SPOR - 28 Ocak 2020 Salı 13:40

Uşakspor’dan misafir takıma tarhana ikramı

A
A
A
Uşakspor’dan misafir takıma tarhana ikramı

Uşak’ta geçtiğimiz günlerde oynanan Uşakspor-Sakaryaspor maçı öncesi hem misafir takım hem de ev sahibi takım taraftarlarına tarhana ikram edildi.

Uşak’ta geçtiğimiz günlerde oynanan Uşakspor-Sakaryaspor maçı öncesi hem misafir takım hem de ev sahibi takım taraftarlarına tarhana ikram edildi.


Uşakspor - Sakaryaspor arasında 1 Eylül Stadyumu’nda oynanan müsabaka öncesi ve sonrasında Uşakspor, yapmış olduğu jestler ile spor müsabakalarında her zaman görülmesi gereken görüntülere imza attı. Takımına destek vermek ve deplasman tribünlerini doldurmak isteyen Sakaryaspor taraftarını reklam panolarından, “Hoş geldiniz Tatangalar” mesajıyla karşılayan kırmızı-siyahlı ekip, misafir tribünü girişinde de sürpriz yaparak Uşak tarhanası ikramında bulundu. Uşakspor taraftarı da Sakaryasporluları maçın bitiminde, “Uşak size deplasman değil”, “Hepiniz Allah’a emanetsiniz” sloganları eşliğinde uğurladı. Sakaryaspor taraftarı ise bu güzel karşılamanın ardından, “Teşekkürler Uşak teşekkürler” şeklinde tezahürat yaparak stattan ayrıldı.



“Spor böyle güzel şeylerle anılmalı”


Maçın bitiminin ardından konuk ekibi uğurlayarak açıklama yapan Uşakspor Kulüp Başkanı Hikmet Karaman, “Her iki takım açısından da güzel bir mücadeleyi geride bıraktık ve şimdi yıllardan bu yana derin bir dostluğumuz bulunan Sakaryaspor taraftarlarımıza, bu soğuk günde sıcak bir Uşak Tarhanası ikram edelim istedik. Spor olumsuzluklarla değil, böyle güzel şeylerle anılmalı düşüncesine sahibiz. Spor birleştiren ve dayanışmayı arttıran bir unsur olarak hayatımızda yer almalıdır. Her derde deva, şifa kaynağı tarhanalarımızı birlikte yudumladık” dedi.


Başkan Kahraman, Elazığ merkezli meydana gelen depreme yönelik de konuşarak, “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. Bu tür acı bir olayın bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.



“Sıcak bir şekilde ağırladılar”


Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç ise, “Öncelikle Uşakspor başkanına ve Uşakspor taraftarına çok teşekkür ediyoruz. Bizi burada çok sıcak bir şekilde ağırladılar. İnşallah bir dahaki geldiklerinde biz de aynı şekilde cevap verip kendilerini ağırlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Edremit’te resmi bayramlaşma töreni Balıkesir’in Edremit ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel hale gelen kurumlar arası resmi bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Ege’nin ve Körfezin önemli merkezlerinden Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Kurban Bayramı coşkusu resmi bayramlaşma töreniyle devam ediyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde açık havada düzenlenen geleneksel bayramlaşma programına; Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, 19. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ergün Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, daire müdürleri, askeri ve idari erkan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun katılımın gözlendiği programda, davetliler tek tek tokalaşarak birbirlerinin bayramını tebrik etti ve bayramın manevi iklimine uygun olarak birlik mesajları verildi. Kaymakam Odabaş’tan huzur ve sağlık dolu bayram mesajı Resmi bayramlaşma programının sonunda katılımcılara hitaben anlamlı bir konuşma gerçekleştiren Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, bayramların toplumsal kenetlenmeyi artırdığını ifade etti. Kaymakam Odabaş, tüm Edremit halkının, kamu görevlilerinin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı canıgönülden kutladığını belirterek, ilçede huzur, güven ve sağlık dolu nice bayramların hep birlikte yaşanması temennisinde bulundu. Katılımcılarla yakından ilgilenen Odabaş, vatandaşların bayram tatilini huzurla geçirmesi için tüm tedbirlerin alındığını da hatırlattı. Protokolden görevi başındaki personele ve hastalara bayram ziyareti İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki resmi törenin tamamlanmasının ardından bayram mesaisi sahada devam etti. Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş ve beraberindeki ilçe protokolü, bayramda da halkın güvenliği ve sağlığı için fedakarca görevi başında olan kurumları tek tek ziyaret etti. Bu kapsamda İlçe Jandarma Komutanlığı, Edremit Devlet Hastanesine giden Kaymakam Odabaş, nöbetteki personelin bayramını kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi. Devlet Hastanesi ziyaretinde ise tedavi gören hastalar ve hasta yakınlarıyla bir araya gelinerek moral verici bayramlaşmalar gerçekleştirildi.