YEREL HABERLER - 09 Aralık 2011 Cuma 14:14

OF DİYALİZ MERKEZİ 5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA HİZMET VERİYOR

A
A
A
OF DİYALİZ MERKEZİ 5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA HİZMET VERİYOR

Trabzon’un Of ilçesi Gürpınar Belde Hastanesi doğa manzaralı katına taşınarak beş yıldızlı otel konforunda hizmet vermeye başladı.
Of Diyaliz Merkezi’ne yeni alınan 6 adet diyaliz cihazi yöre halkının hizmetine sunuldu. Diyaliz Merkezi’nin taşınması ve hayırseverlerin destekleri alınarak yeni cihazlarının hastane bünyesinde kazandırılması esnasında gösterdikleri üstün gayretten dolayı Of Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İdris Kurtuluş ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederek kendilerini başarı belgesiyle ödüllendiren Of Kaymakamı Tuncay Sonel, “Yeni cihazlarımız da bugün itibariyle hizmet vermeye başladı. Yöremize ve yöre insanımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Yeni alınan cihazlarımızla birlikte toplam 14 adet diyaliz cihazı ile hizmetlerine devam ettiklerini belirten Of Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.İ dris Kurtuluş, günlük üç seans ile haftada toplam 84 hastaya hizmet verebilecek kapasiteye ulaştıklarını belirterek “Of Diyaliz Ünitesi’nin kurulan ilk gününden bu güne kadar gelişen süreçte emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Gürpınar Belde Hastanesinde toplam 700 metrekare alan ayrılarak oluşturulan diyaliz merkezinde, 20 metrekare hasta kabul ve dinlenme alanı, yatak başına 7 metrekare düşecek şekilde 8 kişilik, 5 kişilik ve 1 adet hepatit B hastalar için olmak üzere 3 adet diyaliz salonu, Acil bakım ve tedavi odası, her bir hasta için ayrı ayrı olmak üzere giyinme ve soyunma odaları, özürlü tuvaleti, Hepatit B’li hastalar için özel lavoba ve tuvalet, özel olarak hazırlanmış Acil müdahale ve tedavi odası, 2 adet hasta asansörü, idari bölüm, hemşire ve doktor odası ile misafir konaklama odaları bulunuyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çorum Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi. Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi. Taraftarlar duygularını paylaştı Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, "Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir" dedi. Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, "Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum" diye konuştu. Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, "Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler" şeklinde konuştu.