MAGAZİN - 17 Mart 2019 Pazar 14:35

Fuat Akdoğan, gençlerle halı saha maçı yaptı

A
A
A
Fuat Akdoğan, gençlerle halı saha maçı yaptı

Cumhur ittifakı Kuşadası Belediye Başkan adayı Fuat Akdoğan, gençlerle halı saha maçında buluştu.

Cumhur ittifakı Kuşadası Belediye Başkan adayı Fuat Akdoğan, gençlerle halı saha maçında buluştu. Meclis üyesi adaylarının da yer aldığı maçtan Akdoğan’ın yer aldığı Siyah-Beyazlı takım galip ayrıldı. Maç öncesi ve sonra gençlerle sohbet eden Fuat Akdoğan, Kuşadası Gençlikspor’u altyapı yatırımlarıyla ayağa kaldırmayı planladıklarını söyledi. Belediye Başkanı olduğunda altyapıya büyük önem vereceklerini anlatan Akdoğan, “ Son 5 yılda Kuşadası Gençlikspor için 10 milyon TL’den fazla para harcandı ama hiçbir başarı elde edilemedi. Kuşadası’nda 8 kulüp var ama bu külüplerin de bir başarısı yok. Oysa futbol için elverişli bir ortam, yetenekli gençlerimiz var. Bu nedenle Altınordu gibi altyapıya önem vereceğiz. Türk futboluna ikinci Altınordu’yu Kuşadası’ndan kazandıracağız “ dedi.


Sohbet sırasında gençlerden gelen soruları da cevaplandıran Fuat Akdoğan, “ Kuşadası’nın 50 yılını planlıyoruz. Bu nedenle en büyük yatırımı gençlere yapacağız. Gençlerimiz Kuşadası’nın geleceği. Projelerimiz arasında en büyük ve önemli yatırımları gençlerimize yönelik çalışmalarımız tutuyor. Marina karşısındaki Turban tesislerinin bulunduğu alana Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi kuracağız. Burada bin kişilik tiyatro salonu, sergi salonu ve anfi tiyatro olacak. Semt sahalarına, spor tesislerine büyük önem vereceğiz. Kuşadası’nda sosyal hayatın sadece yaz döneminde değil, kış mevsiminde de hareketli geçmesi için projelerimiz var. Herşeyden önemlisi Kuşadası eskisi gibi festivaller şehri olacak. Altın Güvercin müzik yarışması yeniden kanatlanacak. Her mevsimi kapsayan 5 festival yapacağız. Festivalleri kış mevsimine yayıp şiir ve öykü günleri düzenleyeceğiz “ diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Aracın hurdaya döndüğü kazayı burnu bile kanamadan atlattı Antalya’da meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü kadın hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı Kaza, saat 22.30 sıralarında Kepez ilçesi Ulus Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gazi Bulvarı üzerinde seyir halindeki Esra G.’nin kullandığı 07 CKC 146 plakalı otomobile plaka ve sürücüsü öğrenilemeyen başka bir araç yandan çarptı. Aracın sıkıştırması ile direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü genç kadın refüjde bulunan bariyerlere çarptı. Esra G.’nin kaza yapmasına neden olan plakası öğrenilemeyen otomobil ise hızla olay yerinden uzaklaştı. Hurdaya dönen araçtan yara almadan çıktı Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı ile olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekibin yanı sıra polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Verilen adrese gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde her hangi bir sıkışma olmadığını belirleken, otomobil sürücüsü genç kadın kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Sağlık ekipleri tedbir amacıyla Esra G.’nin sağlık durumunu kontrol ederken genç kadın durumunun iyi olduğunu ve hastaneye gitmek istemediğini belirtti. Kaza nedeniyle Gazi Bulvarı üzerinde uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik kontrollü olarak sağlandı. Polis ekipleri kazaya sebep olarak olay yerinden kaçan otomobilin yakalanması için çalışma başlattı.