SPOR - 07 Ocak 2019 Pazartesi 16:11

Yalova Galatasaray Taraftarlar Derneği yeni başkanını seçti

A
A
A
Yalova Galatasaray Taraftarlar Derneği yeni başkanını seçti

Yalova Galatasaray Taraftarlar Derneği, olağanüstü genel kurul sonrasında yeni başkanını belirledi.

Yalova Galatasaray Taraftarlar Derneği, olağanüstü genel kurul sonrasında yeni başkanını belirledi. 190 üyenin oy kullandığı seçimde kırmızı ve sarı listeler yarıştı.


116 oy alan kırmızı liste birinci olurken, Ufuk Özdilim Yalova Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin yeni başkan oldu. Seçimlere Fenerbahçe taraftarı olan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da takip ederek iki başkan adayına başarılar diledi. Yalova Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin yeni başkanı Ufuk Özdilim, “Bizi bu göreve layık gören değerli delegelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca resmiyette rakip olduğumuz, ancak aynı camia içinde bulunduğumuz Kaya Yıldırım ağabeyim ile çok değerli ‘sarı’ liste destekçilerine de kongremize gösterdikleri saygı, sevgi ve centilmenliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Seçimin galibi ‘kırmızı’ liste. Ancak biz hiçbir delege, üye ve hiçbir taraftarımız arasında ayrım yapmadan, birleştirici güç olacağız. Galatasaray’a yakışan duruşumuz ve saygımızdan hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz. Başta eski başkan İlhan Gökkılıç olmak üzere; geçmiş dönemlerde derneğimize başkanlık yapmış değerli büyüklerimiz ve yönetim kurulu üyelerimize, böylesine güzel ve örnek bir kongre gerçekleştirdiğimiz için ayrı ayrı teşekkür etmek bizim borcumuzdur. Ayrıca kongremize katılan ‘UltrAslan’ Yalova Koordinatörü Abdullah Hartuç ile büyük Galatasaray taraftar ailesine de teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


Yalova Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin yeni yönetiminde Ufuk Özdilim’in yanı sıra Anıl Dinçer, İlker Dağdelen, Özkan Sarıahmetoğlu, Fatih Küce, Enes Buz, Rahmi Üstel, Kıvanç Kaya, Çağatay Akman, Ünal Yıldız, Fatih Ablay, Metin Zehir, Fatih Gürer ve Süleyman Çavdar bulunuyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 14 ilde göçmen kaçakçılığına karşı “Kalkan-22” operasyonu: 40 şüpheli yakalandı, 37’si tutuklandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen “Kalkan-22” operasyonlarında 40 şüphelinin yakalandığını, 37’sinin ise tutuklandığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; insan kaçakçılığı yaparak, ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan insan tacirlerine asla fırsat vermeyeceğiz. Ülkemizin her bölgesinde kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız aralıksız devam edecek” ifadelerine yer verdi. Bakan Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre Göç İdaresi Başkanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı koordinesinde Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Kocaeli merkezli Kayseri, Manisa, Mersin, Eskişehir, Isparta, İstanbul ve Uşak’ta göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen operasyonlarda 25 şüpheli yakalandı ve 25’i de tutuklandı. 86 düzensiz göçmen ise yakalandı. Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda ise 7 şüpheli yakalanırken 4’ü tutuklandı. 3’ünün işlemleri devam ediyor. 106 düzensiz göçmen yakalandı. Ankara merkezli Bursa, Adana, Gaziantep ve Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonlarda da yakalanan 8 şüpheli de tutuklandı. Yakalanan düzensiz göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüklerine teslim edildi ve sınır dışı işlemleri başlatıldı. Operasyonlar sonucu, suçta kullanıldığı tespit edilen 14 adet araç ile çok miktarda dövize el konuldu.