ASAYİŞ - 12 Nisan 2012 Perşembe 11:51

LÜKS YAT BÖYLE YANDI

A
A
A
LÜKS YAT BÖYLE YANDI

Antalya`nın Kemer Marinasına bakıma alınan 14 metrelik Sırona Brısbane adlı yatta meydana gelen patlama ve yangın saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün Kemer Türkiz Marina`da bakımı yapılan Avustralya uyruklu 65 yaşındaki Barry Allan`a ait 14 metre uzunluğundaki Sırona Brısbane adlı lüks yatta henüz nedeni belli olmayan patlama ve yangın çıktı. Yangın, kısa sürede teknenin gövde ve güverte kısmına ulaştı. Marina görevlilerinin ilk etapta müdahale ettiği yangın, haber verilmesi üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Güverte kısmı tamamen yanan teknede, büyük çapta hasar meydana geldi. Lüks yattaki patlama, yangın ve sonrasında yaşananlar ise marinadaki güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, kelepçe takılınca gülerek polis aracına gitti Aksaray’da ruhsatsız tabancayla polise yakalanan sürücü önce basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” dedi, ardından kelepçe takılınca başına kapüşonu çekip gülerek polis aracına gitti. Olay, Büyük Bölcek Mahallesi Kültür Park Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bekçilerle birlikte uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri şüphe üzerine Büyük Bölcek Caddesi istikametine seyreden F.A. (30) idaresindeki otomobili durdurdu. Trafik ekipleri tarafından ehliyet, ruhsat ve araç sorgulaması yapılan otomobilde asayiş ekipleri tarafından arama yapıldı. Yapılan aramada otomobil içerisinde bir adet ruhsatsız tabanca ve bir miktar mermi ele geçirildi. Bunun üzerine sürücü polis ekiplerince gözaltına alınırken, kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” deyip arkasını dönerek tepki gösterdi. Elleri kelepçelenerek gözaltına alınan ve yüzünün görünmesini istemeyen sürücü, kafasına ceketinin kapüşonunu takarak 2 kolunda bekçilerle gülerek polis aracına gitti. Otomobil, sürücünün bir yakınına teslim edilirken gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak ve adli işlemler için polis merkezi amirliğine götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikat başlatıldı.