ASAYİŞ - 26 Ağustos 2023 Cumartesi 10:41

Polis memuru ailesiyle kaza yaptı: 1 ölü, 4 yaralı

A
A
A
Polis memuru ailesiyle kaza yaptı: 1 ölü, 4 yaralı

Adıyaman Kahta Karayolunda polis memuru ve ailesinin bulunduğu hafifi ticari araç tarlaya uçtu. Kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Kaza, Adıyaman Kahta Karayolu Fuar Merkezinin yakınlarında meydana geldi. Ankara Emniyet Müdürlüğü kadrosunda polis memuru olduğu öğrenilen Hasan Çetiner’in yönetimindeki 06 AG 0733 plakalı otomobil Kahta istikametinden Adıyaman istikametine gelirken sabah saat 07.00 civarında kaza yaptı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kazada, hafif ticari araç yaklaşık 30 metrelik şarampolden tarlaya uçtu.

Kazada, polis memuru Hasan Çetiner, Eli Sena Çetiner, Salih Mert Çetiner, Zülal Çetiner, Ali Kemal Çetiner yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Elif Sena Çetiner (22) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralılardan Salih Mert Çetiner’in de sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Ahmet Arslantaş

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Kayınvalidesi tarafından öldürülen şahsın. eşi ve kızı ile görüntülü konuştuğu anlar ortaya çıktı İstanbul Kağıthane’de boşanma aşamasındaki eşini silahla yaraladıktan sonra kayınvalidesi tarafından bıçakla öldürülen şahsın, eşi ve kızı ile cep telefonu üzerinden görüntülü olarak konuştuğu anların görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde ölen Rüzgar E.’nin, "Annene söyle aklını başına alsın. İki ay sonra o çocuk annesiz babasız kalacak. Psikolojimi kalır o çocukta" dediği kaydedildi. Olay, dün saat 15.30 sıralarında Kağıthane Çeliktepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenilen Rüzgar E. (33), boşanma aşamasındaki eşi Nurşin E.’nin (26) evine gelmiş ve taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede büyümüştü. Rüzgar E.’nin, yanındaki ruhsatsız tabancayla ateş etmesi sonucu eşi Nurşin E. yaralanmıştı. Kavganın büyümesi üzerine mutfaktan aldığı bıçakla damadına müdahale eden kayınvalide Delal A., Rüzgar E.’i göğsünden bıçaklamış ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan damat hayatını kaybetmişti. Öte yandan olay öncesi Rüzgar E.’nin boşanma aşamasındaki eşi Nurşin E. ile cep telefonuyla görüntülü konuştuğu anlar ortaya çıktı. Görüntülerde, eşi ve kızı ile konuşan Rüzgar E.’nin, "Annen sana kurban olsun annen gözyaşına kurban olsun. Annene söyle aklını başına alsın. İki ay sonra o çocuk annesiz babasız kalacak. Psikoloji mi kalır o çocukta? İki ay sonra o çocuğun annesi de olmayacak babası da olmayacak. Sence bu saatten sonra psikoloji önemli mi? Sence ben sözümden geri döner miyim? O çocuk yetimhanede büyüyecek diyorum sana" dediği anlar yer aldı. Ayrıca, Rüzgar E. eşine silah fotoğrafı attığı da öğrenildi.