YEREL HABERLER - 16 Nisan 2012 Pazartesi 16:24

YILDIZGÜCÜSPOR`DA KAPTAN MERT`E SÜRPRİZ DOОUM GÜNÜ PARTİSİ

A
A
A
YILDIZGÜCÜSPOR`DA KAPTAN MERT`E SÜRPRİZ DOОUM GÜNÜ PARTİSİ

Aydın Amatör U16 Liginde averajla ikinci sırda yer alan Yıldızgücüspor futbolcuları, hem 3-0`lık Atçaspor galibiyetini hem de kaptan Mert Duru`nun doğum gününü kutladı.
Aydın Süper Amatör Lig`deki başarısı ve ligin diğer gruplarında da gerek şampiyonluk gerekse iddiası ile adından söz ettiren Yıldızgücüspor`da U16 yaş grubu takım kaptanı 50. Yıl Ticaret Lisesi 1. sınıf öğrencisi Mert Duru`ya kulübün tecrübeli yetenek avcısı (scout) Önder Şimşek`ten sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Tüm yaş grupları ve Amatör Süper Lig futbolcuları ile tek tek ilgilenen ve ağabeyliklerini yapan Önder Şimşek, hem Atçaspor karşısında alınan 3-0`lık galibiyeti hem de takım kaptanı genç yetenek Mert Duru`nun doğum günü dolayısıyla tesislere getirdiği pasta ile kutlama yaptırdı. Kulüpteki başarının arkadaş ortamı ve karşılıklı iyi niyetle geldiğini ifade eden yetenek avcısı Şimşek, Nazilli futboluna ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmaya çalışacağını belirtti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Atatürk Çocukları Kütüphaneleri kitap bağışlarını bekliyor Manisa Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Kitap Gönüllüleri iş birliğiyle hayata geçirilen Atatürk Çocukları Ferdi Zeyrek Kütüphaneleri ve Bilim Merkezleri, yapılacak kitap bağışlarını bekliyor. Manisa’nın ilçelerinde de açılması planlanan kütüphaneler için vatandaşlar kitap bağışında bulunarak projeye destek olabilecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Kitap Gönüllüleri iş birliği ile başlatılan Atatürk Çocukları Ferdi Zeyrek Kütüphaneleri ve Bilim Merkezleri proje, vatandaşlardan gelecek kitap bağışlarını bekliyor. Çocukların eğitimlerine katkı sunmak amacıyla başlatılan proje kapsamında vatandaşlar, Türkiye’nin her yerinden kitap bağışında bulunabilecek. Kütüphane ve bilim merkezlerinde, Manisalı yazar, şair ve sanatçıların çocuklara yönelik atölye ve eğitim düzenlemesi planlanıyor. Bu merkezler okumayı teşvik eden, bilim ve sanatı buluşturan eğitim alanları olarak tasarlandı. ‘Kitaplarınızla Geleceğe Işık Olun’ sloganı ile yapılan kitap bağışı çağrısına vatandaşların kitaplarıyla destek olması bekleniyor. Proje kapsamında ilk olarak Gördes ilçesinde açılan Atatürk Çocukları Ferdi Zeyrek Kütüphanesi ve Bilim Merkezi 11 bin kitap ile eğitim hizmetine başladı. 2026 yılının ilk ayında Demirci ilçesi İcikler Mahallesi ile Kırkağaç ilçesi Gelenbe Mahallesi’nde de yeni merkezlerin açılması planlanıyor. Projenin hedefi, merhum Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in anısını yaşatırken, Manisa’nın tüm ilçelerinde çocukların eğitimine katkı sağlayacak merkezler oluşturmak olarak açıklandı.