GÜNDEM - 24 Mart 2024 Pazar 09:48

Cami Hizmetleri Daire Başkanı Gezgiç, Aydın’da bir dizi görüşme gerçekleştirdi

A
A
A
Cami Hizmetleri Daire Başkanı Gezgiç, Aydın’da bir dizi görüşme gerçekleştirdi

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Ramazan ayı dolayısıyla düzenlemiş olduğu irşat programlarına katılmak üzere Aydın’da bulunan Cami Hizmetleri Daire Başkanı Cemalettin Gezgiç, birçok buluşma ve ziyaret gerçekleştirildi.



Ziyaretlerine İl Müftülüğü’nde başlayan Daire Başkanı Cemalettin Gezgiç, İl Müftüsü Hasan Güneş’ten yürütülmekte çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kur’an ayı olan Ramazan’ı şerifte, Kur’an eğitimi alan gençler ile bir araya gelen Gezgiç, Efeler Müftülüğü’ne bağlı Umurlu Bölge Yatılı Hafızlık Kuran Kursu ve Köşk Müftülüğüne bağlı Yatılı Kuran Kursunu ziyaret ederek hafızlık öğrencileriyle sohbet etti. Kur’an-ı Kerimin hayatımızdaki yeri ve önemi hakkında öğrencilere bilgiler veren Gezgiç, öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi. Cami Hizmetleri Daire Başkanı Gezgiç, Gençlik Koordinatörlüğü’nün organize ettiği iftar programında üniversiteli gençlerle, irşad faaliyetleri kapsamında tedavileri devam eden din görevlileriyle, dernek ziyaretleri ile de yaşayan tarihler yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi. Bey Cami’nde Cuma sohbeti gerçekleştiren Gezgiç, namazın ardından din görevleri ile istişarelerde bulundu.



Hayırsever iş insanları, dernekler ve oda başkanlarında ziyaret eden Gezgiç’e, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Tepe ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Adem Sakarya eşlik etti.



Cami Hizmetleri Daire Başkanı Gezgiç, Aydın’da bir dizi görüşme gerçekleştirdi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da kendi kendine yeten belediyecilik modeli Kendi kendine yeten belediye misyonunu benimseyerek çalışmalarını sürdüren Samsun’da Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, üretim tesislerini ziyaret etti. Başkan Doğan, "Üretim gücümüz sayesinde altyapıdan üstyapıya tüm çalışmalarımızı hızlı ve etkin bir şekilde yürütürken, elde ettiğimiz tasarrufu daha fazla hizmete dönüştürüyoruz. Kaynağını koruyan, hizmetini büyüten bir anlayışla çalışıyoruz. Üretim tesislerimiz, kendi kendine yeten belediyecilik vizyonumuzun sahadaki en güçlü yansımasıdır" dedi. Samsun Büyükşehir Belediyesi asfalt üretiminden hasır çelik üretimine, kilit parke üretiminden beton santrallerine birçok alanda üretim yaparak altyapı ve üstyapı yatırımlarına hız kazandırırken, şehrin ekonomisine de katkı sunuyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin taş ocakları, konkasör tesisleri, doğaltaş elemanları fabrikası, beton santralleri, PMT santrali, asfalt plentleri, kilit parke ve bordür fabrikası, hasır ve çelik fabrikası gibi üretim tesisleri bulunuyor. Bu tesislerde 2025 yılında 1 milyar 99 milyon 663 bin 340 TL’lik üretim yapılırken Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan üretim tesislerini ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı. Başkan Doğan; Doğaltaş Üretim Fabrikası, Adalar Şantiyesi, Toybelen Asfalt Plenti, İlkadım Beton Santrali, Canik Yılanlıdere Şantiyesi, Tekkeköy Kilit Parke Bordür ve Çelik Hasır Fabrikası’nı ziyaretinde çalışanlarla sohbet etti, yürütülen çalışmaları yakından takip etti. Ziyaretlerin ardından değerlendirme yapan Başkan Halit Doğan, "Büyükşehir Belediyemize bağlı birçok üretim tesisimiz ile şehrimize değer katmaya devam ediyoruz. Kendi kendine yeten belediye vizyonumuzla çalışmalarımıza yön veriyoruz. Kendi üretim gücümüz sayesinde maliyetleri düşürüyor, yatırımlarımızı hızlandırıyoruz. Üretim gücümüz sayesinde altyapıdan üstyapıya tüm çalışmalarımızı hızlı ve etkin sürdürürken elde ettiğimiz tasarrufu ise daha fazla hizmete dönüştürüyoruz. Kaynağını koruyan, hizmetini büyüten bir anlayışla çalışıyoruz. Üreten belediye güçlü şehir anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.