GÜNDEM - 25 Haziran 2025 Çarşamba 13:04

Zonguldak Defterdarlığından beş bininci vatandaşa hediye

A
A
A
Zonguldak Defterdarlığından beş bininci vatandaşa hediye

Zonguldak Defterdarlığı beş binince vatandaşa hediye takdim etti.


Vatandaşların vergi, harç ve cezalara ilişkin işlem ve taleplerinin kısa sürede sonuçlandırılması ve kolayca muhatap bulması için 4 Kasım 2024 tarihinde Zonguldak Defterdarlığı bünyesinde kurulan Tek Adım Hizmet Biriminden yararlanan beş bininci kişiye Defterdar Recep Serdar tarafından hediye verildi.


Harç işlemleri için vergi dairesine geldiğini ifade eden Selma Soyer, aldığı hizmetten dolayı memnuniyetini ifade etti. Bu uygulama ile vatandaşlar Defterdarlık giriş katında bulunan tek adım hizmet birimde ağırlanırken işlemine göre ilgili müdürlükten gelen görevli personel tarafından hizmet verilmesi sağlanıyor. Vatandaşların en fazla motorlu taşıt vergisi (MTV), veraset işlemleri, kira gelirinin beyanı ve borçla ilgili işlemler konusunda müracaatta bulunduğu ifade edildi.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Gençlerin YKS ücretleri bu yıl da Bağcılar Belediyesi’nden Bağcılar Belediyesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda üniversite sınavına girecek olan bütün gençlerin YKS ücretini karşılıyor. Öğrencilerin yükünü hafifletmeyi amaçladıklarını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız, "Hayalleriniz için çıktığınız bu yolda siz yeter ki çalışın, hedeflerinize inanın; biz her zaman yanınızdayız" dedi. Bağcılar Belediyesi, gençlere yönelik eğitim yardımlarını bu yılda da sürdürüyor. Devlet üniversiteleri ile özel üniversitelerin yüzde 100 burslu lisans programlarında örgün eğitime yerleşen tüm öğrencilere 12 bin TL başarı ödülü veren belediye, şimdi de üniversite hayali kuran gençlere destek veriyor. Her zaman yanınızdayız Bu kapsamda ilçedeki gençlerin Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ücretleri Bağcılar Belediyesi tarafından karşılanacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız, "Bağcılar’da ikamet eden 25 yaş altı tüm gençlerimizin her yıl olduğu gibi bu yıl da YKS ücretlerini karşılaşıyoruz. Hayalleriniz için çıktığınız bu yolda siz yeter ki çalışın, hedeflerinize inanın; biz her zaman yanınızdayız" dedi. Başvurular 5 Nisan’a kadar devam ediyor Başvurular, www.bagcilar.be..tr adresi üzerinden 5 Nisan’a kadar yapılabilecek. ÖSYM sisteminden alınan başvuru ücreti ödendi ibaresi yer alan sınav kayıt evrakı buradan sisteme yüklenecek. Sürecin sonunda da öğrencilerin banka hesaplarına ödemeleri gerçekleştirilecek.