ASAYİŞ - 29 Aralık 2025 Pazartesi 10:23

Balık avlamaya gelen vatandaşlar Manavgat Irmağında erkek cesedi buldu

A
A
A

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ırmakta demirli bulunan balıkçı teknesinin yanında su içerisinde 54 yaşındaki bir kişi ölü bulundu. Teknelerde boyacılık gibi işler yaptığı belirlenen kişinin gece saatlerinde tartışma yaşadığı 1 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

Örnek Mahallesi Kum yolu Mevkiinde Manavgat Irmağında balık avlamaya gelen vatandaşların, ırmakta ceset olduğu ihbarı üzerine olay yerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı, JASAT ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler ırmak kenarında demirli bulunan balıkçı teknesinin alt kısmında su içerisinde bulunan şahsın yaşamını yitirdiğini belirlediler. Sudan çıkartılan şahsın Muharrem Çakır (54) olduğu, çevredeki teknelerde boyacılık gibi işlerle geçimini sağladığı belirlendi.

Balık avlamaya gelen vatandaşlar Manavgat Irmağında erkek cesedi buldu

Gözaltına alındı

Jandarma ekiplerinin olay yerinin yakınında bulunan tersane çalışanlarından aldığı bilgiler doğrultusunda Muharrem Çakır’ın balıkçı teknesinde bulunan S. A. isimli şahısla aralarında problem olduğunu, olay gecesi de tartışma yaşadıklarını belirledi. S.A. jandarmaya verdiği ilk sözlü ifadede, şahsı dün gece saatlerinde gördüğünü ve tekneden mazot ile lamba çalındığı yönünde tartışma yaşadığını söyledi. Tartışma sonrası Çakır’ı bir daha görmediğini söyleyen S.A., kavga etmediklerini söyledi.

Şahsın cesedinin ırmak içerisinde bulunması nedeniyle olay Sahil Güvenlik Manavgat Kolluk Destek Tim Komutanlığı ekiplerine devredilirken, S.A. ekipler tarafından gözaltına alındı.

Muharrem Çakır’ın cenazesi, Jandarma Olay Yeri İnceleme ekibi, adli tabip ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından ölüm sebebinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Arif Kaplan

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Aracın hurdaya döndüğü kazayı burnu bile kanamadan atlattı Antalya’da meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü kadın hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı Kaza, saat 22.30 sıralarında Kepez ilçesi Ulus Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gazi Bulvarı üzerinde seyir halindeki Esra G.’nin kullandığı 07 CKC 146 plakalı otomobile plaka ve sürücüsü öğrenilemeyen başka bir araç yandan çarptı. Aracın sıkıştırması ile direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü genç kadın refüjde bulunan bariyerlere çarptı. Esra G.’nin kaza yapmasına neden olan plakası öğrenilemeyen otomobil ise hızla olay yerinden uzaklaştı. Hurdaya dönen araçtan yara almadan çıktı Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı ile olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekibin yanı sıra polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Verilen adrese gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde her hangi bir sıkışma olmadığını belirleken, otomobil sürücüsü genç kadın kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Sağlık ekipleri tedbir amacıyla Esra G.’nin sağlık durumunu kontrol ederken genç kadın durumunun iyi olduğunu ve hastaneye gitmek istemediğini belirtti. Kaza nedeniyle Gazi Bulvarı üzerinde uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik kontrollü olarak sağlandı. Polis ekipleri kazaya sebep olarak olay yerinden kaçan otomobilin yakalanması için çalışma başlattı.