GENEL - 19 Temmuz 2022 Salı 10:38

Karacasu Belediye Başkanı Erikmen’in anlamsız tutumu nedeniyle halk havuzda serinleyemiyor

A
A
A
Karacasu Belediye Başkanı Erikmen’in anlamsız tutumu nedeniyle halk havuzda serinleyemiyor

Türkiye’nin en sıcak illeri arasında yer alan Aydın’ın Karacasu ilçesinde halkın yazın serinlemesi amacıyla milyonlarca lira masrafla yapılan yarı olimpik yüzme havuzu bu yıl halkın hizmetine sunulmadı.

Türkiye’nin en sıcak illeri arasında yer alan Aydın’ın Karacasu ilçesinde halkın yazın serinlemesi amacıyla milyonlarca lira masrafla yapılan yarı olimpik yüzme havuzu bu yıl halkın hizmetine sunulmadı. Çürümeye terk edilen havuz ve eklentilerindeki tesislerin içler acısı hali görenlerin tepkisini çekiyor.


Karacasu’da halkın yazın serinlemesi ve hoşça vakit geçirmesi amacıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıp işletmesi Karacasu Belediyesi’ne devredilen yarı olimpik yüzme havuzu, kır düğün salonu ve restoranın bulunduğu tesis Karacasu Belediyesi tarafından bu sezon açılmadı. Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen’in tesisleri çalıştırmama kararı alması şaşkınlıkla karşılanırken ilçede havuz olmasına rağmen bu imkandan faydalanamayan vatandaşlar Başkan Erikmen’in bu tutumuna sitem etti.


Karacasu Belediye Başkanları Mustafa Büyükyapıcı ve Zeki İnal dönemlerinde halkın hizmetine sunulan tesislerin Mustafa Erikmen’in Büyükşehir Belediyesi ile protokol yenilenmemesi nedeniyle çalışmadığı öğrenildi.


CHP Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı yüzme havuzunu Karacasu Belediyesi’nin devir teslim almadığını belirtti. Aydın’ın denize en uzak ilçelerinden biri olan Karacasu’da vatandaşların Karacasu Belediyesi’nin anlamsız tutumundan dolayı mevcut havuzda bile serinleyemediği iddia edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Zeyyat Kafkas: "Asıl çirkinlik, etik değerleri ayaklar altına alıp sonra ‘mağdur edebiyatı’ yapmaktır" Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ün açıklamalarının yaşananların üstünü örtme çabasından başka bir şey olmadığını belirterek, "Asıl çirkinlik, etik değerleri ayaklar altına alıp sonra ‘mağdur edebiyatı’ yapmaktır" dedi. Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Trabzonspor’un sahasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Kulüp Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ün açıklamalarına sert tepki gösterdi. Kafkas, yaptığı açıklamada, Öztürk’ün ifadelerinin gerçekleri çarpıttığını belirterek, "Galatasaray’ı 2-1 mağlup ettiğimiz maçtan sonra Metin Öztürk’ün hadsiz ve gerçekleri çarpıtan açıklamaları, yaşananların üstünü örtme çabasından başka bir şey değildir" dedi. Trabzon’da misafirperverliğin her zaman ön planda olduğunu vurgulayan Kafkas, "Her şeyden önce bilinmelidir ki; Trabzon’a gelen herkese bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kulübümüzün vakarına yakışır şekilde misafirperverlik gösterilir. Bu bizim kültürümüzdür" ifadelerini kullandı. Açıklamasında Galatasaray cephesini etik dışı davranmakla suçlayan Kafkas, şu ifadelere yer verdi: "Ancak hiç kimse, kendi kirli hesaplarının doğurduğu sonuçları Trabzonspor’a ‘çirkinlik’ yaftası yapıştırarak gizleyemez. Metin Öztürk’ün ‘çirkinlik’ diye tarif etmeye çalıştığı tablo, bizzat temsil ettiği anlayışın ürünüdür. Çünkü asıl çirkinlik; sözleşmesi devam eden oyuncularla kulübünü devre dışı bırakarak gizli görüşmeler yapmaktır. Asıl çirkinlik; milli takım kampında, gözlerden uzak temaslarla futbolcumuzun aklını çelmeye kalkmaktır. Asıl çirkinlik; yöneticilerin ofislerinde oyuncu çağırıp gizli planlarla iş bitirmeye çalışmaktır. Asıl çirkinlik; etik değerleri ayaklar altına alıp sonra dönüp ‘mağdur edebiyatı’ yapmaktır." Bir oyuncu transferi üzerinden de eleştirilerini sürdüren Kafkas, "Asıl çirkinlik, bizim anlaşma sağladığımız 18 yaşındaki bir oyuncuya sonradan daha yüksek para teklif edip transferi o şekilde bozmaktır. Asıl çirkinlik, bununla da yetinmeyip bu akşam çıkıp utanmadan, sıkılmadan, pişkin pişkin ‘parasını verip aldık’ diyebilecek kadar aciz bir duruma düşmektir" dedi. Trabzonspor’un hiçbir kulübü düşman olarak görmediğini belirten Kafkas, "Fakat Trabzonspor’un hukukuna, emeğine ve onuruna yönelik bir müdahale varsa, orada tavrımız da duruşumuz da nettir. İhaneti ‘transfer politikası’, kurnazlığı ‘yöneticilik’, organize temasları da ‘doğal süreç’ gibi göstermeye çalışanlara karşı susacak, el uzatacak, yan yana gelecek değiliz" ifadelerini kullandı. Kafkas, açıklamasının sonunda, "Metin Öztürk, kamuoyu önünde hamasi cümleler kurmadan önce, bu noktaya nasıl gelindiğinin muhasebesini önce kendi vicdanında yapmalıdır. Bugün konuşulan mesele, kimsenin kimseyi nasıl karşıladığı değil; kimin neyi, ne kadar hak ettiği meselesidir" diyerek sözlerini tamamladı.