YEREL HABERLER - 04 Ekim 2014 Cumartesi 14:50

Yalova’da Protokol Bayramlaştı

A
A
A
Yalova’da Protokol Bayramlaştı

Yalova Protokolü Kurban Bayramı dolayısıyla Şaban Temüge Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir araya geldi. Bayramlaşma sonrasında kimsesiz çocuklar ve yaşlılarda ziyaret edilerek hediyeler verildi.
Şaban Temüge Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen törene, Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, AK Parti Yalova Milletvekilli Temel Coşkun, CHP Yalova Milletvekilli Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan’ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, kamu kurumları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Buradaki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri ilk olarak huzurevini ziyaret etti. Huzurevinde kalan yaşlı vatandaşların ellerini öperek bayramlarını kutlayan protokol üyeleri iyi bayramlar dileklerini iletti. Vali Cebiroğlu, huzurevinde kalan vatandaşlar hakkında bilgi aldı.
Protokol üyeleri huzurevinin ardından Anadolu Kalkınma Vakfı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti. Vali Cebiroğlu, kendilerini çiçek ve çikolata ilen karşılayan çocukların bayramını tek tek öperek kutladıktan sonra hediyeler verdi.
Buradaki ziyarette Vali Cebiroğlu 10 aylık Yağız Bebeği kucağına alarak dakikalarca sevdi. Yağız bebek ise Vali Cebiroğlu’na aynı sıcaklıkla karşılık vermeyi ihmal etmedi.
Protokol ziyaretlerine sırasıyla Milli Piyango Rehabilitasyon Merkezi, Yalova İl Jandarma Komutanlığı ve Yalova Emniyet Müdürlüğü ile devam etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Siirt Siirt’te karla mücadelede 200 araç ve 600 kişi sahada Siirt’te karla mücadele kapsamında 200 araç ve 600 personelden oluşan ekiplerin, ulaşımın güvenli ve kesintisiz şekilde sağlanması için 7 gün 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtildi. Siirt il genelinde etkili olan kar yağışının yol açtığı olumsuzlukların giderilmesi amacıyla, Siirt Valiliği bünyesindeki Kriz Koordinasyon Merkezinde Karla Mücadele Koordinasyon toplantısı Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, il genelinde devam eden kar yağışı kapsamında alınan mevcut tedbirler ve sahada yürütülen çalışmalar değerlendirilerek, ihtiyaç duyulan ilave önlemler ele alındı. Kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi, ulaşımda yaşanabilecek aksaklıkların önlenmesi ile vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik yapılacak çalışmalar görüşüldü. Karla mücadele kapsamında 200 araç ve 600 personelden oluşan ekiplerin, ulaşımın güvenli ve kesintisiz şekilde sağlanması için 7 gün 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtildi. Kar yağışının devam etme ihtimaline karşı tüm ekiplerin teyakkuz halinde sahada çalışmalarını sürdüreceği vurgulandı. GAMER’de gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Birkan Tatlısöz, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Özmen ile emniyet, jandarma, belediye, İl Özel İdaresi, Karayolları, AFAD, sağlık ve ilgili kamu kurumlarının temsilcileri katıldı.