sonucu kapandı. Tırların yolu kapatmasıyla birlikte Ankara istikametinde ulaşım tamamen kesildi ve bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Ekipler ters şeritten müdahale etti Konuyla ilgili olarak Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, "Anadolu Otoyolu’nun Ankara yönünde, Çaydurt Otoyol Dinlenme Tesisi’nin yaklaşık 1 kilometre gerisinde saat 23.15’te, 3 şeridin tamamında, 3 adet tırın tedbirsizliği sonucu yolu kapatması nedeniyle ulaşım geçici olarak kesintiye uğramıştır. Karayolları ekiplerince ters yönden müdahale edilerek otoyolda trafik akışı kısmen sağlanmış olup, ulaşımın normale dönmesi için çalışmalara devam edilmektedir" denildi. Bolu geçişinde zor anlar Otoyolun Bolu geçişinde yoğunluk ve kış şartları nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Güzergah üzerinde yolda kalan tırlar ve otomobiller nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan D-100 karayolunda da ulaşımda güçlükler yaşandı. Yolda kalan bir tır, Karayolları ekiplerine ait greyderin halatla çekmesi sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı. Ekiplerin, TEM Otoyolu’nda ulaşımı normale döndürmek ve yolda kalan araçları kurtarmak için başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor.