GENEL - 10 Ekim 2019 Perşembe 12:35

Haluk Levent, Dreamwork Offices’te konser verdi

A
A
A
Haluk Levent, Dreamwork Offices’te konser verdi

Sesi ve benzersiz yorumu ile milyonlarca hayran kitlesine sahip olmasının yanı sıra yaptığı iyilik hareketleriyle adından söz ettiren Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı bir çağrı ile otizmli bir çocuğun babasına iş veren Orhan Murat Avcı’ya sözünü tutup, DreamWork Offices’te özel konser verdi.

Sesi ve benzersiz yorumu ile milyonlarca hayran kitlesine sahip olmasının yanı sıra yaptığı iyilik hareketleriyle adından söz ettiren Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı bir çağrı ile otizmli bir çocuğun babasına iş veren Orhan Murat Avcı’ya sözünü tutup, DreamWork Offices’te özel konser verdi.


Adanalı ünlü sanatçı Haluk Levent, coworking (paylaşımlı) ofis konseptiyle, girişimciler, yatırımcılar, şirketler ve freelance çalışanlar için kiralık hazır ofisler, ortak çalışma alanları, kiralık toplantı odaları ve sanal ofis hizmetleri sunan Dreamwork Offices’e girişinde yoğun bir hayran kitlesi sevgi gösterileri ile karşılandı.


Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Murat Avcı, DreamWork Offices yöneticisi Billur Avcı, ofis kiracıları ve iyilik hareketi olan AHBAP Grubu üyeleri ile sohbet eden Hakuk Levent, iyilik yapmanın verdiği huzuru anlattı. Kurduğu AHBAP Derneği’nin amaçları ve yaptıkları çalışmaları anlatan Haluk Levent, bu vesile ile iyilik çalışmalarına katkı sunan herkese teşekkür etti. Orhan Murat Avcı’yı da kutlayan Haluk Levent, bir süre önce Twitter hesabından, hemşehrilerine, “Kerem Otizim’li. El kasları da zayıf. Makas dahi tutamıyor. Babası S. nin asgari ücretli işe ihtiyacı var. Şoförlüğü var. Bir yıldır elimizden geleni yapıyoruz. Adana’da yaşıyor. Bu arkadaşımıza kefilim. Ona kim iş verirse Adana’ya geldiğimde sülalesine konser vereceğim!” mesajını yayınladığını anımsatarak, şöyle devam etti:


“Bu mesajıma; Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Murat Avcı’dan dakikalar içinde yanıt geldi. Bana, ‘Haluk Abi sen kefilsen yeter bize, Adana’daki DreamWork Offices’te işe alabiliriz ama konseri sülaleye değil, mümkünse DreamWork Offices’te isteriz, o sözünde durdu, şimdi ben de sözümde durdum ve buradayım” dedi.


Söyleşi ve konserin ardından Orhan Murat Avcı ve Billur Avcı, ünlü sanatçıya “DreamWork Offices Hatırası” yazılı ve Adanalı bir sanatçı tarafından çizilen portre fotoğrafını armağan ettiler.


Ünlü sanatçı ziyaretinde DreamWork üyeleriyle bol bol selfie çekildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Bu laleleri gözleri gibi koruyorlar Eskişehir’in Seyitgazi ilçesi Değişören mahallesi, ilkbaharla birlikte çiçek açan ve yörede ‘Turşail’ olarak isimlendirilen ters lalelerle süslendi. Nadide bitkiye çok değer veren yöre halkı tarafından laleleri adeta gözleri gibi korunuyor. Bazı bölgelerde "Ağlayan gelin" ya da "Hüzün çiçeği" olarak da bilinen endemik tür ters laleler, kanunen koruma altında da bulunuyor. Türkiye genelinde 43 türü bulunan ve bunlardan 20’si endemik olan laleyi koparanlara 700 bin liralı cezai işlem uygulanacağı belirtilerken Değişören mahallesi halkı, bu bilinçle hareket ediyor. Her yıl nisan ve mayıs aylarında çiçek açan laleler, kısa ömürlerinde renkleri ve duruşları ile çevresine büyük güzellik katıyor. Mahalle sakinlerinden Selami Özdemir, ters lalelerinden açması ile geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu ilkbaharda da mutlu olduklarını anlattı. Gerek kendiliğinden yetişen ve gerekse soğanları ile sayıları artan lalelerin uzun yıllardır köy mezarlığı başta olmak üzere birçok evin bahçesinde, çevrede yetiştiğini anlatan Özdemir, "Biz bu lalelerin kıymetini elbette biliyoruz. Bu laleler mahallemize ayrı bir renk katıyor. Koparmanın cezasını da biliyorum, ama zevkle koruyoruz. Her yıl yaklaşık 20 günlük bir sürede mahallemizin birçok yeri bu laleler ile süsleniyor. Eskiden köy içinde daha fazla vardı, ama bu yıllarda sayılarında bir azalma var. Biz yöremizde bu laleye ‘Turşail’ ismini veriyoruz" dedi.