ASAYİŞ - 01 Ağustos 2021 Pazar 17:02

Havran’da ucuz atlatılan kazada 2 kilometrelik araç kuyruğu oluştu

A
A
A
Havran’da ucuz atlatılan kazada 2 kilometrelik araç kuyruğu oluştu

Balıkesir’in Havran ilçesinde meydana gelen kazada, 2 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Balıkesir’in Havran ilçesinde meydana gelen kazada, 2 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.


Edinilen bilgiye göre, kaza 15.00 sıralarında Balıkesir - Havran arası D 550 karayolunun Eseler Mahallesi köprüsünde meydana geldi.


16 AJP 295 plakalı araç ile G.Ö. idaresindeki 34 CZB 406 plakalı araçların çarpışması sonucu meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Kaza nedeniyle bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazayı T.Ö., G.Ö., I.Ö., G.Ö. ile diğer araçta bulunan C.C., E.C., Y.C., E.C. ve E.C.’nin hafif sıyrıklarla atlatması teselli oldu. Kaza nedeniyle, Balıkesir- Havran arası Palamut rampasında uzun araç kuyruğu oluştu. Güvenlik güçlerinin kontrollü olarak geçiş sağladığı kaza ile ilgili araştırmanın sürdüğü öğrenildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da kendi kendine yeten belediyecilik modeli Kendi kendine yeten belediye misyonunu benimseyerek çalışmalarını sürdüren Samsun’da Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, üretim tesislerini ziyaret etti. Başkan Doğan, "Üretim gücümüz sayesinde altyapıdan üstyapıya tüm çalışmalarımızı hızlı ve etkin bir şekilde yürütürken, elde ettiğimiz tasarrufu daha fazla hizmete dönüştürüyoruz. Kaynağını koruyan, hizmetini büyüten bir anlayışla çalışıyoruz. Üretim tesislerimiz, kendi kendine yeten belediyecilik vizyonumuzun sahadaki en güçlü yansımasıdır" dedi. Samsun Büyükşehir Belediyesi asfalt üretiminden hasır çelik üretimine, kilit parke üretiminden beton santrallerine birçok alanda üretim yaparak altyapı ve üstyapı yatırımlarına hız kazandırırken, şehrin ekonomisine de katkı sunuyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin taş ocakları, konkasör tesisleri, doğaltaş elemanları fabrikası, beton santralleri, PMT santrali, asfalt plentleri, kilit parke ve bordür fabrikası, hasır ve çelik fabrikası gibi üretim tesisleri bulunuyor. Bu tesislerde 2025 yılında 1 milyar 99 milyon 663 bin 340 TL’lik üretim yapılırken Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan üretim tesislerini ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı. Başkan Doğan; Doğaltaş Üretim Fabrikası, Adalar Şantiyesi, Toybelen Asfalt Plenti, İlkadım Beton Santrali, Canik Yılanlıdere Şantiyesi, Tekkeköy Kilit Parke Bordür ve Çelik Hasır Fabrikası’nı ziyaretinde çalışanlarla sohbet etti, yürütülen çalışmaları yakından takip etti. Ziyaretlerin ardından değerlendirme yapan Başkan Halit Doğan, "Büyükşehir Belediyemize bağlı birçok üretim tesisimiz ile şehrimize değer katmaya devam ediyoruz. Kendi kendine yeten belediye vizyonumuzla çalışmalarımıza yön veriyoruz. Kendi üretim gücümüz sayesinde maliyetleri düşürüyor, yatırımlarımızı hızlandırıyoruz. Üretim gücümüz sayesinde altyapıdan üstyapıya tüm çalışmalarımızı hızlı ve etkin sürdürürken elde ettiğimiz tasarrufu ise daha fazla hizmete dönüştürüyoruz. Kaynağını koruyan, hizmetini büyüten bir anlayışla çalışıyoruz. Üreten belediye güçlü şehir anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.