ÇEVRE - 10 Haziran 2025 Salı 14:09

Kepez’de ulaşım ağı güçleniyor

A
A
A
Kepez’de ulaşım ağı güçleniyor

Kepez Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği 23 kilometre yeni yol çalışması, 56 kilometre sathi kaplama ve 55 bin ton sıcak asfalt dökümüyle ulaşım ağını her geçen gün daha da güçlendiriyor.


Antalya’nın Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla, ilçe sakinleri daha güvenli ve konforlu bir ulaşım ağına kavuşuyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Kepez’de toplam 55 bin ton sıcak asfalt dökümü gerçekleştirildi. İlçe genelinde 41 kilometrelik yol sıcak asfaltla kaplandı, 56 kilometrelik yol sathi kaplamayla buluştu. Ayrıca, kent içi ulaşımını rahatlatmak ve genişletmek amacıyla 23 kilometre uzunluğunda yeni yol açıldı. Kepez’in farklı noktalarında eş zamanlı olarak sürdürülen bu çalışmalar, sadece yolların kalitesini artırmakla kalmadı. Yaya güvenliğinin ön planda tutulduğu Kepez’de, kaldırım çalışmaları da gerçekleştirildi. Yayaların daha güvenli ve rahat bir şekilde hareket etmeleri amacıyla, 60 kilometrelik yeni kaldırım çalışması gerçekleştirildi. Kepez Belediyesi’nin ulaşım altyapısına yaptığı yatırımlar, hem araç trafiği hem de yaya ulaşımı açısından ilçeye önemli kazanımlar sağlıyor.



Kepez’de ulaşım ağı güçleniyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Aracın hurdaya döndüğü kazayı burnu bile kanamadan atlattı Antalya’da meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü kadın hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı Kaza, saat 22.30 sıralarında Kepez ilçesi Ulus Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gazi Bulvarı üzerinde seyir halindeki Esra G.’nin kullandığı 07 CKC 146 plakalı otomobile plaka ve sürücüsü öğrenilemeyen başka bir araç yandan çarptı. Aracın sıkıştırması ile direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü genç kadın refüjde bulunan bariyerlere çarptı. Esra G.’nin kaza yapmasına neden olan plakası öğrenilemeyen otomobil ise hızla olay yerinden uzaklaştı. Hurdaya dönen araçtan yara almadan çıktı Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı ile olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekibin yanı sıra polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Verilen adrese gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde her hangi bir sıkışma olmadığını belirleken, otomobil sürücüsü genç kadın kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Sağlık ekipleri tedbir amacıyla Esra G.’nin sağlık durumunu kontrol ederken genç kadın durumunun iyi olduğunu ve hastaneye gitmek istemediğini belirtti. Kaza nedeniyle Gazi Bulvarı üzerinde uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik kontrollü olarak sağlandı. Polis ekipleri kazaya sebep olarak olay yerinden kaçan otomobilin yakalanması için çalışma başlattı.