YEREL HABERLER - 05 Nisan 2012 Perşembe 17:19

PAZARCILAR ODASINDAN ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET

A
A
A
PAZARCILAR ODASINDAN ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET

Zonguldak`ın Ereğli ilçesi Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın, Kdz. Ereğli Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek`e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kdz. Ereğli`de yeni binasında hizmet vermeye başlayan Şoförler Odası yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Kdz. Ereğli Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın ve Başkan Yardımcısı Cafer Bayraktar, Kdz. Ereğli Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek`e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Kdz. Ereğli Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın, ``Ereğli Şoförler Odası olarak yeni yerinize taşınmanızdan dolayı sizleri kutluyorum ve hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. Sizlerin yeni yerinizde üyelerinize ve Ereğli halkına daha iyi hizmet vereceğine gönülden inanıyorum`` dedi.
Kdz. Ereğli Şoförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Civelek ise, ``Bizler üyelerimizin ve Ereğli halkına hizmet veriyoruz. Bundan önceki yerimiz yoğunluktan dolayı yetersiz kalmaya başlamıştı. Yönetim kurulu ve üyelerimizle yaptığımız görüşmeler sonrasında yeni yerimizi alarak taşındık. Daha ferah ve daha geniş bir ortamda üyelerimize ve halkımıza hizmet veriyoruz. Oda üyelerimize verdikleri destekten ve siz değerli misafirlerimize ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzurum 19 Mayıs için karlı dağlarda yürüdüler Erzurum’da bir grup doğa sever 19 Mayıs coşkusunu çam ağaçları arasında ve karlı dağlarda yürüyerek yaşadı. Erzurum Yürüyüş Grubu Oltu Doğaseverler Ekibi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama kapsamında Şenkaya Şirankes mesire alanında toplandı. 41 kişinin katıldığı yürüyüşte en küçük üyesi 20 en yaşlısı 74 yaşındaydı. Ekip masmavi gökyüzü ve pırıl pırıl güneş altında, sarıçam ormanlarının mis kokusu içerisinde muhteşem manzara eşliğinde 16 kilometre yürüdüler. Yürüyüş ekibi Allahuekber Dağı’nın eteklerinde Türk bayrağı ve Atatürk posteri açarak topluca 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladılar. 16 kilometrelik yürüyüş Şirankes Mesire alanında sona erdi. Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan burada yürüyüş ekibine ikramda bulundu. Oltu Dağ Severler yürüyüş ekibinden Emre Kızıltan, ”Şenkaya ilçesi Allahuekber Dağı eteklerinde 16 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştiriyoruz. Çok güzel bir hava var. Sarıçam ormanları eşliğinde harika bir yürüyüş yaptık. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hepimize kutlu olsun” dedi. Yürüyüş ekibinde bulunan Yusuf Yalçın, ”Ben ekibin en küçüğü olarak 20 yaşındayım. Yürüyüşe katıldım ve çok büyük keyif aldım. Bundan sonrada yürüyüşlerimiz devam edecek teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Ekibin en yaşlısı 74 yaşındaki Yakup Aslan Pirimoğlu ise şöyle konuştu: “Bugün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için yürüyüş yaptık. Çok güzel ortam katılan herkese çok teşekkür ederim” Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, “Misafirlerle beraber olmaktan son derece mutlu olduk. Anadolu’nun her tarafı misafirperverdir. Bu güzel yürüyüş ekibini Şenkayamızda ağırlamak bizim için onurdur. Şenkayamızın bir özelliği var. Buralar 90 bin şehidin kanıyla sulanmış bir vatan parçasıdır. Yürüyüş ekibinin bir şehit mezarı aramasına gerek yok. Her bir taş şehit mezarıdır. Bu yürüyüşte güzel ilçemizin hem tarih hem de güzel coğrafyamızı paylaştıkları için teşekkür ederim” dedi.
Ağrı Ağrı’da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Ağrı’da coşkulu törenle kutlandı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreni, Abide meydanındaki Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Düzenlenen çelenk sunma töreninde Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, gençlerle beraber Atatürk anıtına çelenk sundu. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması sonrasında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İl Müdürü Din şu ifadelere yer verdi: “Milletimizin özgürlük, bağımsızlık ve var olma mücadelesini simgeleyen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı yine büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 105 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarının Samsun’da başlattığı ve oradan bütün ülkeye yayılan kutlu mücadele, milletimizin sönmek üzere olan umutlarını canlandırmış, 7’den 70’e herkesin kenetlendiği ve birlikte hareket ettiği sürece hız kazandırmıştır. 19 Mayıs, bu ülkeyi ele geçirmek isteyenlere, milletimize pranga vurmaya kalkışanlara karşı bir direniştir. “ “19 Mayıs etkinlikleri kortej yürüyüşü ile devam etti” Ağrı’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen program, gençlerin 150 metre uzunluğundaki Türk Bayrağı’yla Cumhuriyet Caddesi’ne kadar yürümesiyle başladı. Yürüyüşün ardından caddede gençler tarafından kurulan standlar protokol üyeleri tarafından tek tek ziyaret edildi. Törene Ağrı Valisi Mustafa Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.