EĞİTİM - 05 Şubat 2018 Pazartesi 13:34

Altınova’da ders başı heyecanı

A
A
A
Altınova’da ders başı heyecanı

Yalova’nın Altınova ilçesinde 26 okulda 208 öğretmen, 33 idareci ve 4 bine yakın öğrenci yarı yıl tatilini tamamlayarak ders başı yaptı.

Yalova’nın Altınova ilçesinde 26 okulda 208 öğretmen, 33 idareci ve 4 bine yakın öğrenci yarı yıl tatilini tamamlayarak ders başı yaptı.


Altınova’da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan 4 bine yakın öğrenci 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminin 2. yarısına başladı. Okulların açılması sebebiyle Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulhalik Köse, eğitim kurumlarını ziyaret etti. Zafer Engin, 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminin 2. yarısının eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, “Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin iyi bir eğitim dönemi geçirmesini temenni ediyoruz. İlçemizde eğitim kalitesinin en üst seviye olması yönünde el birliğiyle uğraş veriyoruz” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Bolu’da kural ihlali yapan sürücülere ceza yağdı Bolu’da polis ekiplerince gece saatlerinde gerçekleştirilen trafik uygulamasında, kural ihlali yaptığı tespit edilen sürücülere ceza yağdı. Denetimlerde ‘dur’ ihtarına uymama, alkollü araç kullanma, ehliyetsiz araç kullanma, yüksek sesle müzik yayını ve psikoteknik belgesi olmadan ticari araç kullanma gibi ihlaller nedeniyle sürücülere cezai işlem uygulandı. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Sümer Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde şok uygulama gerçekleştirdi. Cadde üzerinde seyreden araçlar tek tek durdurularak kontrol edildi. Denetimlerde eksiklikleri ve kural ihlalleri bulunan sürücülere cezai işlem uygulandı. Uygulama noktasında polisin "dur" ihtarına uymayan 33 DD 020 plakalı aracın sürücüsüne, "dur" ihtarına uymamaktan 3 bin lira idari para cezası kesildi. 5’inci kez alkollü ve ehliyetsiz yakalandı Denetimlerde durdurulan 06 DIL 816 plakalı aracın sürücüsü H.A.’nın alkollü ve ehliyetsiz olduğu belirlendi. Sürücüye ayrıca yüksek sesle müzik yayını yaptığı gerekçesiyle de işlem uygulandı. Daha önce de aynı suçtan 4 kez işlem yapıldığı öğrenilen H.A.’ya toplam da 353 bin lira idari para cezası kesildi. H.A.’nın 2035 yılına kadar sürücü belgesi alamayacağı öğrenildi. Alkollü taksiciye işlem Kontrol noktasında durdurulan 14 T 0444 plakalı taksinin sürücüsü H.M.T.’nin de alkollü olduğu ve psikoteknik belgesinin bulunmadığı tespit edildi. Sürücüye alkollü ticari araç kullanmaktan 25 bin lira, psikoteknik belgesi olmadan araç kullanmaktan ise 10 bin 666 lira ceza uygulandı. Ayrıca sürücünün ehliyetine el konulduğu öğrenildi. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla kent genelindeki denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.